Devler Apple'a Karşı Birleşti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Apple'a karşı nekadar aciz durumda oldukları apaçık ortada :) 3 değil 5 firma birleşse de bi elma etmiyor :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Apple'a karşı nekadar aciz durumda oldukları apaçık ortada :) 3 değil 5 firma birleşse de bi elma etmiyor :)

acizlik mi!adamlar apple in haksız kazanç elde etmesine engel oluyor bi anlamda ona rağmen fiyatlar ortada geçen yine zam geldi.

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple denince millet zengin markasi dusunuyo adamlar 40yilda bi telefon yapiyor ama peynir ekmek satiyo

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bunlar bir olursa apple bir nebze geçerler. Tamamen geçmeleri için kendi işlemci lerini işletim sistemlerini üretmeleri gerek.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Üçününde patentleri oldukça az
Sony veya Microsoft dahil olsa işin rengi değişebilir tabi :dirol:

Reaksiyon puanı
24

Öyle düşünmemek gerek. Bu firmaların karşısında yazılımda çok iyi Apple ile Foxconn ortaklığına karşı durmaya çalışıyorlar. Adamlar tecrübeli, bu oyuncular tecrübesiz. Apple yazılım üretirken LG pimapenlerle uğraşıyordu. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Apple'in tek başına ekonomisi onlarca ülkeden büyük, birlesmeleri bir şey ifade etmez :)

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Steve Jobs ın hayat hikayesini anlatan film "JOBS" ta bir replik var su sekilde '''Biz farkında olmadan bir para birimi yarattık,insanlar Apple ı bu yüzden alıyor. (Steve jobs) '''

Bu söz su durumu tamamen özetliyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Samsung apple'i sollayali yillar oldu. Bunu ben mi söylüyorum? Hayir, istatistikler söylüyor. Her ikisininde satis oranlari ortada.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bosuna avukatligini yaptigin sirketten daha cok kar sagladigi asikar.

Satis rakamlarini 2014'ün lideri konusunda bulabilirsin. Sony 6. sirada sürünüyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Hahaha işine gelmeyince laf çarpıtmakta bu olsa gerek boşuna fanboy demiyoruz sana :dirol:
Bi cevabın varsa yukarıdaki mesajımla ilgili ona cevap ver böyle konu değiştirmek falan hiç yakışmıyor sana :(

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
alan alıyor satan satıyor siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz hangisi ucuz performanslı kaliteli ona yönelin işte :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Zaten anca böyle kafa tutarlar.

Geçende bir konu açılmış Android ios'u geçti diye bir girdim okudum android cihazlar işte ios cihazlara göre daha çok sattıda bilmem ney.

Eee bu android cihazları tek bir firma üretipmi sattıda geçti? onlarca marka var hatta yüzlerce anca öyle geçersiniz zaten bide böyle apple'a karşı düşman olanlar olayı abartıp kızıştırması yokmu hmmm beni benden alıyor.

Yukarıda üyemiz haksız kazanç elde etmesini engellemeye çalışıyorlar demiş neyin haksız kazancı acaba?

Benim şu anda jb'li 5s'im ile yapabildiklerimi yapabilen bir android cihaz maalesef yok kullandığım o kadar tweak varki bunların %20'sini yapabilecek bir android cihaz getir elinizi öpeyim sanki ios'u sadece arama yapmak için koyulmuş sanıyorsunuz tamam sade ve kişiselleştirmesi olmayan bir işletim sistemi ama bunun önüne yıllar yıllar önce geçildi yap jbni paşa paşa kullan, yaz youtubeye ios 8 cydia tweak izle bakıyım o özelliklerin hangisi androidde var hani çok övdüğünüz?

Zamanında bende atıp tutuyordum hem yazılıma hemde donanımına, daha sonra yorumlarımı okuduktan sonra utandım öyle cahilce konuştuğum için belki atıp tutanların %80'i ne ioslu cihaz kullandı nede başka bişi anca sağdan soldan duydukları ve gördükleri ile insanlarıda bu yanlış fikirlerle zehirlemeye çalışıyorlar.

Sadece parmak izim ile hiç bir tuşa tıklamadan '' ses kısma, açma ve muteleme hariç '' telefonu kullanabiliyorum böyle bir özellik yeterli ioslu cihaz almak için.

Parmağımı dokunduruyorum 1 kez, ana ekran tuşuna basma görevini taşıyor, 2 kere dokundurursam arka plandaki uygulamalar açılıyor istersem temizliyorum, basılı tutarsam ekran kilitleniyor ve en önemlisi ekranı ve kilidi açmak için hiç bir tuşa dokunmadan sadece parmağımı basılı tutuyorum ana ekran geliyor.

Yahu bu sadece ufak bir tweak bunun gibi binlerce tweak var ios'un nasıl hikmetleri var bir bilseniz bu işletim sistemini aşağıladığınız için çok utanıcaksınızda iş işten geçmiş olucak.

Herkese iyi forumlar...

Not: Apple'ın fan boyuyum aylık 780tl veriyorlar bana forumda övdüğüm için yakında babamın şirketi olucak ona göre arkadaşlar boşuna sormayın fanboymusun diye rıca ediyorum resmi açıklama yaptırtmak zorunda bırakmayın beni apple'a.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Not: Apple'ın fan boyuyum aylık 780tl veriyorlar bana forumda övdüğüm için yakında babamın şirketi olucak ona göre arkadaşlar boşuna sormayın fanboymusun diye rıca ediyorum resmi açıklama yaptırtmak zorunda bırakmayın beni apple'a.
Beklenen açıklama geldi :devil2:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Beklenen açıklama geldi :devil2:

Apple ile konuştum yakında resmi bir açıklama yaptırtıcam hep soruyorlar, açıklamanın zamanı geldiğini düşünüyorum ve en sevdiğim nokta ise maaşıma zam geliyor hemde 1000tl zam inanabiliyormusun ya? oturduğum yerden 1780tl alıcam.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION]

Fanboy olsam playstation alip kullanmam. O laf sana mahsus sadece.

Böyle devam edersen sony'nin canagini yaladigin bütün konulari dökecem meydana.

Yüzün kalmaz sonra cevap vermeye. Hodri meydan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Seni forum tarihine gömmek farz oldu benim icin.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tabi kullanırsın playstation un alternatifi yok çünkü :devil2:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Alternatif yok mu? Xbox?

Anlamadiysan yardimci olayim: Fanboyluk gibi takintim olsa sony olan hicbir cihazi kullanmazdim.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xbox asla ps4 ün rakibi değil onun kulvarı Nintendo ürünleri :devil2:
Hoş Nintendoda tokatlamaya başladı :lol:
Satış rakamlarına bakmak istiyorsan ps4lerden başlayabilirsin :dirol:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=312196]edox[/MENTION] [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] Lütfen saygı çerçevesinden çıkmadan tartışalım fanboy falan bu lafları kullanmıyoruz.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
@edox @LittleMonster Lütfen saygı çerçevesinden çıkmadan tartışalım fanboy falan bu lafları kullanmıyoruz.
Çanak yalamak vs bu lafları kullanabiliyoruz, tehdit edebiliyoruz(artık kendi çapında birşeyler yapmaya çalıştı ama karşılığını vermedim sevinsin ) sanırım :) ?
Alıntıdaki çifte standartları bulunuz :dirol:

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet (boşuna yazılan mesaj)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION]

Rakip ve Alternatif'in ne demek oldugunu biliyor musun? Alternatif ne demek? Baska bir secenek.

Peki ya rakip? Birbiriyle yarisan. Xbox'da rakip olamayacagina göre ne zirvaliyorsun? Sana kim xbox ps'in rakibi diye bir sey söyledi? Gözlerinde bozulmaya baslamis senin.
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Bu malum üyeyle saygi ve sevgi cercevesinde tartisilmaz. Bunu yazdigi diger yorumlardan ve neden elli kere ceza yiyip banladigina bakarak anlayabilirsin.

Ama o benim [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] adli üyeye benzemedigimi yakinda anlayacak.

Fanboy neymis roman yazarak anlatacam ben ona. Siz moderatörler böyle gereksiz trollere müdahale etmediginiz sürece kimseden saygi ve sevgi cercevesinde tartismasini talep etmeyin.

Cekirge bir ziplar iki ziplar, ücüncü seferde elbet bacagi kirilir.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bide tehdit etmeye çalışmıyor mu daha komik oluyor :lol:
Her Note4 konusuna atlayan benim sanki gelmiş burda millete troll dü fanboydu etiketlemenin derdine düşüyor kendi yaptıklarına bakmadan :dirol:
Ps4 e gelince hiç kelime oyunu yapmana veya başka uğraşlara girmene gerek yok Sony konsol piyasasında tekeldir bu kadar net
Ayrıca seni alıntılayıp söylediğim şeye ilk başta bi cevabın olsaydı konu bu kadar dallanıp budaklanmazdı tabi söyleyecek bir şeyin olmadığı için laf çarpıtmayı tercih ettin şimdide zavallıca tehdit etme / göz dağı verme çabalarına girişiyorsun
Note4 konusunda o kadar kompleksli olmuşsun ki hiçbir olumsuz veya farklı yoruma katlanamamakla birlikte böyle birşey yazıldığında cevapların ve konuşma seviyen otomatik olarak aşağıya iniyor ve basit sokak ağzı ile burada konuşmaya başlıyorsun son 1haftadır yazdıkların da zaten bunun kanıtıdır.
Neyse seni kendi haline bırakıyorum.
Evet , Note4 çok hızlı sen de süpersin tek rakibiniz Türk Hava Yolları :lol:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben sana diyecegimi dedim. Kasinmak istiyorsan itinayla kasiyacagim, bu kadar acik ve net konusuyorum.

Tehdit, tebrik artik nasil algiliyorsan o kismi beni ilgilendirmiyor. Sakiz patlatmada rekor kirdiracam o kadar yeminliyim.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Merak ettiğim acaba Apple`ın yanında hangi firma durur?