Sony Android 5.1'in AOSP Kodlarını yayınladı

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Xperia Z kullanicilari 5.0 yuklemelimi sizce? 5.0 da sessiz mod yokmus ve donmalar yasaniyormus rehber gelmiyormus vs hatalar var sanirim. Xperia Z icin bu son guncelleme olucak bu hatalar ile yuklenirmi lolipop?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Xperia Z kullanicilari 5.0 yuklemelimi sizce? 5.0 da sessiz mod yokmus ve donmalar yasaniyormus rehber gelmiyormus vs hatalar var sanirim. Xperia Z icin bu son guncelleme olucak bu hatalar ile yuklenirmi lolipop?

bu hatalar kişisel olabilir. güncelleme olarak değilde sıfırdan temiz bir kurulum yapıp deneyin. Beğenmezseniz zaten geri dönüş yaparsınız.

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
geri dönus nasil yapiliyor? hic denemdim

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
artık bunu ne zaman verirler ALLAH kerim.

Umutcann

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Daha güncelleme verilmeden bunlara cevap verilmez/verilemez.

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Guncellemenin henuz gelmemis olmasiyla ne alakasi var? Bu hatalar var ise demek istiyorum ve Xperia Z icin bu son android versiyonu olucak sorun orda...

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
telefonu alali 2 yil olucak nisan ayinda. baya bir guncelleme aldi Xperi Z. Z serisinin ilk modeli baya eskidi diye dusunuyorum. lolipop 5,1 yaklasik 6 ay sonra gelir oda sene sonunu bulur. olur 3 sene guncelleme. 3 sene guncelleme veren firma varmi? bana öyle geliyor