- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 358
2 tb 7200 rpm 64 mb hdd bakıyorum o zaman-sg-wd-toshiba-samsng bakıcam
Toshibalar nasıl ? En az 2tb lık 7200 rpm ve 64 mb arıyorum seagate vazgeçtim diğer disklerden bu özellikler önerin lütfen.
Seagateden neden vazgeçtinizki ? Ben bu ürünü aldım ve çok memnunum ve fiyatıda çok ucuz. http://www.vatanbilgisayar.com/seag...0-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html#ozelliklerToshibalar nasıl ? En az 2tb lık 7200 rpm ve 64 mb arıyorum seagate vazgeçtim diğer disklerden bu özellikler önerin lütfen.
160 gb lik seagate var 10 yıllık çatır çatır çalışıyor.Arkadaşlarım, çabuk bozuluyor dedi seagate ler. İnternette de öven yok. [MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION]
160 GB'lık disk artık kasada yer tutmak dışında bir işlevi kalmamıştır herhalde.160 gb lik seagate var 10 yıllık çatır çatır çalışıyor.
160 gb lik seagate var 10 yıllık çatır çatır çalışıyor.
Ben övüyorum dostum. Asıl tam tersi en dayanıklı disktir Seagate.Arkadaşlarım, çabuk bozuluyor dedi seagate ler. İnternette de öven yok. @KatyPerry
Arkadaşlarım, çabuk bozuluyor dedi seagate ler. İnternette de öven yok. @KatyPerry
İngilizce'niz var mı bilmiyorum ama grafikler anlaşılırdır sanırım: http://www.extremetech.com/extreme/175089-who-makes-the-most-reliable-hard-drivesSeagate candır
İngilizce'niz var mı bilmiyorum ama grafikler anlaşılırdır sanırım: http://www.extremetech.com/extreme/175089-who-makes-the-most-reliable-hard-drivesSeagate candır
İngilizce'niz var mı bilmiyorum ama grafikler anlaşılırdır sanırım: http://www.extremetech.com/extreme/175089-who-makes-the-most-reliable-hard-drives
Seagate sucks diyor grafikler, kimse kusuruma bakmasın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İngilizce'niz var mı bilmiyorum ama grafikler anlaşılırdır sanırım: http://www.extremetech.com/extreme/175089-who-makes-the-most-reliable-hard-drives
Seagate sucks diyor grafikler, kimse kusuruma bakmasın.
Hard diski Internet'ten alma, mümkünse mağazadan al. Mağazalarda da disklere çok iyi davranmıyorlar ama kargo firmalarından iyi davrandıklarına eminim. Gerekirse 20-30 TL fazla ver, sonra bozuk çıkan bir diskle uğraşmaktan daha iyidir.WD black 1 tb bakıyorum ucuz güvenilir sitelerden.
Ben şimdi bu grafiklere mi inanayım yoksa elimden gelip geçen yaklaşık 150 200 harddisklerden sağ ve ölü kalanlara mı inanayım. Ne malum bu işlerde para dönmediği ? Av100 şirketine parayı basan kendini en üst sırada buluyor altınada testler bağımsız şekilde yapılmıştır damgası vuruyorlar tamamdır en iyisi x markası deniyor. Ben kesinlikle bu söylenenlere inanmıyorum elimde kalanlar sadece seagate ve maxtor diskler ne performans açısından nede disk hatası açısından beni üzdüler. Bozulanların arasında seagate varmıydı tabi vardı ama diğerleri kadar sık değil ve seagatelerin çoğunu ne hikmetse hep düşürüyorum. Yada bunların hepsi tesadüftü bilmiyorum ama kalite hiçbir zaman tesadüf değildir.
Ben şimdi bu grafiklere mi inanayım yoksa elimden gelip geçen yaklaşık 150 200 harddisklerden sağ ve ölü kalanlara mı inanayım. Ne malum bu işlerde para dönmediği ? Av100 şirketine parayı basan kendini en üst sırada buluyor altınada testler bağımsız şekilde yapılmıştır damgası vuruyorlar tamamdır en iyisi x markası deniyor. Ben kesinlikle bu söylenenlere inanmıyorum elimde kalanlar sadece seagate ve maxtor diskler ne performans açısından nede disk hatası açısından beni üzdüler. Bozulanların arasında seagate varmıydı tabi vardı ama diğerleri kadar sık değil ve seagatelerin çoğunu ne hikmetse hep düşürüyorum. Yada bunların hepsi tesadüftü bilmiyorum ama kalite hiçbir zaman tesadüf değildir.
WD Black verinin güvenliği önemliyse, yere daha fazla ihtiyacın var ise Barracuda, zaten 3 yıl garantisi var disklerin bildiğim kadarı ile. Süre içinde sorun çıkar ise değiştirirsin.2 tb barracuda yada 1 tb wd black ?
Seyhoo istediğine inanıp inanmakta özgürsün. Senin yaşından fazla süredir bilgisayarla uğraşıyorum, ben önce Quantum sonra Western Digital'de daha az sorunla karşılaştım. Bilgisayarımda da şu anda Western Digital Black'ler (4x1 GB Black) takılı, laptop'umda da Seagate Momentus XL var ilk çıkan 7200 RPM olanlardan.
Seagate hakkında daha kötü fikrine nasıl ulaştım, Seagate'in bu kendi hatası taşınabilir disklere en kalitesiz HD'sine koyup üst üste 2-3 HD kaybedince, benim gözümden düştü. WD Black'leri ise o sıralarda sorunsuz çalıştırmaya devam ediyordum. Ben senin gibi iddialı konuşmuyorum, o baktığım sitede aksi yazsaydı da, ben yanılmışım diyecektim. İngilizce'n var ise lütfen veriyi nasıl yaptıklarını oku.
Tecrübelerinize saygı duyarım. İngilizcem var sitedekileri iyi anladım fakat benim gördüklerimde çok ters düşüyor. Bu konuda büyük ustalarla yakınlığımda var onlarında fikri Seagate yönünde. Sizinde fikrinize ve tecrübelerinize saygı duyarım ben Seagate'nin fanatiği değilim babamın fabrikasıda değil. Ama elimden çok harddisk geçti ve marka modelleride hep farklıydı. Değilsede bunlar hep tesadüften olmuş diyebilirim. Ben zaten Seagate'den sonra ya maxtor derim yada WD derim. Black serisini çok araştırdım gerçekten çok kaliteli bir disk imkanım olursa kendim inceleceyeğim
[MENTION=290065]falcon291[/MENTION] bu konuda haklı fakat gelen kargoda darbe izi gördüğün anda o imzayı atma kuryeyi sert bir dille azarla çünkü hakediyorlar kargoyu zorla vermek isterse harddiski kafasına at çünkü çok yaşadım kargoyu tekmeleyerek getiriyorlar. Kutuda darbe izi varsa geri gönder. Mağazalardan alıncada fiyat çok tuzlu oluyor karar seninBozulan harici iken dahili yaptığım diskte oyunlar var ve bazı dosyalar falan,genel olarak oyun yükleyeceğim,2 harici disk var onlara torrent indiriyorum,buna bozulanları atıp ayriyetten oyun yükleme yapacağım buradan oynayacağım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Seyhoo @falcon291 İnternetten alsam da bayiden alsam da bozulduğunda direk firmaya gönder diyorlar bana,bimekste öyle mesela adamlar biz sadece satıyoruz diyorlar.
@Seyhoo @falcon291 Barracuda 2 tb vatanda 260,bilişimportta 233,gittigidiyor 237 sence hangisi ? Seagate bizim vatanda var gözüküyor. Wd black internette var sadece diğer sitelerde.
Performans farkı çok minimum, esas fark dayanıklılıkta...Performans istiyorsan WD black al ama bana depolamada lazım dersen Seagate al. Bu arada performans olarak fazla bir fark yok bunu unutma
Seagate 2 tb uygundur hocam. Ama eger alacaksanizda netten almayın.@Seyhoo wd black 1 tb vatanda 238, şimdi wd black 1tb mı alsam seagate 2tb mı?
Oynatır sıkıntı olmaz@Seyhoo Oyunları oynatsın yeter. Seagate oynatır herhal ? Hem depo olacak hemde oyun işte.
Mağazadan alsaniz daha iyi değilmi ?Tamamdır o zaman seagate alacağım gibi gözüküyor. Bilişimporttan bakıyorum.