HTC One M7 İçin Lollipop Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

malik0109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşalr ben htc one m7 var bunu android 4.4.2 var son yazılımı htc sense sürüm 5.5 dir bunu yeni yazılımını nasil yuklerım saygılarımla

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bende gözükmüyor hala :hammer:
11014779_61015019377659_1345841919_n.jpg

emrehanizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dün akşam itibarı ile guncellemeyi yükledim.ilk dikkat çeken noktası bildirim merkezindeki değişiklik ve kameraya yeni çekim modlarinin gelmesi.çok güzel olmuş.başka yenilik varsa onlari da kullandıkça öğreneceğim.başka yenilik bulan arkadaş var ise bilgilerini paylaşır ise sevinirim.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
M7 kullananlara bir sorum var.
bana henüz güncelleme gelmedi ancak merak ettiğim şey şu;
Kameradaki pembeleşme problemi giden var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
M7 kullananlara bir sorum var.
bana henüz güncelleme gelmedi ancak merak ettiğim şey şu;
Kameradaki pembeleşme problemi giden var mı ?

kamera açıkken masa üzerine bıraktığın zaman pembeleşme yapıyordu değil mi?.benim o şekilde dikkatimi çekmişti. onun haricinde yaşamadım.Güncellemeden sonra bende pembeleşme yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
maalesef yüz tanınma ile açılan ekran kilidi yok olmuş güncelleme ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nasıl yok, bende halen pembeleşme problemi var, çok fazla beklenen bir değişiklikte yok zaten, birkaç arayüz başka bişey yok, çok değişiklik olur diye bekledim ama, mesela, kamera pembeleşme sorunun giderilmesi, ekran LG gibi sürekli aç kapa tuşu kullanılmadan Toch özelliği gelse fena olmazdı ama yok ????

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
anlaşılan bu güncellemeyi boşa beklemişim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kamera pembeleşme sorunu bizzat benim de başıma geldi... servise yolladım garantiden kamera değişimi yapıldı... yazılımla alakası yok garantili ise beklemeden teleservice yollaman lazım... saygılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, bugün güncellemeyi yaptım. Evet arayüz güzel olmuş. Görünürdeki yenilikler güzel ama arka planda ne getirir bakmak lazım.

Kameraya gelen özellikler güzel. Bölünmüş kamerayı kullanmak istedim fakat, arka kamerada görüntü varken ön kameranın görüntüsü gelmedi...

Sizde de böyle mi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
neye göre yapıyorlar bilmem de, amcama ilk gün haberden 4 saat önce geldi. :D
ben hala beklemedeyim.

Dediğim gibidir işte, telefonun IMEI numaralarına güncellemeleri teker teker yolluyorlar böylelikle telefoncudan IMEI attıranlar güncellemeleri alamıyorlar galiba '' sadece bir düşünce '' eğer telefonun IMEI'si orjinalsa 1-3 gün içinde güncelleme elinde olur :D cihaz rootlu falansa gelmez.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Dediğim gibidir işte, telefonun IMEI numaralarına güncellemeleri teker teker yolluyorlar böylelikle telefoncudan IMEI attıranlar güncellemeleri alamıyorlar galiba '' sadece bir düşünce '' eğer telefonun IMEI'si orjinalsa 1-3 gün içinde güncelleme elinde olur :D cihaz rootlu falansa gelmez.
cihaz orijinal her hali ile.
umudu kestim nisan a bekliyorum ben. :D
güncellemedeki performansına göre satacağım ondan bekliyorum zaten.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
cid derken hocam? :D
Carrier identification number. Yani, Taşıyıcı kimlik numarası.
Markete Cid getter aratarak indirebilirsiniz. Uygulamayı çalıştırdıktan sonra en üstteki kırmızı yazı ve rakam ile öğrenebilirsiniz.

taner20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bir M7 kullanıcısı olarak 1 hafta önce ben de yükledim 5.0'ı fakat çok pişmanım keşke yüklemeseydim.

Telefonun şarjı kitkat'ta yine iyi dayanıyormuş lollipop'ta su gibi gidiyor :(
Root'tan da anlamıyorum keşke eski sürüme dönme şansım olsa.Lollipop'suz m7 kesinlikle daha iyi,lollipop yüklemenizi önermiyorum m7'ye.Arayüz olarak büyük değişim hayal ediyorsanız hayalkırıklığına uğrarsınız.Onun yerine güzel 1 launcher indirin kurun çok daha iyi.

Ayrıca telefonum kitkat'a göre yavaşladı.Eskiden çok daha stabildi. Lollipop m7'de pişmanlıktır :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende pil süresi sizlerinkinin aksine uzadı, tek sorun wifi da şebekeken kopuyor, tekrar şifre istiyor . Kapatmaya çalışıyorum wi-fi ı kapanmıyor Benim gibi wi fi sorunu yaşayan var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de vardı bu problem ve garantiden cihazı değiştirdiler. Bu donanım arızası, yazılımla geçmiyor :(

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] benimkine hala gelmedi :P
koskoca 17 gün olmuş

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings benimkine hala gelmedi :P
koskoca 17 gün olmuş

Telefonda bir sıkıntı olmuş olabilir, güncellemenin gelmemesinin bir kaç nedeni var.

1. Firma daha yollamamıştır.
2. IMEI numarasında sıkıntı olabilir '' IMEI numarasına göre dağıtım yapılıyorsa ''
3. Cihazda farklı bir ülkenin romu olabilir o yüzden güncellemeyi alamıyorsunuzdur.
4. Cihaza root yapılmış olabilir ve tam olarak kökten kaldırılmamıştır.

Benim tavsiyem yedeğini alıp abi cihazı bilgisayar programınız ile '' ios için İtunes, LG'ler için LG PC Suite '' var sizin program neyse onunla yazılımınızı tekrar kurun ve güncelleme gelicekmi bakın.

Zaten güncelleme gelmişse direk lollipop yazılımını indirip kurması gerekiyor, kitkat yazılımını kurmuşsa %80 ihtimal gelmemiştir yada ota üzerinden indirmek için bildirim gelir yeni yazılımı kurunca.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada dediklerimi yaptıktan sonra hala güncellemeyi almadıysan abi HTC'yi arayıp durumu anlat eğer gelmesi lazım falan derseler telefonunda bir sorun vardır yani yazılımla yada IMEI ile ilgili bir problem olsa gerek.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Telefonda bir sıkıntı olmuş olabilir, güncellemenin gelmemesinin bir kaç nedeni var.

1. Firma daha yollamamıştır.
2. IMEI numarasında sıkıntı olabilir '' IMEI numarasına göre dağıtım yapılıyorsa ''
3. Cihazda farklı bir ülkenin romu olabilir o yüzden güncellemeyi alamıyorsunuzdur.
4. Cihaza root yapılmış olabilir ve tam olarak kökten kaldırılmamıştır.

Benim tavsiyem yedeğini alıp abi cihazı bilgisayar programınız ile '' ios için İtunes, LG'ler için LG PC Suite '' var sizin program neyse onunla yazılımınızı tekrar kurun ve güncelleme gelicekmi bakın.

Zaten güncelleme gelmişse direk lollipop yazılımını indirip kurması gerekiyor, kitkat yazılımını kurmuşsa %80 ihtimal gelmemiştir yada ota üzerinden indirmek için bildirim gelir yeni yazılımı kurunca.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada dediklerimi yaptıktan sonra hala güncellemeyi almadıysan abi HTC'yi arayıp durumu anlat eğer gelmesi lazım falan derseler telefonunda bir sorun vardır yani yazılımla yada IMEI ile ilgili bir problem olsa gerek.
htc sync manager ile de güncelleme almadı. :)

Türkiye veya avrupa cid no değil o yüzden biraz geç geliyor.
Nerenin olduğunu bulursam en azından o tarihi beklerim. :) Sağ ol dostum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de vardı. Serviste garantiden yaptırmak zorunda kaldım. Donanımsal bir arıza.