Lg G3 Kopyalama Panosu

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bir yazıyı kopyalayın ve hemen sağda çıkan oka tıklayın.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yazma kısmında herhangi bir noktaya basılı tutarsan da çıkabilir bendeki g2 ama g3 de de öyledir muhtemelen
2322ebf5289d7d241422ddfd155ea311.jpg

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu tam bilmiyorum fakat ekran görüntüsü aldığın an hem galeriye hem de kopyalama panosuna gidiyor.

Yanlış ifade ettim. Panodan kastım forum sayfasına yorum yaparken bazı arkadaşlar resim ekliyor. Mesela sen de resim eklemişsin. Uğraştım ama ben nasıl yapıldığını bulamadım

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yanlış ifade ettim. Panodan kastım forum sayfasına yorum yaparken bazı arkadaşlar resim ekliyor. Mesela sen de resim eklemişsin. Uğraştım ama ben nasıl yapıldığını bulamadım
Tapatalk ile mi giriyorsunuz foruma ? Eğer öyleyse yazı yazılan kısmın solunda artı var. Ona tıklayın. Sonra fotoğraf makina ikonuna tıklayıp fotoğraf ekliyoruz.

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tapatalk ile mi giriyorsunuz foruma ? Eğer öyleyse yazı yazılan kısmın solunda artı var. Ona tıklayın. Sonra fotoğraf makina ikonuna tıklayıp fotoğraf ekliyoruz.

Tapatalk nedir bilmiyorum :) normal telefonun internetinden giriyorum

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bir şeyi kopyaladığında otomatik olarak "kopyalama panosu"na alınıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herhangi kopyalanmış metni neden quick memo adlı not defterindeki metin yazma bölümüne kopyalayamıyoruz, bilen var mı arkadaşlar??

G

Gnxjgdktdgccm

SDN Okuru
Klavyenin boşluk tuşunun solundaki tuşa basılı tutunca disket şeklinde bir işaret çıkıyor ona basınca kopyalama panosundakiler görünüyor.
Fakat bu soldaki tuşlardan bazen semboller tuşunda gözüküyor bazen de ayarlar tuşunda (uygulamaya göre değişiyor)