Tablet Almak için Tavsiye

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocam tab4 ve dark evo yerine acelesi yoksa biriktirip g pad almak daha iyi.Dark a hiç bulaşma bence tab 4 de seri bir cihaz değil g pad fiyatına göre çok iyi :)
Asus me176c de fena görünmüyor :)

Reaksiyon puanı
16,128
özellik olarak iyi ancak marka konusunda takıldım hocam, önerin oldukça iyi. :)

markaya takılma samsung'un benzeri gibi 3g ile görüntülü konuşma var öyle tel o fiyata alınamaz benim ki tatile çıktı micro usb soketi yandı ve düştü servisi tepki vermedi samsung olsa kullanıcı hatası der garanti dışı kalırdı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam tab4 ve dark evo yerine acelesi yoksa biriktirip g pad almak daha iyi.Dark a hiç bulaşma bence tab 4 de seri bir cihaz değil g pad fiyatına göre çok iyi :)

dark adını temize çıkarttı yamuk yok onda alınabilir.

Reaksiyon puanı
16,128
Hocam yazılım ve güncelleme olarak kötüler darkın en iyi tableti kitkatta kaldı g pad lollipop alacak

lolipop isteyen gitsin bakkaldan rocco lolipop alsın demenin farklı yöntemi odin ile lolipop atılır benimkinin mikro usbsi yandı değişince denicem.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Asus me176c de fena görünmüyor :)
dediğim gibi hediye için düşündüm ve iyi ama uygun bir şey vermek istedim.
sanırım bu hafta sonu dediğin iki tablet ve lenovo arasında tercih yapmaz isem bende G Pad'e yönelmeyi düşünüyorum ancak gelecek ay. :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=38650]neet[/MENTION]

G pad her yerde bulunsa bekleme al diyeceğim ama hiçbir yerde de görmedim. Snapdragon 600 işlemcisi oldukça yeterli ve 2 GB ram ile desteklenmiş.

Tab 4, söylediğim gibi işlemcisi yüzünden üvey evlat muamelesi görebilir. Marvell nedir ya. Gülmemek için kendimi zor tutuyorum. Cimriliğin bu kadarı.

Asus cephesinde MemoPad7 var ama bazı yönleriyle kusurlu bir cihaz bence. Böyle başarılı bir cihaza 1 GB ram konulması iyi olmamış, yakışmamış. Lollipop alacak mı muamma bu durum için. Ama alırsa Asus'a alkış.

Lenovo cephesinde bu fiyatta bir A7-50 7 inç sim kart girişli tablet var bir de Lenovo Yoga 8 var. Lenovo'nun tabletleri aşırı stabil. Deneyimim olmuştu. Ama şu superfish olaylarından sonra lenovo'dan huylanmaya başladım.

Bence bulursanız G PAD 8.3'ü kapın bulamazsanız aynı fiyatta G Pad'a yaklaşabilecek bir cihaz seçin 😃.

Böyle giderse yine o Samsung uğursuzuna başvurmak zorunda kalacaksınız ama.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
HSBC tablet kampanyası yaptı 300 TL'lik Galaxy Tab 3 Lite'yı bedava veriyor ona başvurup da alabilirsiniz ek olarak. 6 ay boyunca toplam aylık 500 TL 1 otomatik ödeme + 2 EFT şartıyla aklınızda bulunsun.