- Reaksiyon puanı
- 16,126
http://www.netd.com/canli-yayin/tv2
tv2 bu filmleri nerden buluyor böyle?
tv2 bu filmleri nerden buluyor böyle?
Inception, Batman serisi,(özellikle The Dark Knight), Prestige ve tabiki Star WarsÖlmeden önce kesinlikle izlemelisin dediğiniz bir film önersenizde şu ızdıraptan kurtulsam :helpsmilie:
Hiçbirini izlemedim bi göz gezdireyim sağolInception, Batman serisi,(özellikle The Dark Knight), Prestige ve tabiki Star Wars
Millet aklıma bir soru takıldı bilen varmıdir.19-18 y.y öncesinde inşaatlarda harç olarak ne kullanılırdi .Beton dediğimiz madde 18y.y sonlarında kullanılmaya başlandı o zaman geçmişten kalan cami kilise katedral ve surlar nasıl bir harç kullanıldi bilgisi olan varmı .Nette pek elle tutulur bir bilgi bulamadım yada yanlış terimlerle arama yaptım bir tek köy lerde kullanılılan kerpiç evlerden bahseden makaleler buldum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kullanılan malzeme doğanın yıpratıcı etkisine karşı nasıl ayakta tutuyor bu yapıları.
Hocam benim bildiğim deve kuşu yumurtası kullanıyorlardı.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Horasan_harcı Buraya bir göz atın. Benzer şeylerdir büyük ihtimal.
Şu yöntemi bize de soyleseniz ya hani
Şu yöntemi bize de soyleseniz ya hani![]()
normalde paylaşımcıyımdır ama bu konuda asla![]()
![]()
3. kisilere devretmede mesuliyet kabul etmiyormus zaten. Elimde patlamasin bosuna.devretme yoktu sanki teknosa amca bundan hiç hoşlanmaz...
Teknosa dan kazanılan hediye çekini nasıl başkasına verebilirim? Veya satabilirim. Teknosa hesabını vermem mi gerekir?
Ne ballısın be hocamnormalde paylaşımcıyımdır ama bu konuda asla![]()
![]()
Ne ballısın be hocambiz hala kota hesaplaması yapalım :hammer:
Su siralar kafamda olanlar
Benim ipad airi satip laptop almak
Xiaomi piston 3 kulaklik ve 5000 mahlik powerbankindan almak var mi bu konularda tecrübesi olan
Psn çok yavaş indirme yapıyor [emoji19]Abi şu 30 40 gb oyun indirmeye nasıl üşenmiyonuz ya![]()