Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Seher vakti en sevdiğim zamandır mesela benim. Namazı kıldıktan sonra asla uyuyamam öyle bir huyum var :) yaz gelse de tadını cikarsam o zamanın diyorum hep :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hele ki Ramazanda :) Bambaşka
Evet ya çok iyi oluyor o ramazan çıkışı :) bu arada arkadaşlar 2 ucak düşmüş haberler e bir bakın 2 ölü var savaş uçağı :( 2 savaş uçağı deneme uçuşu için uçtu. Ve düştü irtibat kesildi haber yok. NTV de gördüm maç öncesi :(

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Yaşama sevincim kalmadı. Fani dünya. Gelip geçici. Hangimiz diğer tarafı düşünüp bişiler yapıyoruz? Önemli olan orası burası değil. Olmeyecekmjs gibi dünyaya, bir dakika sonra Ölecekmis gibi ahirete çalışmalı insan. İnsan telefon alıyor bilgisayar alıyor tv alıyor araba alıyor ev alıyor nereye kadar? Bir zamandan sonra bikiyor insan. Bikilmayan tek yer işte orası. Bende öyleyim kabul ediyorum. Ama en azından o taraf içinde bir şeyler yapalım. Bu dünya kalıcı değil. Obur dünyada yanmamak için oraya da çalışalım. Çok değil. 5 vakit. 20 dakikanızı almaz. Hadi cumaya da git gene yeter. Kalan bütün zaman senin. Allah verdi her şeyi bize. Biz nasıl teşekkür ediyoruz? Az da olsa bir şeyler yapalım arkadaşlar.

Evet, Gelip geçici bir dünya yalan bu dünya. Ama Önemli olan burası bence! Bu dünyada yapılan her şeyin hesabını sorulacağını öncelikle bilmek gerekir. Bu dünya da belki bir sınav olarak yaşıyoruz ama insan olarak burada bir yaşam biçimini hak ettiğini düşünüyorum. Herkes gibi helal olarak kazanmak çalışmak en doğrusudur şüphesiz. Bir insanın gezmeye de sevmeye de nefes almaya da ihtiyacı var. Herkes kendinden dininden sorumludur Farz olanları yerine getirmek en doğru karardır. Bunları bilmeyen yoktur yerine getiren var mıdır? Kimse bilemez kim nasıl yerine getiriyor Namazını kıllar kılmaz, kötülük yapar veya yapmaz her şeyin hesabı elbet sorulacak gün geldiğinde. Bunları her zaman zihinde tutarak yaşamak gerekiyor bu hayatta. Ben Aç kaldığım günlerde dahi bir tek Allaha açtım ellerimi! Allah her zaman bilir kimin neye ihtiyacı olduğunu. İnsanın kalbi en başta temiz olsun bu çok çok önemlidir. Allah korkusu olacak.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Evet, Gelip geçici bir dünya yalan bu dünya. Ama Önemli olan burası bence! Bu dünyada yapılan her şeyin hesabını sorulacağını öncelikle bilmek gerekir. Bu dünya da belki bir sınav olarak yaşıyoruz ama insan olarak burada bir yaşam biçimini hak ettiğini düşünüyorum. Herkes gibi helal olarak kazanmak çalışmak en doğrusudur şüphesiz. Bir insanın gezmeye de sevmeye de nefes almaya da ihtiyacı var. Herkes kendinden dininden sorumludur Farz olanları yerine getirmek en doğru karardır. Bunları bilmeyen yoktur yerine getiren var mıdır? Kimse bilemez kim nasıl yerine getiriyor Namazını kıllar kılmaz, kötülük yapar veya yapmaz her şeyin hesabı elbet sorulacak gün geldiğinde. Bunları her zaman zihinde tutarak yaşamak gerekiyor bu hayatta. Ben Aç kaldığım günlerde dahi bir tek Allaha açtım ellerimi! Allah her zaman bilir kimin neye ihtiyacı olduğunu. İnsanın kalbi en başta temiz olsun bu çok çok önemlidir. Allah korkusu olacak.
Haklısınız sonuna kadar....

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Buraya o kadar kişi geliyor sormak isiyorum aranızda rom geliştiricisi varmı :)

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Huawei g610 için cyanogenmod var ancak yarım bırakılmış kamera ve sensör eksikleri var onları çözebilecek birini arıyorum konu android bölümünde biraz aşşağı inersen görebilirsin mobil uygulamada link verme yerini bulamadığım için veremiyorum.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
İnternette gezergen farkettim huawei samsunga bir gönderme yapmış ama hiç kimse farketmedi galiba resimler az sonra burada bizddn ayrılmayın :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bu AION nasıl bir oyun oynayanınız var mı ? Kız kardeşim istedi mibarek 49 gb mıdır nedir in in bitmiyor, oyun kızlar için uygun mu ? Oynayan kişiler cevaplarsa sevinirim.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar bu AION nasıl bir oyun oynayanınız var mı ? Kız kardeşim istedi mibarek 49 gb mıdır nedir in in bitmiyor, oyun kızlar için uygun mu ? Oynayan kişiler cevaplarsa sevinirim.

Yani güzel bi rpg oyun diye Hatırlıyorum kız kardeşiniiz kaç yaşında?

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
BZLg1D.jpg
[/url]
Samsung yeni telefonuyla ilgili ip uçları içeren fotoğraf
Buda huaweinin paylaştığı fotoğraf
VlrRnq.jpg
[/url]

Sıradaki nedir ?
Sıradaki burda :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yani oyun güzel ama kız kardeşinizin oyunlarla ne kadar arası olduğuna bağlı cinsiyeti kız seçsin kesinlikle onlara avantaj vardı. Benim arkadaşımoynuyodu ama kız seçiyordu market daha mı ucuz oluyordu sanıyosam
Hocam oyun içi dil ve davranışları kast ediyordum açıkçası oyun oynanabilirliğini değil, örneğin metin2 yi gibi her şeyin langır lungur konuşulduğu bir oyun mu ? Az gençliğimi vermedim o oyuna.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yani oyun güzel ama kız kardeşinizin oyunlarla ne kadar arası olduğuna bağlı cinsiyeti kız seçsin kesinlikle onlara avantaj vardı. Benim arkadaşımoynuyodu ama kız seçiyordu market daha mı ucuz oluyordu sanıyosam
Hocam oyun içi dil ve davranışları kast ediyordum açıkçası oyun oynanabilirliğini değil, örneğin metin2 yi gibi her şeyin langır lungur konuşulduğu bir oyun mu ? Az gençliğimi vermedim o oyuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...