Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Emin olmamakla tam net görülmüyor 100w yazıyor şuan tam olarak ulaşamadım uzakta motoru direk olarak üçlü fişten elektrik alıyor

ledler yolcu olabilir ve motor budur :
yamaha_motorsiklet%20(10).jpg

o trafo,adaptör...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Tvyo da diziden bir kaç belgesel den başka bir şey yok.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
We're the Millers
Bu Nasıl Aile

Güzel bir komedi filmi :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
eşyaları hor kullanan insanlardan NEFRET EDİYORUM!!! :cursing:
RJpWRn.gif

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
eşyaları hor kullanan insanlardan NEFRET EDİYORUM!!! :cursing:
RJpWRn.gif

nasıl hor kullanan? çelik kadalı telefonu ile çivi çakma? araba sıradan binek ama helezon kesip alçaltılmış motoru ile oynamış ve normalde asla çıkamadığı hıza çıkan abuk sabuk anlarda yanlayan araba sahipleri de?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
nasıl hor kullanan? çelik kadalı telefonu ile çivi çakma? araba sıradan binek ama helezon kesip alçaltılmış motoru ile oynamış ve normalde asla çıkamadığı hıza çıkan abuk sabuk anlarda yanlayan araba sahipleri de?

yeni aldığım bisikleti arkadaş istemişti 2 saatliğine vermiştim. Birkaç saat önce azıcık bisiklete bineyim dedim hevesim kursağımda kaldı. Vites sistemi bozulmuş zincir atıyor sürekli, koltuk sabit durmuyor arkaya kayıyor, arka fren tekere sürtüyor :/ bi insan bisikleti bi kere de bu hale nasıl getirir yahu :/

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
yeni aldığım bisikleti arkadaş istemişti 2 saatliğine vermiştim. Birkaç saat önce azıcık bisiklete bineyim dedim hevesim kursağımda kaldı. Vites sistemi bozulmuş zincir atıyor sürekli, koltuk sabit durmuyor arkaya kayıyor, arka fren tekere sürtüyor :/ bi insan bisikleti bi kere de bu hale nasıl getirir yahu :/

benim yaptığımı yap verme koltuk,sele onu sök sorarsa kırıldı tamir edicem yada benim gibi hiç bir neden söyleme...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Derbiye son 1 saat 15 dakika. Heyecan basmaya başladı :D

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hor kullanmak buna diyoruz geçmiş olsun bisikletcide yaptır kardeşim kimseyede verme bisikletini ders olmuş bu devirde iyilik yaramıyor kimseye

[video=youtube;SsHhl5XbjS4]https://www.youtube.com/watch?v=SsHhl5XbjS4[/video]
:clap::clap::thumbup::thumbup:

KimeNebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aybettin... sopcast indir yoksa ve twitter den atacast i bul yada twitter den atacast sopcast aramasi yap sop linki cikinca sonra otur izle maci..

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Aybettin... sopcast indir yoksa ve twitter den atacast i bul yada twitter den atacast sopcast aramasi yap sop linki cikinca sonra otur izle maci..
Pc programı değilmi normal site içi link düşerse pm beklerim mümkünse

Tek seferlik lig tv ye 70 tl fiyat biçiyorlar fırsatıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...