Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'i Değerlendirdik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Adamlar Resmen Apple Özentisi Oldu Çıktı En Büyük Eksisi Bana Göre Micro SD Kart Takılamaması

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Microsd ve batarya tasarıma yorum yapmaya gerek yok zaten :dirol:

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Samsung doğrudan edge için "aha Galaxy S6 bu" desymiş de olurmuş. Standart model gariban gibi boynu bükük kaldı :)

kayhanm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galiba barcelona sponsoru samsung olmuş. haber buram buram reklam kokuyor. tasarım berbat, pil az, hafıza kartı yok ve anlaşılan fiyatta kazık olacak.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
IMG_1268-549x1024.jpg

esinleme var sanki :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
yok ben daha çok htcye iftira atmayı seviyorum :D :P

Imkanim olsa tasarim ekibinin kicina tekmeyi basardim. Eskiden samsung'un yine savunulacak tarafi vardi, artik o da yok.

Vizyonu olmayan bir firma haline geldi. Her gördügünü caliyorlar.. tasarim özürlü dedikleri bu olsa gerek.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
Imkanim olsa tasarim ekibinin kicina tekmeyi basardim. Eskiden samsung'un yine savunulacak tarafi vardi, artik o da yok.

Vizyonu olmayan bir firma haline geldi. Her gördügünü caliyorlar.. tasarim özürlü dedikleri bu olsa gerek.

arkada kamera çıkıntılı iphone 6 daki gibi, fiyatının bu kadar yüksek olacağını tahmin etmemiştim

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=7414]Ahmethz[/MENTION]

Fiyatin böyle olacagi az bucuk belliydi desek yeridir. Plastik diye sikayet edenler bu sefer fiyati begenmedi :D

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Telefonlar inceldikçe tasarımların ki bence, alt taraf hariç pek bi benzerlik yok, benzeyecegini düşünüyorum. Ayrıca sadece iphone ile kıyaslamak çok yanlış. Bence iphone 6da gayet htc one serisini andırıyordu. S6 da tasarım olarak Sony Xperia serisinden de bişeyler taşıyor. Arka on cam gibi. :)

Reaksiyon puanı
16,128
Hic öyle sey olur mu? iftira atmayin samsung'a.

earpod değil de philips'in bir modeline daha çok benziyor kapak o kısımlar silikon çıkıyor bir tane earpod almak şart çakması var onun sesi çok iyidi bozuldu orjinali en iyi stok kulaklık samsung'un stokları teneke sesli...