HDD Tavsiyesi

masiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar hdd alıcam "orico" nasıl bir marka bilginiz varmı

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Tavsiyem Seagatedir. Alternatif olarak WD'yi seçebilirsiniz. Kaç inç ve kaç gb harddisk arıyorsunuz ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
wd almayın nsa'ye açık kapı bırakmış hikayesi var samsung,toshiba'da dahilmiş...

masiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 tb düşünüyorum inç olarakta bir sayı yok aklımda

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
wd almayın nsa'ye açık kapı bırakmış hikayesi var samsung,toshiba'da dahilmiş...
NSA'ya açık kapı? Hard diskten yani bir saklama aracından bahsediyoruz, işletim sisteminden değil...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ne amaçla kullanacaksın? Yoğun mu kullanacaksın? Senin için daha dayanıklı ama daha pahalı olması önemli mi? Internal mi? External mı? 2.5" mi 3.5" mi?

Orico'yu ilk defa duydum? Daha fazla bilgi vermelisin.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
NSA'ya açık kapı? Hard diskten yani bir saklama aracından bahsediyoruz, işletim sisteminden değil...

Ne amaçla kullanacaksın? Yoğun mu kullanacaksın? Senin için daha dayanıklı ama daha pahalı olması önemli mi? Internal mi? External mı? 2.5" mi 3.5" mi?

Orico'yu ilk defa duydum? Daha fazla bilgi vermelisin.

burda yazıyor.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Forumda o ve benzeri sitelerden paylaşım yasak olduğu için sildim.

Aynı haber

http://www.sabah.com.tr/teknoloji/2015/02/18/bilgisayarinizda-casus-var

Gazete demenin gazetelere hakaret olacağı bir zımbırtıdan İngilizce'den berbat bir çeviri ile çevrilmiş bir haber. Hardiskin içine MBR ve şimdi GPT'den de derine bir kod yazılıp, bu kodun veri transferinde kullanıldığı mı kastediliyor? Haberde Seagate'in de ismi geçiyor bu arada. :-) Şu haliyle benim gözümde çok değeri olmayan birşey.

Forumda o ve benzeri sitelerden paylaşım yasak olduğu için sildim.

Aynı haber

http://www.sabah.com.tr/teknoloji/2015/02/18/bilgisayarinizda-casus-var

Gazete demenin gazetelere hakaret olacağı bir zımbırtıdan İngilizce'den berbat bir çeviri ile çevrilmiş bir haber. Hardiskin içine MBR ve şimdi GPT'den de derine bir kod yazılıp, bu kodun veri transferinde kullanıldığı mı kastediliyor? Haberde Seagate'in de ismi geçiyor bu arada. :-) Şu haliyle benim gözümde çok değeri olmayan birşey.