- Reaksiyon puanı
- 16,126
Teşekkürler.![]()
birşey değil bende kapattım zırt prt mesaj geliyor...
Teşekkürler.![]()
iPhone 5s ios 8.2 şarj problemi [emoji35]
Sizde de var mı?
Bu soruyu kullananlar kulübüne sormaya ne dersiniz?
iPhone 5s ios 8.2 şarj problemi [emoji35]
Sizde de var mı?
Aynen öyle delirtiyor insanı. Hele de wifi varken arada kopunca hemen mobil internete bağlanıyor ve 1 bayt bile harcasa hemen onun bildirimini veriyor.birşey değil bende kapattım zırt prt mesaj geliyor...
Aynen öyle delirtiyor insanı. Hele de wifi varken arada kopunca hemen mobil internete bağlanıyor ve 1 bayt bile harcasa hemen onun bildirimini veriyor.
Siri <3![]()
He bi de şempanze olak kıza...
Siri <3
Ya bir şey diyeceğim . "Türkiye'yi seviyor musun?" diye sorar mısın?![]()
Onca şeye cevap ver gel buna bir cevap verme.
Aynen bende beğendim[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] avatar yakışmış kardeşim hayırlı olsun![]()
Çok teşekkür ederim.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] avatar yakışmış kardeşim hayırlı olsun![]()
Kırmızı daha cool olmuşÇok teşekkür ederim.
Rengini değiştiriyim dedim değişiklik olsun.![]()
Aynen öyle oldu valla.Kırmızı daha cool olmuş![]()
Ayağın yere iyi bassın.Hava muhalefetinden dolayı nevruz kutlamalarını yarın yapacağız. Halat çekme yarışması da var beyler taktik lazım
Taktiği yok bodozlama dalHava muhalefetinden dolayı nevruz kutlamalarını yarın yapacağız. Halat çekme yarışması da var beyler taktik lazım
Ağırlığını 45°lik acıyla verBende böyle babayiğit bi kalıp var ama güç yok ağırlımı versem yeter mi?
Ilk izlediğimde "Vayy nasıl çekmişler bunu " diye düşündüm.Daha sonra bir yerde animasyon olduğunu gördüm galiba.Çok şaşırmıştım. Gerçi neye şaşıracağımı bile şaşırdım.Pi'nin yaşamı filmindeki kaplan animasyon mu? gerçek mi bilmek çok zor çok harika kusursuz.