Sapphire'ye güvenmeli miyim?

Teknolojik Onur

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Başlıkta belirttiğim gibi Sapphire'ye güvenmeli miyim?Kullananlar varsa yardımcı olabilir mi?Çoğu ekran kartlarında 3 adet fan koyuyor,ve fazla gürültü çıkacağını düşünüyorum,siz nasıl düşünüyorsunuz?
Cevaplarınızı bekliyorum.

qwerty3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende r9 270x toxic modeli var.Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ve performansı gayet iyi.Gürültüyle alakalı bir problemde yaşamadım.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şu marka gürültülüdür diyemeyiz. Birazda şansına bağlı fabrikasyondan kaynaklı ses sorunları olabiliyor. Ayrıca fan sayısı ne kadar fazlaysa o kadar gürültü çıkar demek yanlış.

Teknolojik Onur

Asistan
Reaksiyon puanı
7
MSI gaming app,ASUS GPUtweak vs.extra yazılımlar kullanıyor.Sapphire'den böyle yazılımlar duymadım.Sapphire böyle yazılımlar kullanıyor mu?Ayrıca fan fazla olduğu için gürültü çıkmaz,ama 3 fan kullandığı için ve fanlar küçük olduğu için ses çıkartabilir.MSI,ASUS gibi firmalar 2 adet fan koyuyor,ama fanlar büyük,ben Sapphire'de fanların biraz küçük olduğunu fark ettim.

xcopyy38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSI gaming app,ASUS GPUtweak vs.extra yazılımlar kullanıyor.Sapphire'den böyle yazılımlar duymadım.Sapphire böyle yazılımlar kullanıyor mu?Ayrıca fan fazla olduğu için gürültü çıkmaz,ama 3 fan kullandığı için ve fanlar küçük olduğu için ses çıkartabilir.MSI,ASUS gibi firmalar 2 adet fan koyuyor,ama fanlar büyük,ben Sapphire'de fanların biraz küçük olduğunu fark ettim.

Sorun olmaz tüm yazılımlarla kullanılır.Sapphire nin kendi yazılımı var zaten SAPPHIRE TRIXX diye.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
[MENTION=445859]xcopyy38[/MENTION] Yazıların tamamını kalın yazmıyoruz

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Asus Cpu Tweak'i R9 270'de kullanıyordum yapabildiğim en önemli şeyleri CCC ile yapabiliyorum zaten bana göre gereksiz bir program boşuna arkada çalışıyor CCC'den ocda yapıyorum ısılarıda kontrol ediyorum fanlarıda ayarlıyorum vb.

Gaming app'e bişi demiyorum onlarla konumuzun alakası yok :D

Sapphire alırsa zaten CCC geliyor ve Gaming Evoled mi ne geliyor bu programlarla çok rahat idare eder.