Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
evet

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://www.youtube.com/watch?v=UVqbdrDB7aU
Hocam bakın adamın yaptığını yapmak istiyorum.
başlangıç ekranında F2 giriyor biosa ama bende 3-4 tane sekme var bu advenced cpu setup yok.
( videoyu sardırın sonlara doğru :) yabancı idare edin.)
Bunu yaparsam bu kernel hatasını almiyacağımı düşünüyorum.
[video=youtube;UVqbdrDB7aU]https://www.youtube.com/watch?v=UVqbdrDB7aU[/video]
10 ile vb android kit katı deneyim yarın dener yazarım 8.1'e yükseltirim 7'yi denerim garip sorun servise sor küçük ihtimal bios güncellenirse olur yada cpu hatalı belki.

mehmethayri40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;UVqbdrDB7aU]https://www.youtube.com/watch?v=UVqbdrDB7aU[/video]
10 ile vb android kit katı deneyim yarın dener yazarım 8.1'e yükseltirim 7'yi denerim garip sorun servise sor küçük ihtimal bios güncellenirse olur yada cpu hatalı belki.
Teşekkür ederim hocam sağolun cevabınızı bekleyecem. Hocam bu bios nasıl güncelleniyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
en kolayı servise verip onlara yaptırmak benim antikanın biosunu kardeşim güncellemiş yenisi de yok hiç yapmadım.

mehmethayri40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en kolayı servise verip onlara yaptırmak benim antikanın biosunu kardeşim güncellemiş yenisi de yok hiç yapmadım.
Peki hocam benim biosun resminide çektim ama burdan atamıyorum belki başka bir fikir edinirsinz mailinz var mı atayim garip üstünde bios yazmıyor InsydeH20 Setup Utility yazıyor

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Günaydın.
Fark ettimde forumda kimse beni takmıyor. .s.s.s :D :D

Şaka bir yana bir sorum güme gitti. Bilen yok herhalde.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bu kadar hizli gündemi degisen baska bir ülke daha yoktur heralde.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Günaydın arkadaşlar :D

Mesaj Güncellendi

Hep kendimi size uyarlıyorum ve saat 12 Günaydın dedim....

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Burası doğru yer olmadığı için olabilir mi?
Burası nedir peki ben anlayamadım. Odun gibi burada sadece hayat çok iğrenç, nasıl bir hayat bu gibi sözcükler için mi? Bu konu baya bir önceden böyle alistirildigi için suan böyle. Burda hafif sohbete soru sormak kötü bir şey değil. İlla her şeye konu mu açalım? Bilen abilerimize soruyoruz cevabını alıyoruz. Konu açmaktan ise daha kolay ve daha iyi gorusumce. Siz ne diyorsunuz bu konu hakkında peki? Bu arada başlığa bakıp ta soru soruyoruz ve rahatliyoruz ;)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben bugün dersaneyi ektim. Keyif yaptım. Özlemişim uzun sabah kahvaltılarını. :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
827304054697047f8fc67dfc7a52c9f7.jpg

Lanet olsun!!!

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] cvp bekliyorum

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Şu teknoloji siteleri arasında çok eski olmayıp bayağı yol alanları görüyorum tebrik ediyorum şahsen.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hangi tablet mikrousb soketini yakar? benimki yaktı birde söktü onu boşa bıraktı...
bunu bu yaptı:
1867_b.jpg

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Burası nedir peki ben anlayamadım. Odun gibi burada sadece hayat çok iğrenç, nasıl bir hayat bu gibi sözcükler için mi? Bu konu baya bir önceden böyle alistirildigi için suan böyle. Burda hafif sohbete soru sormak kötü bir şey değil. İlla her şeye konu mu açalım? Bilen abilerimize soruyoruz cevabını alıyoruz. Konu açmaktan ise daha kolay ve daha iyi gorusumce. Siz ne diyorsunuz bu konu hakkında peki? Bu arada başlığa bakıp ta soru soruyoruz ve rahatliyoruz ;)
Konu açınca aynı sorunla karşılaşan başka kişilerin de o konuyu görüp sorunlarını çözmesi daha kolay olur.

Aynı soru defalarca burada sorulmaz yani. Soruyu burada sormak bana biraz bencilce geliyo, çünkü forumun mantığı paylaşımdır ve burada konuşulanlar kayboluyo :)

Tek sorun burada konunun dağılması değil yani, bilginin kaybolması da var :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Konu açınca aynı sorunla karşılaşan başka kişilerin de o konuyu görüp sorunlarını çözmesi daha kolay olur.

Aynı soru defalarca burada sorulmaz yani. Soruyu burada sormak bana biraz bencilce geliyo, çünkü forumun mantığı paylaşımdır ve burada konuşulanlar kayboluyo :)

Hocam haklısınız hak veriyorum yazdıklarınızın bir kısmına. Ama herkes teknoloji ile bağımsız veya bağımlı bir cümle için konu açmakta çöplük oluşturur forumda benim görüşüm tabi ki genetik olan tartışılması gereken konular olduğun da kuşkusuz açılması gerekir.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Zaten bu konuyu [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] ile benim konumda tartışıyoruz. Sadece buraya resim attım. O kadar. Ve bu arada ben bu sorunu çözersem eğer o gazla bütün forumlara konu açacağım ;)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Survivor`ın bu sezonunda Pascal Nouma`da varmış. Bide Kadir Çöpdemir olaydı... :D O değilde bu Aragaz nolcak???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...