Ronaldo'ya 2 maç ceza!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
La Liga'da oynanan Cordoba-Real Madrid karşılaşmasında rakip oyuncu Edimar'a yaptığı hareketten dolayı kırmızı kartla cezalandırılan Cristiano Ronaldo'nun cezası belli oldu.

ronaldo-ya-2-mac-ceza-cikti--5243196.Jpeg

İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi yıldız futbolcuya 2 maç ceza verdi.

Ronaldo bu cezaya göre Real Madrid'in oynayacağı Real Sociedad ve Sevilla maçlarında forma giyemeyecek ancak derbi karşılaşmasında Atletico de Madrid karşısında hazır olacak.

Karşılaşmanın hakemi hazırladığı raporunda, "Ronaldo'ya rakibine kasten tekme attığı için kırmızı kart gösterdim" ifadelerini kullanarak Portekizli yıldız futbolcunun Edimar'ı yumruklama girişimine ise değinmemişti. Ronaldo karşılaşma sonrası twitter aracılığı ile yayınladığı mesajda yaptığı hareketten dolayı özür dilemişti.

Milliyet

[SDNTV]http://ntvspor-p.mncdn.com/f3/6cedcd95-1628-4d1b-8fe8-36515647e2ad_f3.mp4[/SDNTV]

-

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
normal bi ceza.....
Neresi normal Sadece Ronaldo olduğu için bu ceza verildi.En az 8 maç ceza alması gerekiyor.Hakeminde dürüst olmaması cezayı 2 maça indirmiş.
Futbol da katliam yapıyorlar.Kim olursa olsun affedilmemeli

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Söz konusu Ronaldo olunca sponsorlar falan bir sürü kişi araya girmiştir.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Fazla kalktı bu çocuk. :hammer:

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Yani Ronaldo gibi bir futbolcuya gerçekten yakışmadı. 2 maç cezayla iyi kurtulmuş.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ronaldo dan beklenesi anormal bir durum. Bana kalırsa 2 maç değilde 5 6 maç normal idi.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@Recep95

kardeşim senin demene bakarsak o zaman emre Belözoğlu - melo diyelim sezon boyunca top oynamaması lazım .....

:D :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dana, hayvan ayıp olmuyor mu? Beşiktaş zaten süt dökmüş kedi.

Biraz öle oldu ama camiaları kastetmedim bnm derdim bu iki tekil insanla takımlar hakkında bişey demedim kişi bazında algılarsak sevinirim....

bizim takımdada var belki veli diceksınız ama veli onların yanında bilge kalır....

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
@Recep95

kardeşim senin demene bakarsak o zaman emre Belözoğlu - melo diyelim sezon boyunca top oynamaması lazım .....

:D :D
Böyle takımseverler karşısında ayıp oluyor. Iyi karşılanmaz. ben bir şey demedim. Başkası gelir tartışırsınız ban yersiniz. Şimdi ben Fenerbahçeliyim sizle tartissam yok bjk söyle yok böyle olmaz. Doğru ve düşünerek yorum yazalım.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Böyle takımseverler karşısında ayıp oluyor. Iyi karşılanmaz. ben bir şey demedim. Başkası gelir tartışırsınız ban yersiniz. Şimdi ben Fenerbahçeliyim sizle tartissam yok bjk söyle yok böyle olmaz. Doğru ve düşünerek yorum yazalım.

takımsal değil de kişi üzerinden düşünürse arkadaşlar zaten problem çıkmaz ...

ama sende haklısın .....

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Biraz öle oldu ama camiaları kastetmedim bnm derdim bu iki tekil insanla takımlar hakkında bişey demedim kişi bazında algılarsak sevinirim....

bizim takımdada var belki veli diceksınız ama veli onların yanında bilge kalır....
Velinin nesi varki hocam ? Veli Türkiyede futbolcu olupta en dürüst en namuslu topçulardan birtanesi.
Adanademirspor maçındaki kırmızı kartlı pozisyonu hatırlayın hani hakeme yanlış karar verdiniz sarı vermeniz gerekli diye uyarmıştı :)
Yani böyle bir futbolcu ile emre ve melodan 100 tane toplasan anca veli etmez !

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Velinin nesi varki hocam ? Veli Türkiyede futbolcu olupta en dürüst en namuslu topçulardan birtanesi.
Adanademirspor maçındaki kırmızı kartlı pozisyonu hatırlayın hani hakeme yanlış karar verdiniz sarı vermeniz gerekli diye uyarmıştı :)

bence bişeyi yok adam gibi adam ama rakiplerin gözünde öle görünebiliyor maalesef .... :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kişi bazında derken? Ona fenerbahçe kötülerken bize iyileme ihtimalinizmi var ? Anlamadım ?

emre ve melo bazında düşünürsek demek istedim ....

neden mehmet topal demıyorum yada kuyt yada ne bilim Gs den semih kaya yada ne bilim umut onların bu tarz davranışları olmaz çıkar toplarını oynarlar terbiyesizlik yapmazlar ama emre ile melo öle mi değil o bakımdan yani ....

Hem bu ülke de takım tutmak illa diğer takımı kötülemek demek mi ?

işte biz bu fikriyattan kaybediyoruz zaten .....

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hem bu ülke de takım tutmak illa diğer takımı kötülemek demek mi ?

işte biz bu fikriyattan kaybediyoruz zaten .....
Ondan kaybediyoruz evet. Ama kusura bakmayın Beşiktaşlı birinin bana karşı fb yi ve ya gs yi kötülerken gorduysem Beşiktaşi pofpoflayamam.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ondan kaybediyoruz evet. Ama kusura bakmayın Beşiktaşlı birinin bana karşı fb yi ve ya gs yi kötülerken gorduysem Beşiktaşi pofpoflayamam.

Pohpohla diyen yok ki.... ama en azından gercekleri soyleyebilmeli insan kendi takımın yanlışı olsa dahi ...

bende camıaları karıstırmamaya calıştım olmadı maalesef adı gecen oyuncuların karaktersiz oldugunu belirtmek istedim o kadar ... ne Fb ye emre yakısıyor ne de Gs ye melo benden bu kadar

iyi geceler .....

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Pohpohla diyen yok ki.... ama en azından gercekleri soyleyebilmeli insan kendi takımın yanlışı olsa dahi ...

bende camıaları karıstırmamaya calıştım olmadı maalesef adı gecen oyuncuların karaktersiz oldugunu belirtmek istedim o kadar ... ne Fb ye emre yakısıyor ne de Gs ye melo benden bu kadar

iyi geceler .....
Haklısın. Iyi geceler. Ortamı gerdik k.bakma :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ronaldo iyide yapdı, ceza felan boş

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bugün atletico maçında messi milyon kere tekme yedi bir kere sesi çıkmadı adamın hala bu apaçiyle kıyaslayan hatta ronaldo daha efendi diyenler var.

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ronaldoyu dövdüler macta adamın sabrı taştı özellikle kırmızı yediği son olayda silah olsa vururdu adamı