- Reaksiyon puanı
- 3
Tek yaşama sevincim kotanın 2 gün erken yenilenmesi. Ne kadar monoton, sıkıcı bi hayatım var :sleep:
En çok kota harçadığın alan neresi? Film download mı yapıyorsun?
Tek yaşama sevincim kotanın 2 gün erken yenilenmesi. Ne kadar monoton, sıkıcı bi hayatım var :sleep:
En çok kota harçadığın alan neresi? Film download mı yapıyorsun?
Benim yenilenmemiş ne iş?![]()
Benim 500gb kullandığım oluyor siz hayırdır arkadaşlar :mrgreen:
Modemine acıdım la![]()
Modem: "7-24 film mi izlenir. Onu indir bunu indir. Az uyusana manyak herif"
Yok ben asla modemi açık bırakmam yatarken mutlaka kapatırım
Full dizi full dizi 720p, 1080p felaket kota yiyor zırt pırt bişiler indiriyorum yok o yok bu yani günüm face ve forumun sayfalarını yenilemekle geçtiğinden gayet normaldir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Modeme acıma modem zaten kafayı yedi, iyi bilirdik kendisini.
Evdeki android her cihaz wifiye bağlanıp sorunsuz youtube üzerinden video izleyebiliyor ama gel gör ki apple cihazları ile izleyemiyoruz sebebi modem vefat etmiş.
Komşuya bağlanıyorum çatır çatır izliyorumeve bağlanıyorum wifi kopuyor 15 dakikada bağlanmıyor :d
Laf sokma kısmını geçtim, sago adamları o kadar korkutmuş ki artık eleştiremiyorlar bile![]()
Gazapizm zaten sagoya karşı bi düşmanlığı yokta diğerleri yakında diss atar bunun içinLaf sokma kısmını geçtim, sago adamları o kadar korkutmuş ki artık eleştiremiyorlar bile![]()
Gazapizm zaten sagoya karşı bi düşmanlığı yokta diğerleri yakında diss atar bunun için![]()
Bu olaydan önce hiç duymadım eleştirisini felan bu olaydan sonra eleştirmesi normal tabi :drool:
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION],
Abi ram hala ulaşmadı mı eline ?
Siri menüsünde dil ayarlarında türkçe seçeneği yok bilgin var mi? Veya bilgisi olanİphonem şarj almıyor ıhıhıhııı ☹☹
Siri menüsünde dil ayarlarında türkçe seçeneği yok bilgin var mi? Veya bilgisi olan![]()
iOS 8.3 yüklü
Normal 8.3 yazıyor Beta yazmıyor yanlışım yoksa. Ve yazılım güncellede yok baktığımda.Beta 2 mi
Allah sabır versin hacı zor durum vala.İyiki telefonum bozuldu, lanet lumia920 ye kaldık. Mağada hiçbişey bulunmuyor.![]()
Allah sabır versin hacı zor durum vala.
Bide insanlara anlatamıyosunda söyleyince bilerek böyle yaptığımızı düşünüyorlar arkadaş 1 değil 2 değil 10 değil herkesin yorumları benzer demek gerçekten berbat wp işletim sistemli cihazlar.Mağazası klavyesi ve en önemlisi tapatalk çok saçma
Mağazası klavyesi ve en önemlisi tapatalk çok saçma