Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Nedir bu Android'de ki RAM aşkı :devil2:

Lolipop sorunsuz diyenler fandroidler vardı bi ara !?! Memory Leak çıkmış şimdide pil sorunundan sonra :lol:

Unutmadan artık dalvik yerine ART'a geçildi sorunsuz kullanıcaz sananlar vardı bide :/:/:/

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Nedir bu Android'de ki RAM aşkı :devil2:

Lolipop sorunsuz diyenler fandroidler vardı bi ara !?! Memory Leak çıkmış şimdide pil sorunundan sonra [emoji38]

Unutmadan artık dalvik yerine ART'a geçildi sorunsuz kullanıcaz sananlar vardı bide :/:/:/
Ben note 3 ile 5.0 ve 5.01 i ayrı ayrı denedim, ama şu an 4.4.2 kullanıyorum. Ve geçmeyi de şimdilik düşünmüyorum lolipop a. Özellikle bu forumda aşırı anlamsız bir güncelleme manyaklığı var. Neredeyse küfredecekler fanboylugunu yaptığı markaya. Android yıllardır böyle zaten sanki bunu bilmiyor gibi tavırlar var. Hâlbuki güncelleme ile telefonun rami artmıyor, işlemcisi güçlenmiyor. Sadece görsellik değişiyor. Ve alışkanlıklar da değişmek zorunda kalıyor.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Şuan Bir daha telefon alma durumu olsa direk iphone alırım eksikleri benim için önemsiz göz önünde bulundurmama gerek yok.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
The Vampire Diaries Oyuncularının yaşlarını öğrenince hayata küsesim geldi.

Nina Dobrev: 9 Ocak 1989 (26 yaşında)
Ian Somerhalder: 8 Aralık 1978 (36 yaşında)
Candice Accola: 13 Mayıs 1987 (27 yaşında)
Katerina Graham: 5 Eylül 1989 (25 yaşında)
Paul Wesley: 23 Temmuz 1982 (32 yaşında)

Vay be hepsi 20 22 yaşında gösteriyorlar gibi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İOS daha stabil ve performanslı olduğu için.

İos'un stabilitesinden ve performansından bahsetmek bizlere haram :)

Abi insanlar o kadar bilgisiz ve ios konusunda cahiller ki acıyorum bazılarına cidden.

Adam gelmiş diyor ki android çok özgür, android kişiselleştirebilirsiniz ama ios'a tema bile yükleyemiyorsunuz :D

İos konusunda cahil insanlar bilmiyorlar ki ios'un en gibi hikmetleri var.

https://www.youtube.com/results?search_query=ios+cydia+tweaks

Diyorum şu linke girin nasıl tweakler var bir bakın bakalım, bu tweaklerin hiç biri androidde yok ha vardır bir kaçı onlarda çakmadır yüklemek içinde root + xposed installer gerekiyor ve bazı modüller her stock romda düzgün çalışmadığı için genelde cyanogenmod yada parandroid rom gerekiyor vs.

Hadi bunları geçtim tema olarakta bin bir çeşit seçeneğimiz var :)

https://www.youtube.com/results?search_query=ios+cydia+themes

İnsanlar araştırmıyorlar ve amaçları kötülemek başka bişi değil, telefondan anlamayan 2 3 kişi çıkmış ayos kişiselleşyorrrr demiş herkes taklit etmeye çalışıyor.

Tartışmasız dünyanın en çok kişiselleştirmesine sahip işletim sistemi iostur nokta.

Yok garanti yok cart curt gider diye herkes korkuyormuş :D apple jailbreak'e bile destek veriyor neyden korkuyorlar? ios'un bilmem ney sürümüne cydiadan bir tweak eklenmişti şimdi özelliği hatırlamıyorum.

Taig jailbreak programını indiriyorsun telefonu bağlayıp yeşil butona basıyorsun 2 saniyede jb oluyor oldu bitti.

Kaldırmakmı istiyorsun? iphone'u geri yükle diyorsun itunes'dan oldu bitti.

Var ya G2'de root yap twrp yükle rom bul rom flashla yok efendim rom arızalı olur wipe yap, yok knock code çalışmaz kernel flashla var ya android işkence yemin ediyorum işkence.

Şu ios'un rahatlığı hiç bir telefonda yok.

Bide o kadar övüyorlar ki android'in özelliklerini, yok efendim bizde kumanda özelliği var yok efendim bizim kalemimiz var yahu bunları ne zaman kullanıyorsun ki? elini yana kaydırıp kumandayı almak varken telefondan 2 saat programı açmaklamı uğraşıcaksın? 10 20tl yapıyor bir kumanda bumu derdin? :D

Bide ios'un kötü yanını duymuşlar neymiş efendim bluetooth ile sadece ios cihazlara aktarım oluyormuş woooowww ne kadar büyük bir sorun olsa gerek?

Messenger, line, whatsapp gibi programlar ney için duruyor? yav ben g2 kullanırken bluetooth'u hiç kullanma gereği duymadım ki bana çok saçma geliyor yani whatsappdan 2 saniyede atıyorsun olup bitiyor.

Aslında anlatılıcak çok şey var üşenmeden bir konu açıp herşeyi tek tek anlat diyor ama kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş yapıcak bişi yok.

Benim eski mesajlarımı bilenler bilir iphoneları hep kötülerdim alıp kullandım neler yapabildiğimi keşfettim şimdi androidi beğenmiyorum, htcnin telefonlarına bayılıyorum satıp 5s'i geçmek istiyorum ama şu ios'un ve parmak izinin hikmetlerini hiç bir android telefon sağlayamaz bana.

Apple bir yolunu bulup asla jb yapılamayan sürüm icat eder o zaman ios'dan vazgeçebilirim oda belki yani, 8.2 sürümündeyim jb yok diye biliyorum olsa geçicem ama bulamadığım için normal kullanıyorum böyle bile güzel bir telefon ama jb yapıp hikmetlerinden faydalanmamak aptallık olur benim için o yüzden beklemedeyim.

Fiyat olarak çok pahalılar orasına hiç bir lafım yok ama android telefonlarda pahalı yani M9 çıkıyor 2799tl civarındamı neydi.

Benim İphone 5s bana babam tarafından hiç bir şekilde haberim olmadan alınmış hani iphoneları o zamanlar kötülerdim ona rağmen almış neden böyle bişi yapmış bilmiyorum ama iyi ki almış. aylık 290 300tl ödüyor bide faturam var 35 tl x12 ay 4000bin tl yapıyor.

4000tl'ye motor alabilirsin mesela :D fakat sorun Turkcellde o kadar pahalıya satıyorlar ki o parayla ev alırsın.

Şimdi Apple'ın sitesine girdim iphone 5s 16GB 2049TL yapıyor Turkcell'in sitesinde'de aynı fiyatta ama 24 ay taksitle aldığın zaman fiyat 3000 bine yaklaşıyor üzerinede 35tl'lik faturayı koyduğum zaman 3500 yapıyor.

Bide 5s ilk çıktığından bir süre sonra alındı o zamanlar iphone 6 falan yoktu fiyat olarak normal yani şimdi 500tl ucuzlamış Turkcell'in sitesine göre.

4000TL'ye 2 tane telefon alırsın mesela, git yurt dışına tarifeye ek 199 dolaramı ne alabiliyordun galiba buda farklı bir konu canını sevdiğim Türkiyeme teşekkür etmek lazım neden 200 dolarlık telefon bizde 4000bin tl acaba...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Güzel ama ingiliççe espirisini Cafe SDN ( English )'e yapmak istedim ama ingilizce şartmış o yüzden artık ingilizce versiyonunla idare ediceksiniz.

Hadi herkese iyi geceler arkadaşlar...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şuan Bir daha telefon alma durumu olsa direk iphone alırım eksikleri benim için önemsiz göz önünde bulundurmama gerek yok.
G3'ü değiştirme imkanım olsa ben de direkt Iphone alırım. Size garip gelebilir ama ben sıkıldım Android'den. :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar.

Telefoncuları geziyordum dün ve 2. el ama sıfır gibi kutusu falan herşeyi duruyor kulaklık adaptör bile daha açılmamış samsung galaxy note 4 buldum ve adama maxiplus 5 , xperia arc s ve lumia 530 verip üstüne 1250 tl para verdim.

Sizce iyimi etmişim kötümü ?

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar.

Telefoncuları geziyordum dün ve 2. el ama sıfır gibi kutusu falan herşeyi duruyor kulaklık adaptör bile daha açılmamış samsung galaxy note 4 buldum ve adama maxiplus 5 , xperia arc s ve lumia 530 verip üstüne 1250 tl para verdim.

Sizce iyimi etmişim kötümü ?

Telefonun ekraninda jelatin gibi bisey var o kaldirildigi an 2. El oluyo diye biliyorum yani her 2. El oyle 2. El olmuyo anlamissindir sen beni bide memnunmusun telefondan ? Bende m8 veya note 4 alcam

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Telefonun ekraninda jelatin gibi bisey var o kaldirildigi an 2. El oluyo diye biliyorum yani her 2. El oyle 2. El olmuyo anlamissindir sen beni bide memnunmusun telefondan ? Bende m8 veya note 4 alcam
Telefondan son derece memnunum baya oyun indirdim falan akıyo resmen şuana kadar bukadar akıcı oyun oynamamıştım android platformunda ios kadar akıcı diyebilirim. Kamerası hele hele gündüz çekimleri çok iyi ön kamerasıda geniş açı olduğu için çok hoşuma gitti. Şarjıda gayet iyi gidiyor. Ekranının geniş olması çok iyi oyun oynarken, nette gezinirken yada video izlerken faydası oluyor. Yani kısacası çok memnunum şimdilik tabi öneririm yalnız m8 den daha iyi bir telefon note 4. :)

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Telefondan son derece memnunum baya oyun indirdim falan akıyo resmen şuana kadar bukadar akıcı oyun oynamamıştım android platformunda ios kadar akıcı diyebilirim. Kamerası hele hele gündüz çekimleri çok iyi ön kamerasıda geniş açı olduğu için çok hoşuma gitti. Şarjıda gayet iyi gidiyor. Ekranının geniş olması çok iyi oyun oynarken, nette gezinirken yada video izlerken faydası oluyor. Yani kısacası çok memnunum şimdilik tabi öneririm yalnız m8 den daha iyi bir telefon note 4. :)
İlginç bir alışveriş olmuş.
Hayırlı olsun. Bir günde baya bi analiz etmişsiniz cihazı :)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3

M8 kullandinizmi ki m8de cok stabil note 4u sirf buyuk ekran ve kalemi icin almayi dusunuyorum.bide note 4 polonya romunu yuklerseniz cihaz baya stabill oluyomus diye duydum zaten stabilde

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
İlginç bir alışveriş olmuş.
Hayırlı olsun. Bir günde baya bi analiz etmişsiniz cihazı :)
Analiz etmeye gerek yok kağıt üstündede özellik olarkada çok fark var arada. SD 801 ile, 64 bit exynos 5433 ile kıyaslanamaz. Ayrıca kamerasıda daha başarılı olduğuda gerçek yabancı forumlarda bakabilirsiniz. Spen'i saymıyorum zaten bu hiçbir telefonda olmayan bir + dır.
Teşekkür ederim sağolun . :)
M8 kullandinizmi ki m8de cok stabil note 4u sirf buyuk ekran ve kalemi icin almayi dusunuyorum.bide note 4 polonya romunu yuklerseniz cihaz baya stabill oluyomus diye duydum zaten stabilde
Dediğim gibi m8 ile kıyaslanamaz note 4 onun rakibi değil işlemcileri çok farklı diğeri 32bit diğeri 64 bit. Bence alın kalemi ve parmak izi okuyucusu gayet stabil çalışıyor.
Tekrar diyorum kesinlikle m8 'e kötü cihaz demiyorum ben ama note 4 ,1 adım üstünde onun :)
Not: Bu arada kesinlikle samsung fanı falan değilim aksine samsungtan nefret ediyordum ama note 4 'ü bukadar iyiye bulunca kaçırmamaz istedim denemek istedim.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Evet haklisiniz bende htc fani falan deilim tarafsizim ben ama note 4 64 bitte calismiyo destekliyo ama calismiyo zaten htcnin tek albenisi metal tasarimi ve yazilim seviyesi.
İşlemcisi 64 bit evet doğru şuanda hem lolipop almadığı ve samsung tarafından aktif edilmediğide için çalışmıyor. Ama günün birinde illaki çalışacak ve performans 2 katına fırlayacak. Şuan bile bu cihazla antututda 52 bin puan aldım birde 64 bit olduğunda kimbilir kaç puan alacak. Htc nin tasarımını çok beğeniyorum ama çerçeve kenarları falan biraz daha ince olsa daha iyi olur aslında. Birde ses konusunda falan htc cidden iyi yani. Ama note 4 ile kalem kullanmak çok zevkliymiş cidden.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Analiz etmeye gerek yok kağıt üstündede özellik olarkada çok fark var arada. SD 801 ile, 64 bit exynos 5433 ile kıyaslanamaz. Ayrıca kamerasıda daha başarılı olduğuda gerçek yabancı forumlarda bakabilirsiniz. Spen'i saymıyorum zaten bu hiçbir telefonda olmayan bir + dır.
Teşekkür ederim sağolun . :)

Dediğim gibi m8 ile kıyaslanamaz note 4 onun rakibi değil işlemcileri çok farklı diğeri 32bit diğeri 64 bit. Bence alın kalemi ve parmak izi okuyucusu gayet stabil çalışıyor.
Tekrar diyorum kesinlikle m8 'e kötü cihaz demiyorum ben ama note 4 ,1 adım üstünde onun :)
Not: Bu arada kesinlikle samsung fanı falan değilim aksine samsungtan nefret ediyordum ama note 4 'ü bukadar iyiye bulunca kaçırmamaz istedim denemek istedim.

Evet haklisiniz bende htc fani falan deilim tarafsizim ben ama note 4 64 bitte calismiyo destekliyo ama calismiyo zaten htcnin tek albenisi metal tasarimi ve yazilim seviyesi.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben bi lollipopu görmeden birakmam androidi. He baktım o da kasıyor iPhone alırım bi dal :D

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Ben daha huawei g610 da kitkat custom rom görmedim :D aynı işlemciyi kullanana gm discovery için onlarca custom rom var :(

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] O kadar şey yazmışım insan bişi söyler dimi :mrgreen:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
çok uzun kısalt bir daha o saçla görmeyim
müdür...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Günaydın SDN...
10487600_10204438751797674_6157703131233778037_n.jpg

çok uzun kısalt bir daha o saçla görmeyim
müdür...

Tür: Korku

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] sende saatler değişik heralde saat 2 de günaydın diyeni ilk defa senden gördüm :mrgreen:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
günaydın ahali...
tünaydın ahali...
rihanna-corabin-ustune-giydigi-terliklerle-yine-7157489_3859_m.jpg

bir anormallik var mı? kızçede...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Adam açık açık terbiyesizce kelime yazdı sözde nokta koyarak ama uçuşan üyelerde adını göremedim.Heralde daha işleme alınmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...