2.200 TL lik sistem tavsiyesi 1-2 Haftaya alinacak..

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet beyler kendimce birseyler topladim. Sizce nasil olmus,onerilerinizj bekliyorum.

Bu saatten sonra yapilan oneriler fiyat dusurmeye yonelik olursa harika olur :))

F7C08167534E2A62A5F4C0335F597F0B.jpg

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha uste oynadim ama daha hos bir sistem oldu.

Yeni sistem ;

6lGlPl.jpg

Ayrica inventus kalitesi :)

Bide g103aldikmi tamamdir.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
b1KHgec.png

Bu sistemi tavsiye ederim. Daha mantıklı ve performanslı.

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
b1KHgec.png

Bu sistemi tavsiye ederim. Daha mantıklı ve performanslı.
Oncelikle acele ise seytan karisir klavyeyi 2 tane yazmissin hocam :D

Ayriyetten 2133MHz lik bir anakarta gerek yok.Bir diger hususda bu saatten sonra dvi siz bir monitor pek hos degil.
AOC guzel bir marka ama o modelinde DVI yok diye biliyorum.

Yinede ugrasmissin tesekkurler :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Oncelikle acele ise seytan karisir klavyeyi 2 tane yazmissin hocam :D

Ayriyetten 2133MHz lik bir anakarta gerek yok.Bir diger hususda bu saatten sonra dvi siz bir monitor pek hos degil.
AOC guzel bir marka ama o modelinde DVI yok diye biliyorum.

Yinede ugrasmissin tesekkurler :)

Monitör tercihi size kalmış DP ve ya HDMI ile bağlantı kurmanızı tavsiye ederim. İntel sistem istiyorsan senin aldığın işlemci ve anakart makul

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monitör tercihi size kalmış DP ve ya HDMI ile bağlantı kurmanızı tavsiye ederim. İntel sistem istiyorsan senin aldığın işlemci ve anakart makul

Sistem tercihim intel ve monitor de DVI olmali tabi herkes kendine gore yorumlar bende DVI diyorum.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sistem tercihim intel ve monitor de DVI olmali tabi herkes kendine gore yorumlar bende DVI diyorum.

Tabi sizin zevkiniz DVI ve HDMI arasında fark yok gibi sadece HDMI extradan ses sağlayabiliyor. İşlemci konusunda İntel kararı en iyisi fakat ben ekran kartı performansı için işlemciden kısıp ekran kartına yüklendim. Karar yinede sizin. Anakart kalitesinden önce en az bronze sertifikalı bir powersupply almayı hedefleyin çünkü bir daha bilgisayar toplamazsınız herhalde sağlam bir güç sağlayıcısına emanet edeceksiniz sonuçta

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayri psu ve ayri kasa alinca fiyat pahaliya patliyor maalesefki.

Thunder serisi 600w lik bir psu var icinde.Degerleri ne kadar dogru bilemem ama boyle birsey var ;

27808334277A2CA91A2B7C58D71CEBF5.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tabi sizin zevkiniz DVI ve HDMI arasında fark yok gibi sadece HDMI extradan ses sağlayabiliyor. İşlemci konusunda İntel kararı en iyisi fakat ben ekran kartı performansı için işlemciden kısıp ekran kartına yüklendim. Karar yinede sizin. Anakart kalitesinden önce en az bronze sertifikalı bir powersupply almayı hedefleyin çünkü bir daha bilgisayar toplamazsınız herhalde sağlam bir güç sağlayıcısına emanet edeceksiniz sonuçta

Bu sana gelsin o zaman dostum :D

A0PmVB.png

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ayri psu ve ayri kasa alinca fiyat pahaliya patliyor maalesefki.

Thunder serisi 600w lik bir psu var icinde.Degerleri ne kadar dogru bilemem ama boyle birsey var ;

27808334277A2CA91A2B7C58D71CEBF5.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu sana gelsin o zaman dostum :D

A0PmVB.png

Ayrı PSU almayacaksınız sadece kasanın içinden gelecek PSU yu araştıracaksınız :) Ekran kartı seçiminiz daha iyi olabilir hatta AMD kartlarından uzak durun NVIDIA varken AMD alınmaz fiyat ve performans olarak NVIDIA kartları daha üstün AMD anca göz boyuyor.

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasanin icinde thunder serisi 600luk psu var dedim ve degerlerini attim.ama psu yu ve kasayi ayri almaya karar verdim.Amd nvidia tartismasi yillardir suruyor ben sadece test sonuclarina bak derim.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kasanin icinde thunder serisi 600luk psu var dedim ve degerlerini attim.ama psu yu ve kasayi ayri almaya karar verdim.Amd nvidia tartismasi yillardir suruyor ben sadece test sonuclarina bak derim.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...b-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

Bu kart genel olarak testlere göre sapphire r7 270 den daha performanslı bir kart ama yinede karar size kalmış. r7 ye göre düşük güç tüketiyor ve daha serin çalışıyor. Aradaki bite takılmayın çipin kullanıldığı teknoloji ve mimari çok önemli

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Sistem güzel ama bende NVİDİA kartları almanızı öneririm. GTX 750 Tİ kullanıyorum ve çok memnunum her oyunu akıcı bir şekilde oynuyorum. Ayriyetten kart hiç ısınmıyor yani 50 dereceyi geçtiğini görmedim bile ve düşük güç tüketimide çok fayda sağlıyor:thumbup1:
Hatta buyrun kendim çekmiş olduğum FarCry4 videosu.
[video=youtube;fvucvtrvFFY]https://www.youtube.com/watch?v=fvucvtrvFFY[/video]

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
pjfKxKj.png

Tabi oyunlardan oyunlara fark ediyor

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem güzel ama bende NVİDİA kartları almanızı öneririm. GTX 750 Tİ kullanıyorum ve çok memnunum her oyunu akıcı bir şekilde oynuyorum. Ayriyetten kart hiç ısınmıyor yani 50 dereceyi geçtiğini görmedim bile ve düşük güç tüketimide çok fayda sağlıyor:thumbup1:

Emin olabilirsin ki r9 da hic isinmiyor :) ben pek tartismak istemiyorum Ondan dolayi kisa yorumlar birkac fotograf ile sonlandiriyoeum :D

pjfKxKj.png

Tabi oyunlardan oyunlara fark ediyor

Hocam oncelikle ;
l0RW7X.png

Ve o attigin sitedeki oyunlardaki genel performansa bakarsak r9 diyorum..

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
[MENTION=418725]Unconscionable[/MENTION] Valla dostum madem ozaman bu işlerden anlıyorsun biliyorsun ozaman neden yardım almak için konu açtın ?

1.Bikere Nvdia kartları her zaman amd ye göre daha az ısınır nekadar R9 da ısınmıyorsa bile.
2.Nvidianın sunduğu teknolojilerin yanında amd ninkiler çöp kalıyor. Shadowplay , GeforceExperience , Shield.
3.GTX 750 Tİ nin harcadığı enerjinin R9 neredeyse 2 katından daha fazlasını harcıyor.
4.Piyasadaki çoğu oyun hemen hemen Nvidia ile daha iyi optimize ediliyor.

Neyse önermesi bizden , seçim sizden.

micmya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSI GT 72 Al Saglam Oyun icin ideal Super bir seri

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=418725]Unconscionable[/MENTION] Valla dostum madem ozaman bu işlerden anlıyorsun biliyorsun ozaman neden yardım almak için konu açtın ?

1.Bikere Nvdia kartları her zaman amd ye göre daha az ısınır nekadar R9 da ısınmıyorsa bile.
2.Nvidianın sunduğu teknolojilerin yanında amd ninkiler çöp kalıyor. Shadowplay , GeforceExperience , Shield.
3.GTX 750 Tİ nin harcadığı enerjinin R9 neredeyse 2 katından daha fazlasını harcıyor.
4.Piyasadaki çoğu oyun hemen hemen Nvidia ile daha iyi optimize ediliyor.

Neyse önermesi bizden , seçim sizden.

Fikir alinca illa bilmeyen birileri mi olmak gerekiyor.Nvidia optimizasyonuna ve nvidianin sundugu teknolojilere lafim yok.Evet bu konuda amd nvidanin yaninda tirt kalir neyse Son durumu atmak istedim

bgRLpG.png

RbRO4a.png

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
R9 270 daha iyi bir kart. Arkadaşın verdiği site de R9 270 çoğu oyunda daha iyi performans göstermiş. Ufak bir overclockla R9 270X seviyesine getirebilirsiniz. Son çıkan oyunlarda da R9 270'in bir üstünlüğü var. Kart R7 265 ve R9 270'in saf performansını dahi geçemiyor.

Nette bunun gibi sürüyle test var.

asus_strix_gtx750ti-64.jpg

asus_strix_gtx750ti-65.jpg

asus_strix_gtx750ti-62.jpg

asus_strix_gtx750ti-61.jpg

asus_strix_gtx750ti-60.jpg

asus_strix_gtx750ti-59.jpg

1692a13.jpg

dperyx.jpg

23s8rc.jpg

5cd3qs.jpg

ofdmoh.jpg

21o54e8.jpg

282dfr.jpg

r1920.png

1680.png

500x1000px-LL-a88f48c5_Far_Cry_4-nv-test-FarCry4_1920.jpeg

ac4_1920_1080.gif

batman_ao_1920_1080.gif

tombraider_1920_1080.gif

Ultra_02.png

2a32fe23_Call_of_Duty_Advanced_Warfare-test-cod_1920.jpeg

146401httpwwwgamegpuruimagesstoriesTestGPUActionAssassinsCreedUnitytestnewac1920msaa.jpg

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum sonunda test sonuclarina adam akilli bakan birini buldum ��

Far cry videosu ceken arkadas ;
Senin ortalama FPS degerin 33
R9 270 de ise 43
10 FPS pekte az degil..

Ayriyetten isinma konusuna gelince kasa oldukca genis ve hava akisi muhtesem bir kasa.Pek sknti yaratacagini sanmiyorum :)

Unconscionable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...b-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

Bu kart genel olarak testlere göre sapphire r7 270 den daha performanslı bir kart ama yinede karar size kalmış. r7 ye göre düşük güç tüketiyor ve daha serin çalışıyor. Aradaki bite takılmayın çipin kullanıldığı teknoloji ve mimari çok önemli

g4DlbR.png

Buyursunlar nvidia :)