Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Lg deki gözlük de pil yok sanırım.
Sistemi farklı mı
Lg pasif gözüküyor kullanmakta .
Aktif gözlük sağ ve sol cami her birisi sıra ile yanıp sönerek göze görüntüyü iletir pasif te olay daha farklıdır. Aktif gözlük bu yüzden biraz daha fazla göz yorabilir ama daha kaliteli 3d görüntü sağlar.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Lg pasif gözüküyor kullanmakta .
Aktif gözlük sağ ve sol cami her birisi sıra ile yanıp sönerek göze görüntüyü iletir pasif te olay daha farklıdır. Aktif gözlük bu yüzden biraz daha fazla göz yorabilir ama daha kaliteli 3d görüntü sağlar.
Anladım sağolasın

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Birisi beni alıntılamış, bildirimi geldi ama iletisi silinmiş. Kimin alıntıladığını da göremiyorum, her kimse sövmemiştir umarım. :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
asus.jpg

bunun içini gören var mı? ram onboard mu?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sahi panelden görebiliyorsan bana özel mesajla söyleyebilir misin silinen mesajın içeriği neydi, merak ettim. :D

Göremedim abi. Yetki alanımın dışına düşüyo sanırım.
Son mesajlarının olduğu konularda yeni mesajlara bak, hangi konuda kimin mesajının silindiğini bulabilirsin :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş bu gönül nasıl bir şey ne şekillere neler geliyor biz hala....

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
[video=youtube;Vo5GlyQT1Y0]https://www.youtube.com/watch?v=Vo5GlyQT1Y0&feature=youtu.be[/video]

çok iğrenç yapmışlar millet hamamböceğini iğrenç bulur benim hamamböceğim bu ...
x553ma-bing-sx527b değil bu ama buda iğrenç ötesi...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
[video=youtube;zL_HAmWQTgA]https://www.youtube.com/watch?v=zL_HAmWQTgA&feature=youtu.be[/video]
bunu monitörüne kim yapar?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] özelden Mesaj atamıyorum mobildeyim telefon antika olduğu için cevabı burdan vereyim ismim gerçek adım değil.Mardin liyim.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=35568]-Hewal-[/MENTION] Anladım kürtçeymiş.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Yeni power bankım :)

1e59a7809dd44ffa4f793b2b79ebc571.jpg

Bu günkü basın toplantısında 7000 Mah power bank dağıtan DKY inşaat yetkililerine teşekkürler, güzel düşünmüşler bize kimsenin kullanmadığı ajandalardan dagıtmadıkları için...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Yeni power bankım :)

1e59a7809dd44ffa4f793b2b79ebc571.jpg

Bu günkü basın toplantısında 7000 Mah power bank dağıtan DKY inşaat yetkililerine teşekkürler, güzel düşünmüşler bize kimsenin kullanmadığı ajandalardan dagıtmadıkları için...
Çok güzel görünüyor beğendim.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bugün matematik quiz'im vardı. Sınavdan 10 dk önce arkadaş diğer sınıftan 4-5 tane sorunun cevabını almış hemen dağıttık sınıfa bende kendim 6-7 soru cozdum (ilk defa eminim sorulardan :D ) ve bu vesileyle ilk defa matematik sinavim iyi geçti :D

Tabi asil yazılı haftaya..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar youtubeden video indirecek program önerirmisiniz, DVDVideoSoft Free Studio ile denedim ama videoyu nedense sitedeki çözünürlükte indirmiyor 360p de indiriyor başka aynı bu program gii kulanışlı indirme programı tavsiyelernizi beklerim, mesajı alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim cevaplara hemen bakamadıgımdan alıntılara sonradan bakmak ço kdaha kolay oluyor.
Şimdiden teşekkürler.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Arkadaşlar youtubeden video indirecek program önerirmisiniz, DVDVideoSoft Free Studio ile denedim ama videoyu nedense sitedeki çözünürlükte indirmiyor 360p de indiriyor başka aynı bu program gii kulanışlı indirme programı tavsiyelernizi beklerim, mesajı alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim cevaplara hemen bakamadıgımdan alıntılara sonradan bakmak ço kdaha kolay oluyor.
Şimdiden teşekkürler.

IDM ile denemişmiydin ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şimdiden teşekkürler.

Savefrom.net üzerinden indirebilirsin. Yuksek kalitede hızlıca iniyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Şimdiden teşekkürler.

http://www.clipconverter.cc/tr/
bununla direkt indirebilir mp4 yapabilirsin.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Dostlar Minecraft böyle bir hata veriyor anlayan bir bakabilir mi?
q4OokQ.png

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

Bu özelliği niye daha önce farketmemişim ki :hammer:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Konu kirliliği olmasın diye buradan soru vermiştim. :)

Hic olur mu öyle sey.

Konu acacaksin ki cözüldügü zaman diger insanlarda faydalansin. Buraya yazdigin zaman kimsenin haberi olmayacak. Forum bunun icin var. Konu mevcut degilse gönül rahatligiyla acabilirsin :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şimdiden teşekkürler.
Windows kullanıyorsanız İDM gayet iyidir. Diğer video siteleri için de geçerli hem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Turkcell'de paketten ne zaman bir şey harcasam anında ekranda bildirim görünüyor. Mesela 1dk birini aradım hemen 1dk gitti, şu kadar kaldı felan gösteriyor. Aynı şekilde internet ve sms te aynı. Ben her zaman ekrana böyle bildirim gelmesini istemiyorum, nasıl kapatabilirim?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Saat gelsede çıksak. :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Windows kullanıyorsanız İDM gayet iyidir. Diğer video siteleri için de geçerli hem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Turkcell'de paketten ne zaman bir şey harcasam anında ekranda bildirim görünüyor. Mesela 1dk birini aradım hemen 1dk gitti, şu kadar kaldı felan gösteriyor. Aynı şekilde internet ve sms te aynı. Ben her zaman ekrana böyle bildirim gelmesini istemiyorum, nasıl kapatabilirim?

turkcell.com.tr giriş yap hesabım>TL ayarlarım>TL metre kapatı tıkla açıksa kapat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...