Şuan note 4 Almak mantiklimi sizce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Google android destek sart 19 ay mi neydi. Amiral gemisi modellerde max sure bu olur. Dahada olmaz bence. Orta ve giris seviyesi bunuda goremez. Maalesef androidde durum bu. Ios da ise 3 4 model gerideki cihaza kadar verilir. Bu arada note 4 islemcisi snapdragon 810 dan cok geride bir ialemci degil. Bana sorarsaniz kafa kafaya bil3 derim. Kagit uzerinde ve testlerde boyle. Geek sonuclari bile bunu gosteriyor. Antutu icinde sunu unutmayin. Htc 5 inc full hd, note 4 5.7 inc ultra hd. Dolayisiyla 3d skorlarinda puan olarak daha dusuk ekran ve cozunurluk degerlwrinde oldugu icin m9 fazla puan alacak buda total puana zaten yansir. Belli olmaz, bakarsiniz samsung seneye felan 64 bit kilidini acar o zaman hepten kafa kafaya kalirlar.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc bi ciksinda ona gore note 4 alirim hem s6dan sonra duser note 4un fiyatlari.cebime para kalir :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Şu anda yapılacak en mantıklı şey ip6s beklemektir. Çünkü hiçbir cihaz beklediğim gibi çıkmadı maalesef.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iphone cok kotu ya hic sevmiyom iosu nedense isinamadim.Androitciyim ben

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Iphone cok kotu ya hic sevmiyom iosu nedense isinamadim.Androitciyim ben
Bende öyleyim ancak arkadaşım vesilesiyle 1 hafta ip6 plus kullanma imkanım oldu. Gerçekten her şeyiyle memnun kaldım diyebilirim. Cihaz bir kere çok şık ve çok stabil ayriyetten deli gibi hızlı. Batarya ömrünü de beğendim. Bu nedenle iphone a bakış açım baya değişti diyebilirim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şu anda yapılacak en mantıklı şey ip6s beklemektir. Çünkü hiçbir cihaz beklediğim gibi çıkmadı maalesef.
Ben çok korkuyordum 2K furyasına htc'nin girmesinden.

Neyse ki yine utandırmadı htc.

Kamera çıkıntılı ve cihaz kalın olmasaydı çok daha fazla can yakacaktı. Bu haliyle bile Sony ile Samsung'u solda sıfır bırakır. Sırf tasarım detayları yüzünden de LG ile kafa kafaya yarışır.

Ve umarım Htc one MX/M10 Tegra X1 ile gelir. En büyük bombayı da htc patlatır bu sayede. Çok sabıkalı bir işlemciydi ama K1 ve Tegra 4 o kadar güçlü işlemci ki tüm işlemcileri solda sıfır bıraktılar.

Samsung sayesinde Tegra'lardaki ısınma ve güç kaybı sorunu da kaybolacak.

One m9 yılın cihazı,Z4'den büyük bir şey beklemeyin belki Compact'ı iyi olur. LG G4'ün tasarım,fiyat ve knock code dışında albenisi olacak mı merak konusu.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Bence LG G4 yılın telefonu olacak.

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben note 3 den çok pişmanım yerinde olsam almazdım.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Aynen İp6s veya İphone 7 artık ne çıkacaksa 3. çeyreğin sonunu beklemekteyim !!! İphone 6 yı çok beklemiştim ve çıktığı gibi aldım fakat hayal kırıklığı olmuştu. Şu an Note 4 kullanıyorum gayet memnunum fakat İphone un yeri başka.Batarya konusunu geliştirseler , ekran 4,5 " olsa tadından yenmez...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Aynen İp6s veya İphone 7 artık ne çıkacaksa 3. çeyreğin sonunu beklemekteyim !!! İphone 6 yı çok beklemiştim ve çıktığı gibi aldım fakat hayal kırıklığı olmuştu. Şu an Note 4 kullanıyorum gayet memnunum fakat İphone un yeri başka.Batarya konusunu geliştirseler , ekran 4,5 " olsa tadından yenmez...
İp6 nın hayal kırıklığı yaratması şaşırtıcı. Nedense bende Samsung arayüzünü sevemiyorum.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben iphone kullandim zaten.hic memnum kalmadim.Htc veya samsung alirim ben ama biradere soyliyim su plusi bi haftaligina aliyim bi deniyim bakim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben iphone kullandim zaten.hic memnum kalmadim.Htc veya samsung alirim ben ama biradere soyliyim su plusi bi haftaligina aliyim bi deniyim bakim
Benim asıl memnun kalma nedenim arayüz görselliği ve hızıydı. Android de Google dışında hiçbir uygulama geliştiricisi uygulamasını aynı kalitede veya eşit görsellikte sunamıyor. Açıkçası bu şartlar altında ip kullanmak daha zevkli ve eğlenceli bir his.
Mesela hala uygulama rengine bürünmeyen bildirim çubuğunu içeren milyonlarca uygulama var.. Ama ios ta böyle değil. Her uygulama ile bildirim çubuğu rengi aynı oluyor. Adamlar bizden 1 sene önce tam anlamıyla materyal tasarıma geçmişler. Bize lollipop geldi biz hala daha tam anlamıyla geçemedik o tasarıma. Google kendi uygulamaları dışında çağdaş materyal arayüz tasarımını içeren uygulama sayısı parmakla sayılabilecek kadar az.
Bu söylediklerim kimine saçma gelebilir ama bir telefonu kullanırken bize iyi hissetirmesini sağlayan en büyük şeyin arayüz olduğu da yadsınamaz bir gerçek maalesef..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Antutu degerlerinden yola cikarak telefon almak... böyle sacma bir sey olabilir mi? Bilgisayar olsa anlarimda, alacaginizin "telefon" oldugunu unutuyorsunuz.

Note 4 ve M9 farkli alanlarin telefonu. Alacagin telefonun özelliklerini karsilastir, nelere ihtiyacin var nelere ihtiyacin yok?

Sen bize bakarsan sittin sene telefon alamazsin.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=312196]edox[/MENTION] haklisin ortak bi m9 ciksin bi avantaj dezanavtaj tablosu yapiyim .dd