- Reaksiyon puanı
- 16,126
Serviste şimdi bu cihaz ne durumda değişim mi yapılacak.![]()
yüzde 99,9 değişim olacak yeniyi merkezden bekliyorlar.
Serviste şimdi bu cihaz ne durumda değişim mi yapılacak.![]()
Neymiş root şifresibizim ayıcık huawei hg253s'in root şifresini bulmuş ve değiştirmiş artık turkcell superonline modeme erişemicek restart yapamıcaklar diyor...
başım hala ağrıyor
üzeyir benim düşünceli arkadaşım
yarın rizeden kuzenim geliyor
veee teşekkürler zorhak bize pazar günü evini açacağın ve fener beşiktaş maçını izleteceğin için![]()
İnceleme videosunu izledim.Bazı şeyler oturmamış ama beta sürümünden normal sürüme geçince iyi olacağı kesin. Bu arada "Seni seviyorum siri" deyince ne diyor? Illa soru mu sormak gerekiyor?
İyi ki trip atmamış
Neymiş root şifresi
Bakarım birazdanmodemin root şifresi kullanıcı adı önce Root : gcs_3l25_Ivb .
Samsung A5 kamerası başarılı gibi görünüyor.
Bize bir artısı yok gibi o zamanroot şifresini değiştirince uzaktan erişimi kapatabiliyorsun modemi restart yapamıyorlar diyor bizim öküz.
Bize bir artısı yok gibi o zaman
Hiç sorun olmuyor maşallah.gece 03'te restart yapamıcaklar işe yarar.
Hiç sorun olmuyor maşallah.
Güncelleme olayını düşündüm de.
Beşiktaşlı değilim ama ben üzüldüm. O pozisyon kacarmiydi beeAhh be Demba Ba. Nasıl direğe vurdu öyle.
Ben de Beşiktaşlı değilim ama maçta heyecanlanıyorum. Hele son dakikalar efsaneydi. İnşallah uzatmalar yarar Beşiktaş'aBeşiktaşlı değilim ama ben üzüldüm. O pozisyon kacarmiydi bee
çok gıcık bir durum 2-3'te modem restart yapıyor tabletten radyonom ile rock cafe dinlemek hayal oluyor modem kızarırsa bizim öküz sorumlusu.
Sürekli ara şikayet et rahatsız et kullanıcı adının hakkını ver