Sallamanında bir sınırı vardır yani. Ya telefonun bataryası birazdan patlayacak yada iyi salladınız.
Ben dokunuyorum neden 2 şer 2 şer düşmüyor? böyle bişi olsa zaten dünya ayaklanır lütfen...
Sallamanında bir sınırı vardır yani. Ya telefonun bataryası birazdan patlayacak yada iyi salladınız.
Ben dokunuyorum neden 2 şer 2 şer düşmüyor? böyle bişi olsa zaten dünya ayaklanır lütfen...
Durum o kadar kötü mü ya ?Eeeeeyyyyyy apple Allah belanı versin ios 8 Yüzünden telefona dokunmuyorum dokununca şarj 2 şer 2 şer azalıyor [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Eeeeeyyyyyy apple Allah belanı versin ios 8 Yüzünden telefona dokunmuyorum dokununca şarj 2 şer 2 şer azalıyor [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Sağ üst 3 nokta , "yeni grup".Beyler Whatsapp grubu kurulabilir mi? yoksa varda benmi bilmiyorum.![]()
Sağ üst 3 nokta , "yeni grup".
AhahahhaOnu biliyoruz tabiiSDN olarak demek istemiştim
![]()
AynenAhahahha
Bayaa yanlış anlamışım![]()
Kafam karışık , yarın ingiliççe yazılısı var. Önümde sınavda çıkacak sorular ama cevaplarını yapamıyorüm.
Kafam karışık , yarın ingiliççe yazılısı var. Önümde sınavda çıkacak sorular ama cevaplarını yapamıyorüm.Ondan yanlış anladım.
![]()
Kimse yapamamış ki.
Ama kesin birisi yaptı o da vermiyor. Şüphelendim. " yapasım gelmedi ." diyor . Halbuki her sınava çalışarak girer.Ilk sınavda herkes battı bir kaç kişi iyi not aldı. O iyi not alanlar arasında ben de varım. Şüphelendiğim arkadaş da onlar arasında.
![]()
Yarin dil anlatım sınavım var sıfat zamir cikicak ne yapıcam acaba. İlk yazililar cook kotu geçiyor be [emoji20]
Kimse yapamamış ki.Bende çok yanış anlarımMadem sorular var bi arkadaşından filan alsana cevapları.
![]()
Yarin dil anlatım sınavım var sıfat zamir cikicak ne yapıcam acaba. İlk yazililar cook kotu geçiyor be [emoji20]
Aslında çok zor değil ama alıştırma yapmadım beni o korkutuyor suan. Birde girdigim tüm yazılıların kotu geçmesinin stresi var aileme nasıl söylerim diye.Sıfat ve zamir konuları da basit ama be.![]()
Sahi beyler PIKPIK ı gören varmı [emoji14]