Zenfone 5 Oyun ve şarz açısından nasıldır ?

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar soru basit. Zenfone 5 in oyun performansı dahil olmak üzere arayüz vs performansı da iyimi dir ? Ayrıca şarjı 1 günü idare eder mi ? Saolun.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arayuz ve performans gayet iyi diye biliyorum.. Oyunları sorunsuz oynatır. Bazı oyunlarda uyum sorunu var ama bir şekilde hallediliyor. Şarj ise ortalama bir Android.... dikkat ettiğin sürece bir gün rahat çıkarıyor

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arayuz ve performans gayet iyi diye biliyorum.. Oyunları sorunsuz oynatır. Bazı oyunlarda uyum sorunu var ama bir şekilde hallediliyor. Şarj ise ortalama bir Android.... dikkat ettiğin sürece bir gün rahat çıkarıyor

Çok teşekkürler. Büyük ihtimalle alacağım.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben zenfone 5 kullaniyorum 3-3 bucuk saat ekran suresi aliyorum yeterli geliyosa al guzel telefon

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 5'te bulunan Intel islemcinin open gl destegi bulunmuyor buda internet gezintilerinde sıkıntı yasatabilir ve islemciden kaynaklanan yetersizliklerden dolayi bazi büyük oyunlari oynayamazsin gelecege yönelik bi islemcisi bulunmuyor.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 5'te bulunan Intel islemcinin open gl destegi bulunmuyor buda internet gezintilerinde sıkıntı yasatabilir ve islemciden kaynaklanan yetersizliklerden dolayi bazi büyük oyunlari oynayamazsin gelecege yönelik bi islemcisi bulunmuyor.
Open gl destegi yok degil, sadece 3.0 desteklemiyo internette sıkıntı demissiniz ama internetteki performansi 1000 tl ye kadarki butun telefonkardan iyi

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yasinayaz23 dedi ki:
[quote name="GencMz" post=3614596]Zenfone 5'te bulunan Intel islemcinin open gl destegi bulunmuyor buda internet gezintilerinde sıkıntı yasatabilir ve islemciden kaynaklanan yetersizliklerden dolayi bazi büyük oyunlari oynayamazsin gelecege yönelik bi islemcisi bulunmuyor.

Open gl destegi yok degil, sadece 3.0 desteklemiyo internette sıkıntı demissiniz ama internetteki performansi 1000 tl ye kadarki butun telefonkardan iyi[/quote]

Zaten hedeflenen segment 1000 tl ye kadar olan telefonlar. Ben internet performansi kötü demedim yetersiz durumda open gl 3.0 desteginin olmamasi gercekten buyuk eksiklik. Bence Zenfone 2 beklenmeli onda bulunan islemci hem sorunlardan arindirilmis durumda hemde daha yeni nesil islemci.