Xperia Z3 mü yoksa Z3 Compact Alınmalı

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Sony Xperia Z3 mü almalı yoksa Z3 Compact mı almalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İhtiyacın, bütçen, isteğin. Bunları bilmeden ne desek bos. Belirt bunları yardımcı olalım

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle bütçede sınır yok , telefonda çok fazla oyun oynayan biri değilim genelde sosyal ağlarda zamanımı geçiriyorum.Çok fazla ısınmayan , arayüzü hızlı , şarj süresi iyi giden bir telefon almak istiyorum.

xMeren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bence z3 compact al 720p ekranıyla hem ısınmaz hem de bataryası iyi gider kasma da yaşamazsın hem de paran cebinde kalır :)

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Z3c elime aldığım an işte telefon budur dedim ekranı büyük olmasın diyorsan bence z3 al hem güçlü hemde ebatlarıyla cep telefonu kelimesini tam anlamıyla karşılayan bir telefon.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlarından dediği gibi illa ki büyük ekran diyorsan z3 alabilirsiniz ama daha minik performanslı bi telefon istiyorsan z3c öneririm bende. Pili zaten çok uzun sure gidiyor hele oyun oynamayacaksan daha da gider. Gerçi doldurması baya zaman alıyor ama olsun :D sonuç olarak z3c oneriyorum.

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z3 compact modelinde kamerada bazı sorunlar olduğunu söylüyorlar siz hiç sorun yaşadınız mı ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İkisindede kasma yaşamazsın ikisininde şarjı baya gider. Aradaki fark 1 saat vardır ya da yoktur tahminimce. Ama ben büyük ekran seviyorum mesela. Z var bende. 5.0 kardeşimde z3 compact. Ekranı cidden küçük geliyor bana. 5.0 güncellemesi geldi bugün bide telefona. İkiside mükemmel aletler. Bence düşünmen gereken şey ekran boyutu. 5.2 mi 4.6 mı ? Başka fark bulamazsın ikisş arasında. Kağıt üstündeki farklardır onlar anlayamazsın günlük kullanımda.

xMeren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Z3 compact modelinde kamerada bazı sorunlar olduğunu söylüyorlar siz hiç sorun yaşadınız mı ?

Benim bildigim kadariyla z3 de ve z3c da pembe kamera sorunu var o da bazi cihazlarda zaten ikiside ayni kamerayi kullaniyor

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Selam dostum Z1, Z2 ve Z3 kullanmış biri olarak bence hiçbirini alma ve eğer biraz sabrın varsa Z4'ü bekle derim. Ama illa ki hemen almam gerekiyor dersen karar vermen gereken tek şey ekran boyutu. Z3c boyutu küçük olduğu için çok kalınmış gibi geliyor. Ama iki telefon da çok güzel ve 1 günü rahat çıkarıyor. Bide almışken 32GB modelini al derim..

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yardımlarınız için teşekkürler