Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Laptop ve trrs teknolojisi

asus notebooklarda var combo jack diyorlar mikrofonlu telefon kulaklıklığı kullanabiliyorsun iyi olmuş notebook dahili mikrofonu cpu fanının sesini de alıyor çok komik oluyor özellikle traktör gibi ses çıkartıyorsa...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Konuya yazılan son 20 mesajın en az yarısı başka konuda olmalı :(
Burası kafama esti yazıyım yeri değil ki ama, ilgili konu-kategori varsa oraya yazın

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Dx11 destekleyen bir oyununssd ile açabilir miyim? Ekran kartım dx10.1

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
asus notebooklarda var combo jack diyorlar mikrofonlu telefon kulaklıklığı kullanabiliyorsun iyi olmuş notebook dahili mikrofonu cpu fanının sesini de alıyor çok komik oluyor özellikle traktör gibi ses çıkartıyorsa...
Aynen. Tek jak var ve hem kulaklık Hem mic. Ama ses çok boguk geliyor. Böyle ses kötü ve kalitesiz. Ama telefonda öyle değil. Kulaklık mic çok kaliteli ama off

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Donanım tavsiyesi isteme, yazılım sorunu çözme yeri değil :)
Konunun ilk mesajlarına bakabilirsiniz ne yeri olduğunu öğrenmek için :)
Üstteki mesaja bak :)
Bu konu oldukça da bu tür istekler yapılır burada. En çok okunan konu bu çünkü. :)

Ha doğrumu? Değil hepsi kendi konusunda açılsa daha iyi olabilir ama burada yazdı diye de suçlayamayız kimseyi.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Donanım tavsiyesi isteme, yazılım sorunu çözme yeri değil :)
Konunun ilk mesajlarına bakabilirsiniz ne yeri olduğunu öğrenmek için :)
İsteyen istiyor ve o zaman bişi denmiyorsa benim de hakkım var. Kusura bakmayın.
Bu konu söyle rahatla. Ben söylüyorum rahatliyorum sıkıntı yok. He bu arada bu konunun amacı nedir? Sohbet eşliğinde mutlu bir şekilde durum ve sorular söylemeli. Sonuçta söyle rahatla burasi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
SoundMax sürücüleri kurulu olan bir bilgisayarda VINN internete girmez. Büyük uğraşlar sonucu bunu keşfettim VINN yüzünden delirenler çoktur heleki eski laptoplarda. Tam 8 saattir neden VINN internete girmiyor diye kendi kendime söyleniyordum turşu soundmax yüzündenmiş :cool:

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Garanti süresi dolan notebook'un anakartı yandı lanet olsun bu hayat.[emoji1]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
SoundMax sürücüleri kurulu olan bir bilgisayarda VINN internete girmez. Büyük uğraşlar sonucu bunu keşfettim VINN yüzünden delirenler çoktur heleki eski laptoplarda. Tam 8 saattir neden VINN internete girmiyor diye kendi kendime söyleniyordum turşu soundmax yüzündenmiş :cool:

o ne ki? ne marka,model?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
o ne ki? ne marka,model?

Turkcell VINN

SoundMax Integrated Digital HD Audio

Bu ikili anlaşamıyorlar abi. ddr anakart vardı eski asus depodan çıkardım onda da soundmax ses yongası vardı hemen taktım denedim vınnla onunlada çalışmadı demek ki anlaşamıyorlar yapacak birşey yok diğer makinelerde çatır çatır çalışıyor VINN soundmax ne alakaysa

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Turkcell VINN

SoundMax Integrated Digital HD Audio

Bu ikili anlaşamıyorlar abi. ddr anakart vardı eski asus depodan çıkardım onda da soundmax ses yongası vardı hemen taktım denedim vınnla onunlada çalışmadı demek ki anlaşamıyorlar yapacak birşey yok diğer makinelerde çatır çatır çalışıyor VINN soundmax ne alakaysa

linux mint ile çalışır ama.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
linux mint ile çalışır ama.

SoundMax ile ilgili tek birşey bile varsa çalışmıyor :D SoundMax'ı yüklediysen format atman gerekiyor sonra soundmaxı yüklemeden VINN takıyorsun yoksa olmuyor. SoundMaxı my drivers ile silersen anca. Ama kafama yattı bak yarın ddr karta linux yükleyip öyle bir deneyeyim

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İnsan aynı ayak parmağını aynı koltuk köşesine sık sık çarpar mı ya

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
SoundMax ile ilgili tek birşey bile varsa çalışmıyor :D SoundMax'ı yüklediysen format atman gerekiyor sonra soundmaxı yüklemeden VINN takıyorsun yoksa olmuyor. SoundMaxı my drivers ile silersen anca. Ama kafama yattı bak yarın ddr karta linux yükleyip öyle bir deneyeyim

%99 linux mint 17.1 ile çalışır.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Parmak orayı alışkanlık haline getirmiş demekki. :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
HFIcfPs.jpg

Ben hayatımda böyle bir muhabbet görmedim. Defa Bilgisayarın rezilliğine bakar mısınız ? Termal macun yerine uhulu sim sürmüşler :D Bunuda gördük ya tamam

OYB649.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
HFIcfPs.jpg

Ben hayatımda böyle bir muhabbet görmedim. Defa Bilgisayarın rezilliğine bakar mısınız ? Termal macun yerine uhulu sim sürmüşler :D Bunuda gördük ya tamam

OYB649.jpg
Çamaşır suyu ile yarım şişe tiner içsek bunların kafasını yasayamayiz hahahah

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Parende_N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sürülecek son şeyi sürmüşler var mı böyle bir muhabbet ya :D Hayır yani onların teknik servisinin hepsi erkek sen nerden buldun getirdin uhulu simi nasıl aklına geldi ne içtiniz harbiden :D

oppp kafaya bak be :) yaşıyor mu hala acaba...

''bu arada söyleyim zalımın oglu senin canın ne zaman yanacak ki acaba..''

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
HFIcfPs.jpg

OYB649.jpg

Onu bence daha çok ısınsın diye yapmışlardır hem plastik hem yapıştırıcı daha çok ısıtır bence

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
pc kimin? belki gıcık kapmışlar.

Müşterinin abi. Götürmüşler oraya kapanma sorunu oluyormuş arada sonra buraya getirdiler çektim fotoğrafını günün birinde bize taş atmaya çalışırlarsa kasaya yapıştırdıkları etiketi ve sürdükleri termal simin fotoğrafını dükkanın altından atarım görsünler rezilliklerini :D Haram para ya madem iş yapıyorsun düzgün yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...