farukarslan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
sağolSiyah ekranda full parlaklikta belli oluyor. Küçük küçük yeşil noktalar var bende.

sağolSiyah ekranda full parlaklikta belli oluyor. Küçük küçük yeşil noktalar var bende.
Siyah ekranda full parlaklikta belli oluyor. Küçük küçük yeşil noktalar var bende.
ESET'i tavsiye ederim
baya varmış yaSiyah ekranda full parlaklikta belli oluyor. Küçük küçük yeşil noktalar var bende.
Ben programdan baktım. Siyah resimdi.nasıl siyah ekran? kameranın lensini kapatıp ise kamera sorunu olabilir.![]()
Ben programdan baktım. Siyah resimdi.
Ps4'lu ödül muYine kazanamadık ödül. Şans yok şans.
O random sitesinden bi pok olmaz cok afedersin.Yine kazanamadık ödül. Şans yok şans.
Aynen hocam torrent hayatım bittiKickassa uzanan eller kirilsin!
Bi dkAçıldı sanırım Kickass, bende giriyor şu an.
Kickass to dene.Off ya![]()
Aynen öylePs4'lu ödül mu![]()
Valla ben seviyorum. SDN'den sonraki uğrak noktam.O random sitesinden bi pok olmaz cok afedersin.
Random.org tan bahsediyorum.Aynen öyle
Valla ben seviyorum. SDN'den sonraki uğrak noktam.
Pardon yanlış anladım. Kusura valla.Random.org tan bahsediyorum.
Ne sitesi o hocam?Random.org tan bahsediyorum.
Çekiliş sitesi. Sayı aralığı yazıp istediğin sayıda numara çekiyor rastgele.Ne sitesi o hocam?
eset mi? benim elim hiç gitmiyor ...
Abi zararlı yazılım dünyasının içindeyim emin ol ESET parmakla gösterilecek bir antivirüs yazılımı. Eğer eskiye göre ESET'i yargılacak varsa şimdiye bakmasını tavsiye ederim
bu free de böyle avast gibi iki tıkla tabletini de koruyor mu?
Abi zararlı yazılım dünyasının içindeyim emin ol ESET parmakla gösterilecek bir antivirüs yazılımı. Eğer eskiye göre ESET'i yargılacak varsa şimdiye bakmasını tavsiye ederim
Bende o Dünyadan sayılırım Avira'yı unutmamak gerekiyor diye düşünüyorum.![]()
ESET Mobile Security ile mümkün![]()
avira gt-s5360'ı beğenmedi eset beğenir mi? denemek gerek.