PC açılış hızı

samedagacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laptop pc min açılış hızını arttırmak istiyorum ve bunun için bir program varsa tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim :D

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ssd disk alman daha hayırlı

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Pc uyku moduna alarak kullanman da işe yarar

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Güvenli modda MyDefrag ile System Disk Monthly birleştirmesi yapın. Gereksiz servis ve gereksiz sistem başlangıçlarını kapatın daha doğrusu antivirüs yazılımı hariç tüm başlangıç programlarını kapatın. Wise Care365, Advanced SystemCare, Auslogics Boost Speed yazılımlarını kullanabilirsiniz sistem başlangıçını ve sistem kapanışlarını optimize ediyor. Bide masaüstünüzde simge sayısı ne kadar az olursa o kadar erken açılır. Masaüstü duvar kağıdınızın boyutu az olsun ve mümkünse simsiyah olsun.

samedagacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc uyku moduna alarak kullanman da işe yarar
teşekkür ederim :) ama laptop pc için ne kadar kullanışlı olur pil sağlığı açısından bilemicem :) yinede yardımların için teşekkür ederim:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güvenli modda MyDefrag ile System Disk Monthly birleştirmesi yapın. Gereksiz servis ve gereksiz sistem başlangıçlarını kapatın daha doğrusu antivirüs yazılımı hariç tüm başlangıç programlarını kapatın. Wise Care365, Advanced SystemCare, Auslogics Boost Speed yazılımlarını kullanabilirsiniz sistem başlangıçını ve sistem kapanışlarını optimize ediyor. Bide masaüstünüzde simge sayısı ne kadar az olursa o kadar erken açılır. Masaüstü duvar kağıdınızın boyutu az olsun ve mümkünse simsiyah olsun.
teşekkür ederim denicem eğer hızlanma olursa yazaım buraya tekrar :)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Soluto isimli program işini görür

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
laptop olduğu için yazılımsal olarak pek fark ettiremezsin harddiskini max veri okuma hızı 80mb civarıdır 5200rpm diye tahmin ediyorum. boyle şeylerle uğraşmamak için keşke masaüstü toplasaydın iki tane ssd aldım samsung 840 pro raid yaptım pc açılırken windows logosu geldikten 2 saniye içinde masaüstü geliyor 4 saniye sonra tüm programlar.

samedagacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurtta kaldigim icin masaustu gibi bi secenegim malesef yoktu😊

negiu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arka planda çalışan gereksiz programları kapatabilirsin. sürekli kullanmadığın programların bilgisayar açıldığında otomatik başlatılmasını engellersen bi nebze de olsa bilgisayarın açılış hızı artacaktır. Bunu şu şekilde yapabilirsin başlat>>çalıştır>>msconfig>>başlatma kısmından gerekli düzenlemeleri yapabilirsin. Driver güncellemerini de kontrol et, gerekli güncellemeleri yüklemeni tavsiye ederim. Birden fazla antivirüs programı kullanan heyecanlı arkadaşlar var, bir tanesi yeter de artar ^^. Program kullanmanı pek tavsiye etmem.

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem geri yükleme var bilmem bilir misin ? :D

Pek kullanılan bir şey olduğunu söyleyemicem. Onu kapatırsan işlemci performansını gözle görülür biçimde iyileştirirsin.