Tp link modem sorun

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
internet varsa sorun yok yoksa s.s.'yi ara.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102

ottoman61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın ottoman61,

Modeminizi http://www.kolaykurulum.net/video21 linkinde yer alan videolu anlatımı takip ederek tekrar yapılandırınız. Sorununuzun devam etmesi durumunda bizlerle tekrar iletişime geçebilirsiniz.

sitenizde teknik servisi ardım modemin resete tepki vermediğini söylediler tel no ve cihaz seri no istediler verdim sonra cihazı verdikleri adrese yolladım bekliyorum şimdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bendede var TP-LINK TD-W8951ND kullanıyorum ADSL ve INTERNET ışığı sabit yanıyor 1-2 saat aç kapa yaparak kendine geliyor sorunu anlayamadım modem mi sorunlu yoksa ttnet mi anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :crying:

Salazar Slyther

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aynı sorun bendede var.TP-LINK TD-W8951ND kullanıyorum adsl ve internet sabit yanıyor 1-2 saat aç kapa yaparak internet geliyor anlamıyorum sorun internette mi modem demi ?

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Arkadaşlar aynı sorun bendede var.TP-LINK TD-W8951ND kullanıyorum adsl ve internet sabit yanıyor 1-2 saat aç kapa yaparak internet geliyor anlamıyorum sorun internette mi modem demi ?

Sayın Salazar Slyther,

Öncelikle cihazı resetleyerek tekrar kurulum yapabilirsiniz. Problemin devamı durumunda yazılım güncellemesi yapmanızı tavsiye edebiliriz.

Bu iki adımı uygulamınıza rağmen sorun devam ediyor ise üründe bir problem olabilir. Bu durumda garanti kontrollerini sağlayabiliriz.

Saygılarımızla,
wh1vg5.jpg