Technopat Forum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abidn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
site adının Türkçe olmaması nedeniyle (technopat) admin banlanmış diyorlar. ayrıca technopat ismini türkçeleştirmek için TDK ya başvuru da yapacaklarmış. cezalara baktımda arkadaş Türkçe dil kurallarına uymayan cümleyi alıntı yapsanız bile ceza veriyorlar ama forum bölümlerinde Türkçe olmayan çok kelime var orneğin;

mesaj (ileti)
Overclok (hız aşırtma)
Reverse Engineering (Tersine Mühendislik)
Sdn nin de pek farkı yok :D (Shift Delete Net) çaktırmayin devam beyler :D sonra banlanir falan allah korusun :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
O değilde technopat donanım haber forum tr falan biraz kötü değilmi? Vbulletin script çok sıkıcı :) Sdn daha iç açıcı ama çok kasiyor be abi :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Sohbeti söyle rahatla kısmında yapalım isterseniz ban yeriz şimdi moderator acimiyor :)

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Donanım haber üyelerle ilgilenmiyor. Atılan mesajlarıma cevap vermiyorlardı hala da öyle

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Moderator e atılan mesaj dan mi bahsediyoruz ?

Iletisim için sitenin mailine mesaj atiyorum. Üyeliğe her giriş yaptığımda foruma başarıyla giriş yaptınız diyor ama, default hatası çıkıp hiç giriş yapmamışsınız gibi gözüküyor ve forumun ana sayfasına geri atıyordu . Bu sorun için mesaj attığım da kimse biblemedi açıkçası hala giriş yapamıyorum. Bende artık umursamiyorum gerçi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
şaka mı bunlar? :D

I00b2zR.png

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ben de bi ara üye olup banlanayım şurdan, canım çekti. :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oradaki yöneticilere hak vermiyor degilim. Forumda yardiiim, acil!!!, beyler lütfen yardim edin diye baslik acanlari görünce neden banlandiklarini anliyorum.

Forumda böyle binlerce baslik bulabilirsiniz. SDN candir, cünkü yöneticilerimiz cok fazla tolerans taniyor. Bunu da istismar eden üyeler cok.

Kiymetini bilin desem yeridir.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
vpn'yi büyük yazmam gerekiyormuş, sanki hepsi ram'i RAM diye yazıyor da, kısaltmaysa RAM de kısaltma :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
türkçeyi doğru kullanma çabalarını anlıyorum ama abartı kesinlikle var, neyse çok da mühim değil ama güldürdüler

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
35e857c75cb8167476b11b48631fa09e.jpg

Technopat mantığıyla bakarsak sdn kendini süresiz banlamalı.
>> Anlatım Bozukluğu --> Yanlış sözcük kullanımı
[emoji1][emoji1]

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Boş verin, ayrıntıya takılmadan okuyun geçin işte. İşe yarar bir şey varsa ne ala yoksa başka yerlere bakıyorum ben.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Virgülden dolayı ceza yemiştim bidahada adım atmadım, gereksiz bir denetim var :cool:

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
TDK'dan onay almadan kayıt olamazsınız. :laugh:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Uzun süredir bu mezudan bir çok kullanıcı burada şikayet ediyor.

Zaten Tükçeye bu kadar takıntılı olmaları dilimize çok değer verdiklerinden kaynaklanmıyor.

Tek amaçları arama motoru optimizasyonu, aslında yaptıkları çok doğru yaklaşım ama kim onlara bunu anlatmışsa olayı tam anlatmamış uygulama şekilleri yanlış ve eksik...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] , hazır yakaladım sorayım size. Sizin bir okur olduğunuzu düşünelim. Sesli harf eksiklikleri, anlatım bozuklukları dolu olan, eklerin nasıl çekimlendiğini bilmeyen üyeler/moderatörler barındıran siteyi mi tercih edersiniz, yoksaher şekilde kusursuz Türkçe kullanımı olan bir site mi daha çok hoşunuza gider? Şahsımca şu sitede belli üye/moderatör yazılarına bakınca tiksiniyorum, adeta Türkçe'ye ******** edildiğini düşünüyorum. Başka siteleri eleştireceğimize kendi benliğimizi düzeltelim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Olaya aynı bakış açısından bakmıyoruz ama cevaplayayım.

Kusursuz Türkçe ile yazılmış sayfalar çok kısa bir süre içerisinde beni sıkar. Bir çok kullanıcıyı da sıkıyor.

Zaten böyle olmasa herkes editörlerin yazdığı makaleleri okur, forumlarda takılmaz.

Bu yazdığımdan ergenlerin sosyal medyadaki yazışma şekillerini onayladığım sonucu çıkarılmasın... Olay çok farklı...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bu Türkçe değil? okunamıyor? tdk sözlüğü yutmuş gibi yazamam shift tuşunu kullanacak elim yoksa? gerçi var...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@REDFOKS , hazır yakaladım sorayım size. Sizin bir okur olduğunuzu düşünelim. Sesli harf eksiklikleri, anlatım bozuklukları dolu olan, eklerin nasıl çekimlendiğini bilmeyen üyeler/moderatörlerbarındıran siteyi mi tercih edersiniz, yoksaher şekilde kusursuz Türkçe kullanımı olan bir site mi daha çok hoşunuza gider? Şahsımca şu sitede belli üye/moderatör yazılarına bakınca tiksiniyorum, adeta Türkçe'ye ******** edildiğini düşünüyorum. Başka siteleri eleştireceğimize kendi benliğimizi düzeltelim.

Yukarıya eklediğin görselde ki yorumu ben yazdım ismimi silme gereği neden duydun bilmiyorum. Ben yazdıklarımdan utanmıyorum ki ismimi silmişsin :)

Benim amacım yardımcı olmak işimi yapmak sonuçta yazdıklarımı anlıyormusunuz? anlıyorsunuz benim için iş bitmiştir.

Bizler gönüllü olarak modaratörlük yapıyoruz ve böyle yazıyoruz kimseden bişi talep etmiyoruz. Yazılarıma elbette dikkat etmeye çalışsamda nasıl alışmışsam öyle yazmayı seviyorum.

Burda bir konu açılıyor 10 kişi yardım etmek için mesaj atıyor. Technopat'da açıyorum 1 haftada 1-2 mesaj geliyor onlarda saçma sapan istekler yok şunun resmini yolla yok bunu böyle yap.

Yahu bunları geçtim birisi demiş ki 12 bine kadar PC toplamak istiyorum öneride bulunurmusunuz? Recep Baltaş gitmiş adamı banlamış sonra konuya egoistçe diyo ki banı bitsin gelip bize ispatlar gerçekten alıp almayacağını vs.

Üyelerin %80'i o konuya yazdıkları mesajı ispatlamaları üzerine kimse inanmıyormuş. Böyle saçma bişi olabilir mi?

Karşısında ki kişiyi delirttiler diyor ki adam dedemden miras kaldı tapusunu vs çekerim gerekirse atarım. Recep Baltaş gelmiş yaa tabi diye küt banı çakmış adama.

Böyle gereksiz bir forum ile bu forumun arasında dağlar kadar fark var.

TDK'dan onay alıp üyelik açabilirsiniz Technopat'a fakat bizim burda ki farkımız Türkçeyi düzgünde yamukta konuşsak her türlü bir birimize yardım etmeye çalışıyoruz.

Bende belli miktar para var üstünede ekleme yapıcağımı söyledim yaklaşık 5-10 binlik sistem toplamalarını rıca ettim herkesde ilgilendi bir sürü bilgi topladım.

Bu konuyu Technopat'a açsaydım önce hayali konu diye ispatlamamı isterlerdi hatta elimde ki paranın fotoğrafını çekip yollamamı isteyecek kadar yüzsüzlük yapıp üstünede yazım hatalarından dolayı ban verirlerdi. Banın süresi bitince hayali konu açmaktan perma atarlardı.

Kısaca bizler gönüllü olarak çalışıyoruz bu işlerin profesyoneli değiliz o yüzden yazım hatalarımızı böyle kabullenmeniz gerekiyor. Elimizden geldiğince hem foruma hemde üyelere katkıda ve yardımda bulunmaya çalışıyoruz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu Türkçe değil? okunamıyor? tdk sözlüğü yutmuş gibi yazamam shift tuşunu kullanacak elim yoksa? gerçi var...

Seninle Technopatda konuştuk ya sonra ben 1 günlük ban yemişim yazım hatalarından :D Google Battlefield 4 ile ilgili kasma donma takılma fps drop vs diye arattığımızda açılan konuların büyük bir kısmı Technopat'a ait.

Üşenmedim gecenin bilmem kaçında konu hazırlayıp hem burda hem orda paylaştım utanmazlar kalkıp eline sağlık güzel konu diyeceklerine kalkıp ceza veriyorlar.

Konunun başlığını ve içeriğini kafalarına göre değiştiriyorlar. Rapor edip silinmesini istedim oraya katkı falan yok dahada girmem forumlarına.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Yukarıya eklediğin görselde ki yorumu ben yazdım ismimi silme gereği neden duydun bilmiyorum. Ben yazdıklarımdan utanmıyorum ki ismimi silmişsin :)

Benim amacım yardımcı olmak işimi yapmak sonuçta yazdıklarımı anlıyormusunuz? anlıyorsunuz benim için iş bitmiştir.

Bizler gönüllü olarak modaratörlük yapıyoruz ve böyle yazıyoruz kimseden bişi talep etmiyoruz. Yazılarıma elbette dikkat etmeye çalışsamda nasıl alışmışsam öyle yazmayı seviyorum.

Burda bir konu açılıyor 10 kişi yardım etmek için mesaj atıyor. Technopat'da açıyorum 1 haftada 1-2 mesaj geliyor onlarda saçma sapan istekler yok şunun resmini yolla yok bunu böyle yap.

Yahu bunları geçtim birisi demiş ki 12 bine kadar PC toplamak istiyorum öneride bulunurmusunuz? Recep Baltaş gitmiş adamı banlamış sonra konuya egoistçe diyo ki banı bitsin gelip bize ispatlar gerçekten alıp almayacağını vs.

Üyelerin %80'i o konuya yazdıkları mesajı ispatlamaları üzerine kimse inanmıyormuş. Böyle saçma bişi olabilir mi?

Karşısında ki kişiyi delirttiler diyor ki adam dedemden miras kaldı tapusunu vs çekerim gerekirse atarım. Recep Baltaş gelmiş yaa tabi diye küt banı çakmış adama.

Böyle gereksiz bir forum ile bu forumun arasında dağlar kadar fark var.

TDK'dan onay alıp üyelik açabilirsiniz Technopat'a fakat bizim burda ki farkımız Türkçeyi düzgünde yamukta konuşsak her türlü bir birimize yardım etmeye çalışıyoruz.

Bende belli miktar para var üstünede ekleme yapıcağımı söyledim yaklaşık 5-10 binlik sistem toplamalarını rıca ettim herkesde ilgilendi bir sürü bilgi topladım.

Bu konuyu Technopat'a açsaydım önce hayali konu diye ispatlamamı isterlerdi hatta elimde ki paranın fotoğrafını çekip yollamamı isteyecek kadar yüzsüzlük yapıp üstünede yazım hatalarından dolayı ban verirlerdi. Banın süresi bitince hayali konu açmaktan perma atarlardı.

Kısaca bizler gönüllü olarak çalışıyoruz bu işlerin profesyoneli değiliz o yüzden yazım hatalarımızı böyle kabullenmeniz gerekiyor. Elimizden geldiğince hem foruma hemde üyelere katkıda ve yardımda bulunmaya çalışıyoruz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Seninle Technopatda konuştuk ya sonra ben 1 günlük ban yemişim yazım hatalarından :D Google Battlefield 4 ile ilgili kasma donma takılma fps drop vs diye arattığımızda açılan konuların büyük bir kısmı Technopat'a ait.

Üşenmedim gecenin bilmem kaçında konu hazırlayıp hem burda hem orda paylaştım utanmazlar kalkıp eline sağlık güzel konu diyeceklerine kalkıp ceza veriyorlar.

Konunun başlığını ve içeriğini kafalarına göre değiştiriyorlar. Rapor edip silinmesini istedim oraya katkı falan yok dahada girmem forumlarına.
doktor kendi halinde bırakın diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...