MerveOzgur
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 7
Doktorumun söylediği gibi boyundan büyük işleri kendine görev yapma dertte etme sözünü neden yerine getirmiyorum ben bile bile?
Turkcell de En düşük parça kontor kaç TL dir?
5tl olabilir ben 20tl yüklüyorum çünkü fark edilmiyor şartlar uygun olunca o kredi kartından otomatik yükleme olduğu için çakılmıyor çakılsa simi yedirirdi kartın sahibi ...
2 tane hat bulunuyor uzun zamandır kontör yüklenmemiş. Parça kontör yüklemek istiyorum ama 16 TL diyor.
20 TL yükleme yapılsa diğer hatta 10 TL göndersek olur mu acaba?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
20 tl en azTurkcell de En düşük parça kontor kaç TL dir?
Clash of Clans oynayan arkadaşlara sorum olacak. Oyunfa saldırı yaptığımda 500-800 gibi rakamlarda ganimet topluyom. Daha fazla toplamanın yolu yok mu?
Herkes aynı hatayı yapıyor Barış değil , benim adım Burak :mrgreen:@BadBoy8154 Barış abinin yardımlarıyla 2.90GHz'den 3.20 Ghz'e oc yaptık ayriyetten 1333Mhz olan ramleride 1460 civarına çıkarttık.
Çok teşekkürler Barış abi tekrardan.
Bende zorla 2.6 dan 2.7 2.8 e cekeyim[MENTION=375683]BadBoy8154[/MENTION] Barış abinin yardımlarıyla 2.90GHz'den 3.20 Ghz'e oc yaptık ayriyetten 1333Mhz olan ramleride 1460 civarına çıkarttık.
Çok teşekkürler Barış abi tekrardan.
Herkes aynı hatayı yapıyor Barış değil , benim adım Burak :mrgreen:
Hayırlı olsunHSBC sonunda Galaxy Tab 3 Lite tablet hediyemi gönderdi :mrgreen:
İlk yaptığım iş root yapıp gereksiz samsung uygulamalarını kaldırmak ve launcherı değiştirmek oldu![]()
HSBC sonunda Galaxy Tab 3 Lite tablet hediyemi gönderdi :mrgreen:
İlk yaptığım iş root yapıp gereksiz samsung uygulamalarını kaldırmak ve launcherı değiştirmek oldu![]()
Size kllay gelsinBende bir tane tablet beleşe getirmenin peşindeyim hiç bir çekiliş kura vs. Çıkmıyor arkadaş![]()