LG G3 Kamera Çekimi

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzak mesafeden slayttaki yazı ve resimleri çekmiyor. Aynı mesafeden diğer telefonlar gayet başarılı sonuç elde ediyor. Lg g3 slaytı beyaz olarak görüyor bunun çözümü var mı acaba. Arkadaşlarıma rezil oldum. Lg te yakışmadı bu durum

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Uzak mesafeden slayttaki yazı ve resimleri çekmiyor. Aynı mesafeden diğer telefonlar gayet başarılı sonuç elde ediyor. Lg g3 slaytı beyaz olarak görüyor bunun çözümü var mı acaba. Arkadaşlarıma rezil oldum. Lg te yakışmadı bu durum

odaklamayı falan iyi ayarladığından ya da telefonun odaklama yaptığından emin misin? Bazen telefonlar odaklama problemi yaşatıyor. ki lg g3 te optik imaj sabitleyici, lazer foku gibi teknolojiler de var. Baya beğeniliyor kamerası.

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
odaklamayı falan iyi ayarladığından ya da telefonun odaklama yaptığından emin misin? Bazen telefonlar odaklama problemi yaşatıyor.
Her şeyi denedim olmadı. Canım sıkıldı açıkçası. Diğer telefonlarda aynı durum olsa dert etmem ama kamerası o kadar da kötü olmayan bir telefondan böyle kötü performans beklemiyordum. Adamlar çat çat fotoğraf çekti ben baktım

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O çektiğiniz fotoğrafları buraya atabilirmisiniz belki bi yorumda bulunabiliriz. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her şeyi denedim olmadı. Canım sıkıldı açıkçası. Diğer telefonlarda aynı durum olsa dert etmem ama kamerası o kadar da kötü olmayan bir telefondan böyle kötü performans beklemiyordum. Adamlar çat çat fotoğraf çekti ben baktım

O çektiğiniz fotoğrafları buraya atabilirmisiniz belki bi yorumda bulunabiliriz. :)

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

photo.php

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206194164083008&set=a.10206194157842852.1073741855.1531537907&type=1&theater