Samsug stock rom

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bur1515
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonuma bu siteden http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G350/ orijinal rom yükleyeceğim. Ama türkiye yok. Almanyanınkini falan yüklesem sorun olurmu. Samsung core plus Türkiye de olmayan bir telefon o yüzden pek bilgiye ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar telefonuma bu siteden http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G350/ orijinal rom yükleyeceğim. Ama türkiye yok. Almanyanınkini falan yüklesem sorun olurmu. Samsung core plus Türkiye de olmayan bir telefon o yüzden pek bilgiye ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Sorun olması için bir sebep yok , en güncel romu bulup o ülkenin romunu yükleyebilirsiniz . hatta varsa custom romda kurabilirsiniz

wet_willy

Asistan
Reaksiyon puanı
15
ya konuyla tam alakalı değil ama güncel diye buraya yazayım.

Elimde çin malı s4 var ve ekranı açtığım zaman ekran devamlı diğer ekranlara geçmeye başlıyor ve asla durmuyor. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

Ayrıca sd kart olmadan rom yükleyebiliyor muyuz ve güncel güzel romları nereden bulabilirim ?

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
custom rom atarsam imei gider mi.

wet_willy

Asistan
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=221688]erdem mustafa[/MENTION]

sd kart olmadan kurulabilen bir rom var mı ?

ayrıca dediğim gibi benim cihazım çin malı, paylaştığın link buna uyar mı ?

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kardeşim bildiğim kadarıyla sd karla kurulmayan rom yok çünkü sd karta attığın rom telefon hafızasına kuruluyor

eger romu telefon hafızasına atarsan zaten kurulmaz hafızayı komple sileceği icin kabul etmeyecek

son olarak telefonu kapalı konumdayken aygıt yöneticisinde ne olarak goruyor

mesela benimki mtk-m65xxx örnek

bide suan telefon acılıyorsa bi kies yazılımıyla bi güncellestirme denetlermisin bakalım ne cıkacak

not: imei malesef gidiyor bu yuzden belki telefonu kullanamaya bilirsin haberin olsun illede uğraşacaksam diyorsan sen bilirsin telefon İngilizceyse öyle kullan en azından azcık İngilizce ogrenirsin :) :) :) :)

Reaksiyon puanı
16,128

sd kart olmadan kurulabilen bir rom var mı ?

ayrıca dediğim gibi benim cihazım çin malı, paylaştığın link buna uyar mı ?

odin ile sd karta ihtiyaç yok ama telefonun odin mode desteği olmalı bu samsung için var bir rivayete göre maxiplus5 de odin desteği varmış o moda girdiğini gördüm ama hiç rom atıldığını görmedim kardeşimde var o odinle rom atmak istemiyor denek değil telefonum diyor...
http://samsung-updates.com/Odin307.zip

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ama odin tüm telefonları desteklemiyor ki [MENTION=304403]Conficker[/MENTION]belası

Reaksiyon puanı
16,128
ama odin tüm telefonları desteklemiyor ki [MENTION=304403]Conficker[/MENTION]belası

bir rivayete göre maxiplus5 de odin desteği varmış
bunu kardeşim diyordu ona linki gösterdim samsung yazısını gösterip bu ne? dedim hala ısrarla idda ediyor da icraatını göremedim denemek lazım da telini vermiyor...

wet_willy

Asistan
Reaksiyon puanı
15

sd kart için dediklerin doğru gerçekten.

benim telefonum mtk-6577 ve türkçe (dille ilgili bir sorunum yoktur)

kies' le yükleme yapamıyorum ( usb driver ı yüklü olmasına rağmen telefonu bir türlü gösteremedim )

fake olduğu için olabilir mi ?

Şu an için tek sorunum ekranın devamlı değişmesi, bir tek buna çözüm bulamadım hiç bir forumda.