Sizce bu bilgisayar nasıl?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Acer anlamış artık ve düzelmis. Çok kaliteli ürünleri var. Müşteri Hizmetleri çok mükemmel seviyeye ulasmis. Servise yolladım 1 haftada geldi Bende e1 572g kullanıyorum. Far Cry 4 oynuyorum :) acer iyi ya sıralama şu
1 Asus
2 Dell
3 Acer

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
clients
ConfickerBelasi
KatyPerry

arkadaşlar hala karar veremedim A101 de acer marka bilgisayar gördüm.fiyatı piyasay a göre nedir bilmiyorum.sizce nası bir bilgisayar?

http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=301

ŞOK markette de buna benzer ürün var.aralarında pek fark göremedim.ama biraz daha pahalı
http://www.sokmarket.com.tr/lenovo-g5070-black-dizustu-bilgisayar

yorumlarınızı bekliyorum

4e6e71d1-8efe-4528-a46f-332c2df02e37.jpg

alınası var ama onunla oyun çok oynanmaz ama internet için kullanışlı bir linux mint17,1 x 64 kur ikinci olarak süper olur.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
O ürünü biliyorum yarın tüm A 101 lerde. Acer iyi bir markamı bilmiyorum
benim bulunduğum şehirde hafta perşembe gelecek dediler

Güzel acer memnunum. şık bir bilgisayar ama performans için değil.
Celeron sıkıntı

benim baktığım birçok laptopta yani 1000 tl nin altında olanlarda işlemci hep celeron yazıyor

@beyzabetül

Ne amacla alinacak bu laptop?

yani genelde internete girmek,müzik dinlemek ,video falan izlemek.oyunda oynanabilirse ne ala .ama zorunlu değil

Acer marka notebook'a sahibim 1 yıl oldu alalı çok memnunum ve çok kaliteli ürünleri var. Kendime 1 hafta önce masaüstü sistem topladım ve monitör olarak Acer monitör aldım. Acerden son derece memnunum tabi genede tercih sizin. Eğer çok beklentiniz yoksa sırf internette takılırım diyosanız alabilirsiniz hiç sıkıntı yaşatmaz.
Bu arada teşekkür ederim banada yazıcı lazımdı ve bu Canon beyaz yazıcıyı gördüm çok hoşuma gitti. :mrgreen:

özeliikleri benim şuan kullandığım masaüstü bilgisayardan iyi değilmi .daha önce belirtmiştim.yani pek anlamıyorum ama işlemci hızı daha yüksek :)ama şuan kullandığım ıntel bundaki celeron arada fark varmı hangisi daha iyi onu bilemiyorum :)

Acer anlamış artık ve düzelmis. Çok kaliteli ürünleri var. Müşteri Hizmetleri çok mükemmel seviyeye ulasmis. Servise yolladım 1 haftada geldi Bende e1 572g kullanıyorum. Far Cry 4 oynuyorum :) acer iyi ya sıralama şu
1 Asus
2 Dell
3 Acer

aynı fiyata aynı özellikte asus bulabilimiyim :) bununla far cry 4 oynanmaz dimi?

4e6e71d1-8efe-4528-a46f-332c2df02e37.jpg

alınası var ama onunla oyun çok oynanmaz ama internet için kullanışlı bir linux mint17,1 x 64 kur ikinci olarak süper olur.

oyunlar laptopta pek oynanmaz değil mi? ancak büyük bir monitöre yada smart tv ye bağlanarak oynanır
bu laptobun parçalarını ileride oyun oynamak için değiştirme ihtimali olmaz mı?
aklıma gelmişkende sorayım: parçaları toplanarak laptop oluşturabilir mi?benim şuan kullandığım masaüstü toplama

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

benim baktığım birçok laptopta yani 1000 tl nin altında olanlarda işlemci hep celeron yazıyor

yani genelde internete girmek,müzik dinlemek ,video falan izlemek.oyunda oynanabilirse ne ala .ama zorunlu değil

özeliikleri benim şuan kullandığım masaüstü bilgisayardan iyi değilmi .daha önce belirtmiştim.yani pek anlamıyorum ama işlemci hızı daha yüksek :)ama şuan kullandığım ıntel bundaki celeron arada fark varmı hangisi daha iyi onu bilemiyorum :)

aynı fiyata aynı özellikte asus bulabilimiyim :) bununla far cry 4 oynanmaz dimi?

oyunlar laptopta pek oynanmaz değil mi? ancak büyük bir monitöre yada smart tv ye bağlanarak oynanır
aklıma gelmişkende sorayım: parçaları toplanarak laptop oluşturabilir mi?benim şuan kullandığım masaüstü toplama

toplama notebook türkiyede yok bu celeron değişimi zor i3 ten farklı soketli yada soketli olmayabilir.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Flash oyunları kasar diye düşünüyorum
Far Cry 4 oynamak için en az i5 veya i7 gerekli. Ekran kartı ram vs bunlar seçilebilir. Ben 1500 e aldım pc mi güncel oyunları high ta oynuyorum.
Işlemci hızı yüksek olsa ne olacak ki? Tek çekirdek olsun isterse 5.0 Ghz olsun ise yaramaz

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Flash oyunları kasar diye düşünüyorum
Far Cry 4 oynamak için en az i5 veya i7 gerekli. Ekran kartı ram vs bunlar seçilebilir. Ben 1500 e aldım pc mi güncel oyunları high ta oynuyorum.
Işlemci hızı yüksek olsa ne olacak ki? Tek çekirdek olsun isterse 5.0 Ghz olsun ise yaramaz
donanımdan falan anlamadığım için çekirdek falan neye yarar bilmiyorum.bazen satıcılar çift yada 4 çekirdek oldunu söylüyorlar.şuan bahsettiğim tek çekirdek mi oluyor?kaç çekırdek oldunu nasıl anlayabiliriz?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
tek çekirdekli cpu kalmadı min.2 çekirdek 4 iş parçacığı olan cpular var.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
KatyPerry

A101 DEKİ BİLGİSAYAR İLE ŞOK MAĞAZASINDAKI BU BİLGİSAYAR ARASINDA ÇOK FARK VARMI?YANİ İKİNCİSİNİ ALMAYA DĞEER Mİ?

http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2014/10/lenovo2.jpg

micmya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 Asus
2 Dell
3 Acer

Msi Nerde

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
http://www.vatanbilgisayar.com/ bu şok'tan daha sağlam garanti de daha iyi bu işi onlara vatanbilgisayar öğretti.

verdiğiniz bu link anasayfa ya yönlendiriyor.ürünü göremedim.perşembe günü gidip A 101 den kesin almayı kafama koymuştum.bu yorumunuzdan sonra vazgeçmiş durumdayım.yukarıdan arkadaşın biri de bu linktekini önermişti.bunu da alabilirdim ama fiyatı da sabit durmuyor ki bir yükseliyor bi düşüyor

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...gb-156-intel-win81-bilgisayar.html#ozellikler

O zaten kral en başta :D ben ucuz ve uygun olanları saydim. Yoksa benim markam msi Monster ve Asus

toshıba iyi değil mi?bundan 2 yıl önce falan arkadaş almıştı ikinci el 4 gb ram 500 gb hardisk,15.6 ekran 600 tl ye.hala duruyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

A101 de ki üründen vazgeçtim.sizce bunlar nasıl?siteden alışveriş yapan oldu mu?

http://www.netsiparis.com/asus-x553ma-sx277b-notebook
http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-3542-29f25c-notebook-pmu318902

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
verdiğiniz bu link anasayfa ya yönlendiriyor.ürünü göremedim.perşembe günü gidip A 101 den kesin almayı kafama koymuştum.bu yorumunuzdan sonra vazgeçmiş durumdayım.yukarıdan arkadaşın biri de bu linktekini önermişti.bunu da alabilirdim ama fiyatı da sabit durmuyor ki bir yükseliyor bi düşüyor

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...gb-156-intel-win81-bilgisayar.html#ozellikler

toshıba iyi değil mi?bundan 2 yıl önce falan arkadaş almıştı ikinci el 4 gb ram 500 gb hardisk,15.6 ekran 600 tl ye.hala duruyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

A101 de ki üründen vazgeçtim.sizce bunlar nasıl?siteden alışveriş yapan oldu mu?

http://www.netsiparis.com/asus-x553ma-sx277b-notebook
http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-3542-29f25c-notebook-pmu318902
Toshiba bilgisayar yapamıyor. Oyun pc si ya toplanacak yada msi Monster alınacak :) linkteki pc iyi değil. A101 e gelen bile daha iyi ondan gorusumce

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=141060]beyzabetül[/MENTION] hocam ne yaptınız ?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
The_Destroyer

bu acerlerde ısınma donma problemi çok oluyormuş.sence böyle bir sorun yaşarmıyım?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bizdede Acer notebook var. Son derece memnunuz yani ısınma sorunu falanda yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
o ısınanlar core 2 duo ve sonrası haswell öncesi yani u olan inteller ısınmıyor.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Hayır. Eskıden di onlar. Acer ile her oyunu ısınmadan oynuyorum. Ilık oluyor sadece yakıcı bir sıcaklık yok.

Bizdede Acer notebook var. Son derece memnunuz yani ısınma sorunu falanda yok.

o ısınanlar core 2 duo ve sonrası haswell öncesi yani u olan inteller ısınmıyor.
bilgisayarcının biriyle konuştum bana acer ve asusların çok ısındığını,chipseti yaktını falan söyledi.onun söylemine göre lenova ve sony vaio lar iyiymiş.celereon işlemcilerin de iyi olmadını söyledi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
bilgisayarcının biriyle konuştum bana acer ve asusların çok ısındığını,chipseti yaktını falan söyledi.onun söylemine göre lenova ve sony vaio lar iyiymiş.celereon işlemcilerin de iyi olmadını söyledi

Chipseti yaktığını lafından sonrasını doğru söylemiş

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
[MENTION=141060]beyzabetül[/MENTION] Söyledikleri binevi doğru. Şimdi şöyle bir durumda var kaç kuruş okadar köfte diye ? O acer fiyatına bulsun ozaman i3 i5 de alalım yani.
Yani siz bu durumda bütçenize göre uygun olanı alacaksınız. Gerisini dinlemeyeceksiniz. Yoksa herkes bilir 5 bin tl bastır al i7 , GTX 970m li notebook otur oturduğun yerde.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bu bilgisayarcı ile sabah saatlerinde konuştuysan ne içtiğini öğren celeron'nun amacı belli onunla oyun oynanmıcağı da açık ve net intel boşa para harcamaz benim işime yarar o ısınma geçmişte kaldı şuan ki cpular da ısınma yok ve kurşunsuz lehimin yan etkisi bunlar .