Neotiger
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 41
Daha 2 hafta olmadı aveadan vodafone'a geçtim daha doğrusu vodafone'dan ön ödemeli yeni bir hat aldım. Ve gördüm ki bizim lanetli mahallede tıpkı avea gibi vodafone'da çekmiyor. Hatta aveadan daha kötü. Müşteri hizmetleri çok ilgisiz ayrıca yazıyorum çiziyorum zoraki cevap alıyorum. Windows Phone mağazasına hiç önem vermemişler. Bunlar üst üste olunca yol yakınken rotamı turkcell'e çevireyim dedim
İlk soru,
Hattım açılalı iki hafta olmadı, nunaramı turkcelle taşıyabilir miyim? Herhangi ceza işlemi var mı? Doldurmam gereken bir süre var mı? Varsa be kadar?
İkinci soru,
Yeni hat açtırdığımda bana bir başlangıç paketi dayattılar, esnek tarifeli yaptılar e haliyle 25 lira ekstradan gitti. Turkcelle numaramı taşırken yine aynı dayatmayı yaşayacak mıyım? Varsa taşıma parası dışında ekstra para ödemek istemiyorum.
Lütfen yardım edin etraf cahil müşteri hizmetleriyle dolu 😊
İlk soru,
Hattım açılalı iki hafta olmadı, nunaramı turkcelle taşıyabilir miyim? Herhangi ceza işlemi var mı? Doldurmam gereken bir süre var mı? Varsa be kadar?
İkinci soru,
Yeni hat açtırdığımda bana bir başlangıç paketi dayattılar, esnek tarifeli yaptılar e haliyle 25 lira ekstradan gitti. Turkcelle numaramı taşırken yine aynı dayatmayı yaşayacak mıyım? Varsa taşıma parası dışında ekstra para ödemek istemiyorum.
Lütfen yardım edin etraf cahil müşteri hizmetleriyle dolu 😊