LG G3 Kullanıcıları Kulübü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
4g lte var onda aktif olunca çekmeme şarjı sömürme durumlar tarih olucak bu g3,iphone5,5s,6,6+ için ve 4g lte olan her telefon için de geçerli bir benim dark evopad 3g m7220 için geçerli deği lte yok onda edge çok kötü hsdpa+ idare eder artık şarjı kafaya takmıyorum.
4g gelsin de bir üstteki seçeneği seçeriz. :)
fe525729758186763cbb7b6911a423ad.jpg

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
47f45c1359a37a4efd3e516475c765da.jpg

Menu gecislerindeki laga alternatif cozum olarak ekran animasyonunu layer ya da domino yapmanizi oneririm. Bu iki animasyonda lag yok bende tavsiye ederim. Gelistirici seceneklerinden 3 tane animasyon ayarinin ilk ikisini 0, 3uncuyu 1e ayarlarsaniz lag olmuyor. Sanirim son updatedeki stock ayari da bu telefonun.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Lg türkiye güncelleme yapar herhalde. Ya da farklı bir ülkenin romunu yüklersiniz.

Yani turkiyeye gelse bizde olmayacak mi biz 4g kullanamayacakmiyiz hic ?
Yok ya alakası yok ithal olmasıyla bendeki de ithal bende niye 4. Seçenek yok o zaman. Baksana arkadaş lolipop yüklemiş ondan 4 seçenek var benimki kitkat belki ondan 3 tane gözüküyor bizde. Hem gözükmese bile kitkatta telefon 4G olunca otamatik kullanmaya başlar.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yok ya alakası yok ithal olmasıyla bendeki de ithal bende niye 4. Seçenek yok o zaman. Baksana arkadaş lolipop yüklemiş ondan 4 seçenek var benimki kitkat belki ondan 3 tane gözüküyor bizde. Hem gözükmese bile kitkatta telefon 4G olunca otamatik kullanmaya başlar.
O da olabilir fakat ithal edilen ülkeye göre de değişebilir. Benim cihaz Çek Cumhuriyeti' nden ithal mesela.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bendeki de arkadasinki gibi lolipop ama onunla ilgisi yok sanirim

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Android L 20c var bende de, tel sea ithal. Lte görünmüyor seçeneklerde..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kullanabileceğim bi g3 yok evde ama hidden menu den 4g açabilirsiniz.
Hidden menuye girmek için;
Telefonu açn 3845#*855# yazn modem ayarlarından falan lte seçeneğini bulun :)

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Olabilir.. Neyse fazla kurcalamayalım ortada fol yok yumurta yok.. [emoji6]

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Spider man unlimited oynayan var mi aranizda ? Bide oyun bolumu var mi forumda g3 icin ?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
LG G3 Android 5.1 güncellemesi alacakmış , bu çok iyi

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar konuyu çok takip edemedim. Android 5.0 için stock roma root çıktı mı yapabilen var mı ?

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar konuyu çok takip edemedim. Android 5.0 için stock roma root çıktı mı yapabilen var mı ?
20i rootladım stock romdu. Fakat çoğu uygulama root uygulamalarını desteklemiyor diye biliyorum. İlk defa rootladım tabi.. İphondayken jb harikasıydım zamanında...

tuci2404

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar g3 ü android 5.0 olarak mı kullanmak daha mantıklı yoksa 4.4.2 kitkat olarak kullanmak mı mantıklı fikirlerinizi alabilir miyim biraz daha beklemek mi lazım android 5. i kurmak için

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaslar g3 ü android 5.0 olarak mı kullanmak daha mantıklı yoksa 4.4.2 kitkat olarak kullanmak mı mantıklı fikirlerinizi alabilir miyim biraz daha beklemek mi lazım android 5. i kurmak için
4.4.2 kullan telefonu tam verimini al. Bence 5.1 sürümü gelene kadar geçme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar telefonda herhangi bi uygulamadan cikmak icin anasayfaya tikladigimda her defasinda anasayfa secimi soruo ana ekran veya easyhome die varsayilan yapiorum ama hep soruo bir aydir böle bisi yoktu bugün oldu nasi düzeltebilirim yardimci olabilirmisin baska böle bi sorun yasayan varmi

GKHNYL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim telin surumu v20i-eur-xx pc suite ve telden güncelleme almahi denedigimdr gelmiyor. V20i´yi yukleyemedim. Yardimci olabilecek var mi?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
20i şu anda sadece birleşik Arap Emirlikleri cihazları için çıktı. Bence ülkeye özel bir güncelleme de olabilir. Takmayın kafanıza bu kadar. Bizde de 20h sürüm var.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
47f45c1359a37a4efd3e516475c765da.jpg

Menu gecislerindeki laga alternatif cozum olarak ekran animasyonunu layer ya da domino yapmanizi oneririm. Bu iki animasyonda lag yok bende tavsiye ederim. Gelistirici seceneklerinden 3 tane animasyon ayarinin ilk ikisini 0, 3uncuyu 1e ayarlarsaniz lag olmuyor. Sanirim son updatedeki stock ayari da bu telefonun.
Arkadaslar ana ekran gecislerindeki lag sikintisina bir cozum daha eklemek istiyorum. Bunu da yapinca ana ekranda lag diye birsey kalmiyor. Ustelik onceki mesajimda belirttigim 2 animasyona bagli kalmak zorunda kalmiyorsunuz. Ana ekrandaki lag sorununun 2 widget yuzunden olustugunu farkettim. Smart Notice ve 5x2lik stock muzik widgeti. Smart notice yerine 'weather' widgetini koyuyoruz. Bence digerinden cok daha hos duruyor tek eksigi smart notice kartlari ki bence gereksiz. Muzik widgeti icin de 'musixmatch' muzik programini play storedan indirip bu programi kullanmaniz gerek. Ki bence yine cok daha etkili ve 4-5 widget secenegi sunan, otomatik lyrics ozelligi; sarkilarin isim,sarkici ve album kapagi gibi bilgilerini otomatik duzenleyebilen karaoke yapabildiginiz tertemiz bir program. Say say bitiremedim ozellikleri:D Bunlari yapip da hala lag sorunu yasayan varsa yine bi 'hard reset' atsin. :D

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam telefon tüm gsm operatörlerini destekliyormu nerden anlıyacam. Telefonu turkcellden aldım ana bant sürümü falan farklı olabilir diye birşey okudum olabilirmi?