Uc_Browser_9.6_Türkçe_By_Burhann_2010

By Burhann 2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mrb arkadaşlar uc browser 9,6 yı turkcelestirdim ama bayağı bi yordu beni yaklaşık 10 Gunde türkçelestirdim,

Her beğenizi bir teşekkür kabul edeceğim bu kadar ugrastim sizlerde begenmeyi unutmayın saygilar...

Özellikleri.

1.the Leading Tarayıcı, size daha hızlı getirmek ve daha stability.2.Web Uygulama CenterEasily iyi web uygulamaları bulmak ve sürekli indirerek, yükleyerek ve updating.3 endişesi olmadan mobil hayatın keyfini çıkarın. Görüntü mevcut web üzerinde resim view.4.UC ekranı WidgetUse sizin için tek bir yerde bir araya konur ViewerAll bu eklenti UCOverview zengin hizmetlere kolay erişim için ana ekranda bir widget oluşturmak için: Android için UC Tarayıcı sağlar Eğer hızlı ve pürüzsüz Web'de sörf experience.It 'nin tamamen ücretsiz bir mobil web tarayıcı. Uyarlanabilir yapılandırması veri maliyetlerini azaltmak ve compression.New Özellikleri ile sayfa yükleme hızlandırmak için izin, farklı ağ bağlantılarının altında tarama yolunuzu ayarlamanıza yardımcı olur

http://dosya.co/1uoheq3zlj3l/(1).jpg.html

”

İndirme linki

http://dosya.co/kedzyum7qxao/Uc_Browser_9.6_Türkçe_By_Burhann_2010.apk.html

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Eyvah :scared:

By Burhann 2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Ben bunu 9 ay önce türkçeleştirmiştimtürkçeleştirmiştim yeni türkçeleştirmedim, markette türkçe olan da 10.1 sürümüdür takım çalışması ile türkçeleştirdiler, 10.2 sürümü çıktı kimse türkçeleştirmiyor çünkü çevirisi en zor bi uygulama symbianda serisini türkçeleştirmiştim androidde de 9.5 ve 9.6 yı türkçeleştirdim, 5 yıldir bu işin içindeyim googlede (by buburhan 2010 çevirileri yazarsanız ) görürsünüz bu işte yeni olmadığımı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben bunu 9 ay önce türkçeleştirmiştimtürkçeleştirmiştim yeni türkçeleştirmedim, markette türkçe olan da 10.1 sürümüdür takım çalışması ile türkçeleştirdiler, 10.2 sürümü çıktı kimse türkçeleştirmiyor çünkü çevirisi en zor bi uygulama symbianda serisini türkçeleştirmiştim androidde de 9.5 ve 9.6 yı türkçeleştirdim, 5 yıldir bu işin içindeyim googlede (by buburhan 2010 çevirileri yazarsanız ) görürsünüz bu işte yeni olmadığımı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ne oldu?.....