Harici harddisk sorunu

m.duranyazar66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar iomrga marka harici hard diskimi win8 laptopuma takımca resimdeki sorun çıkıyor. Güvenli modda deneyim dedim gene aynı yardımlarınızı bekliyorum.
a9663a92bb5e194455827e3b067d423b.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Tuhaf gelecek ama ramlerinizin biri arızalı. Yada ikiside arızalı olabilir.

m.duranyazar66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi laptopa takarsam takayım aynı sorun var ama

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hangi laptopa takarsam takayım aynı sorun var ama

Hata koduna bakarsak öyle gözüküyor. O zaman şöyle diyelim bağladığınız gibi sorun oluyorsa harddiskin bios eepromunda sıkıntı vardır aldığınız yere geri götürün. Harddiski biçimlendirme imkanınız varsa biçimlendirip deneyin. Eğer sorun devam ederse kesinlikle aldığınız yere gösterin.

m.duranyazar66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alalı 3 yıl oldu yeni çıktı sorun vatandan almıştık. Pc ye bağlıyorum 2-3 sn snra direk bu durum. Peki harddiski nasıl biçimlendirebilirim bu durumda

m.duranyazar66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada arkadaşta mac var onda denedik restlememişti

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Alalı 3 yıl oldu yeni çıktı sorun vatandan almıştık. Pc ye bağlıyorum 2-3 sn snra direk bu durum. Peki harddiski nasıl biçimlendirebilirim bu durumda

Harddiskin kartında bios eepromu var büyük ihtimalle o arızalı. Harddiskin kartı değiştiği zaman sorun ortadan kalkar. Veya harddiskin sata to usb dönüştürücü kartında sıkıntı vardır. Harddiski kutusundan çıkartıp sata to usb kartını değiştirip deneyin. Olmazsa harddiskin kartı değişecek.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada arkadaşta mac var onda denedik restlememişti

Peki rahatça okuyup veri aktarımı veri yazımı kolay bir şekilde gerçekleşti mi ?

m.duranyazar66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın işi vardı sadece takıp bakma fırsatım oldu pzrtsi deneyip yeniden bu konudan size danışırım. Teşk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar BİGG marka harici harddiskimi bilgisayar görmüyor . ışığı yanıyor ama görmüyor. Ne yapabilirim yardımcı olabilecek bir kardeşimiz varmı selamlar....

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Usb kanlosunu değiştirip dene istersen