asimarici
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Herkese selam! 2. el iPhone 5 16gb veya 32gb iphone 5 almayı düşünüyorum. Ortalama fiyat nedir? Ne olmalıdır?
androidden bıktım, o fiyatlara yaklaşık sıfır g2 bulunabilir veya meizu x4 ama ne biliyim iphoneun satması da kolayAyni fiyata ikinci el baska güzel makinelerde var veya sıfır sekilde. Illa iPhone mu ?
Ben şahsen ios işletim sistemini çok severim kullandım da ama şu kamera ve bir kaç diğer özellik daha iyi olsa benim için ios vazgeçilmez olur ama suan en iyi kamera bana göre NOTE 4 te ben( gece çekimi flashsiz ) . Demem o ki ios ta bu kamera ve birkaç şey daha olsa asla ios dan vazgecmezdim. İos her zaman güzeldir. Android hersey değildir . Şahsi yorumum dur.androidden bıktım, o fiyatlara yaklaşık sıfır g2 bulunabilir veya meizu x4 ama ne biliyim iphoneun satması da kolay
- - - Mesaj Güncellendi - - -
androidden bıktım, o fiyatlara yaklaşık sıfır g2 bulunabilir veya meizu x4 ama ne biliyim iphoneun satması da kolay
bana göre yeterli şimdilik kamerasıBen şahsen ios işletim sistemini çok severim kullandım da ama şu kamera ve bir kaç diğer özellik daha iyi olsa benim için ios vazgeçilmez olur ama suan en iyi kamera bana göre NOTE 4 te ben( gece çekimi flashsiz ) . Demem o ki ios ta bu kamera ve birkaç şey daha olsa asla ios dan vazgecmezdim. İos her zaman güzeldir. Android hersey değildir . Şahsi yorumum dur.
aksesuarları ile birlikte mi?İ5 i 800 e bulabilirsin Zorlarsan 700 de olur daha üstünü verme
bana göre yeterli şimdilik kamerasınote 4 le kıyaslamam bile tabi ve z3 ile
aksesuarları ile birlikte mi?
peki arkadaşları iphone 5 ikinci el, 800 tl'ye değer mi?
yanlış anlamayın marka takıntım yok sadece kullandığım cihazlara bağlı olarak android hayattan soğuttu5 almamalısın,
iOS 9 ile stabilitesi bozulacak bir cihaz.
iPhone almaya çok meraklıysan i5S ve üzeri ancak tatmin edebilir seni. i5S sırf 64 bit işlemcisi yüzünden bile uzun süre piyasada kalacak ve apple tarafından desteği kesilmeyecek bir cihaz.