WinDPzero
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar merhaba. Windows 8.1 64bit bilgisayarımı bugün açtım. Açılırken de normalden çok daha yavaş açıldı. Sonra internete girdim ve bir resim kaydederken dondu. Hem Internet Explorer ile, hem de Opera ile denedim. İkisi de donuyor. Ardından harici diskime giriyorum ve bir PSD dosyası açacağım. O klasöre girdiğimde Windows Gezgini donuyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Dosyayı adresinden açmaya çalışınca da adres yerine tıklayınca yine donuyor. Belgelerime giriyorum, bu klasör boş deyip girmiyor. Aynı şekilde indirilenlere girince de öyle. (İkisinde de dolu dosya var aslında) Resimler, müzikler ve videolar açılıyor. SSD'min (Windows buraya kurulu) ana dizininden belgelere girmeye çalışıyorum, yine aynı şey. Bir yere veya bir dosyaya/klasöre sağ tıklayınca Windows Gezgini donup kalıyor.
Ne yapmalıyım arkadaşlar???
NOT: En son yüklediğim program Opera Browser (06.04.2015 Dün akşam) ve çok yavaşlayınca ondan kaymaklanabileceğini düşünüp bugün sildim. Çünkü ondan sonra olmaya başladı.
İşlemcim: Intel Core i5-3470 3.2 GHz (Overclock ile 3.6 GHz) 4 Çekirdekli
RAMim: 8 GB (2x4 GB) Kingston DDR3
Anakartım: Gigabyte Intel B75M-D3H Çipset
Ekran Kartım: Gigabyte Nvidia GeForce 9600 GSO 512 (512 MB GDDR3 RAM, 256bit)
SSDim: Kingston V300 120 GB
Gerekirse diye Harici Diskim: Segate 500 GB
N'olur yardım arkadaşlar...
Ne yapmalıyım arkadaşlar???
NOT: En son yüklediğim program Opera Browser (06.04.2015 Dün akşam) ve çok yavaşlayınca ondan kaymaklanabileceğini düşünüp bugün sildim. Çünkü ondan sonra olmaya başladı.
İşlemcim: Intel Core i5-3470 3.2 GHz (Overclock ile 3.6 GHz) 4 Çekirdekli
RAMim: 8 GB (2x4 GB) Kingston DDR3
Anakartım: Gigabyte Intel B75M-D3H Çipset
Ekran Kartım: Gigabyte Nvidia GeForce 9600 GSO 512 (512 MB GDDR3 RAM, 256bit)
SSDim: Kingston V300 120 GB
Gerekirse diye Harici Diskim: Segate 500 GB
N'olur yardım arkadaşlar...