Chorome sık kullanılanlar kaydetmiyor.

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İyi günler chorome sık kullanılanları hafızada tutmuyor ne yaptıysam olmadı.Gerekli siteleri html olarak winrarda kayıt etmiştim. Yeni chorome indirdim. Html dosyasını chorome sık kullanılanlara entegre ettikten sonra herhangi bir değişiklik yada kayıt yapmıyor. Bu sorunun başka bir çözüm yolu var mı? Nasıl kayıt edebilirim? Farklı tarayıcılar denedim sonuç yine hüsran.:crying::cursing:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
ben gmail üyeliğimle oturum açarak kullanıyorum chrome'u. oturum açtığım her bilgisayarda tüm yer imlerim 5-10 saniye içinde chrome'a aktarılmış oluyor. bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim güzel bir yöntem.Youtube adreslerini kayıt etmem lazım.Bu site adreslerini başka türlü nasıl kullanabilirim? Daha önce böyle bir sorun yoktu.

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Eğer eski yer imlerini eski Chrome da dışarı html olarak aktardıysan yeni Chrome kurunca aynı html dosyasını göstererek içe aktar.. Bu işe Winrarı bulaştırmana gerek yok.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar
1ialLLK.png
şu kısmı hiç tavsiye etmiyorum çok büyük güvenlik riski taşıyor eğer biri sizin şifrenizi öğrenirse ve oturum açarsa tüm içe aktarılanları kaydedilmiş şifreleri vs. görebiliyor ben çok büyük önlemler alarak kullanıyorum

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
Arkadaşlar
1ialLLK.png
şu kısmı hiç tavsiye etmiyorum çok büyük güvenlik riski taşıyor eğer biri sizin şifrenizi öğrenirse ve oturum açarsa tüm içe aktarılanları kaydedilmiş şifreleri vs. görebiliyor ben çok büyük önlemler alarak kullanıyorum

aynen öyle. ben işte 1 masaüstü pc ve evde de 1 masaüstü ve 1 leptop olmak üzere toplam 3 pc ile alakadarım her zaman. ama bir yerde chrome oturumu açmış olmalıyım ki youtube geçmişime hiç izlemediğim videolar ekleniyor sürekli. şifremi de değiştirmek istemiyorum. lakin dediğin gibi art niyetli biri olsa oturum açık chrome ile hayatımı kaydırır. tüm sanal dünya sitelerimi ve şifrelerimi kendi elimle ayağına serebilirim. :S

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teşekkür ederim güzel bir yöntem.Youtube adreslerini kayıt etmem lazım.Bu site adreslerini başka türlü nasıl kullanabilirim? Daha önce böyle bir sorun yoktu.

yine gmail adresi ile youtube'da oturum açarak, beğendiğiniz bir videonun altındaki beğen tuşuna basarak kolayca profilinizdeki "beğendiğiniz videolar" a arşivlersiniz. yada favorilerime ekle diyerek ayrı bir başlık altında toplayablirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer eski yer imlerini eski Chrome da dışarı html olarak aktardıysan yeni Chrome kurunca aynı html dosyasını göstererek içe aktar.. Bu işe Winrarı bulaştırmana gerek yok.

Aynen dediğiniz gibi yapıyorum winrar arşivleme yönteminide virüs bulaşmasın amacıyla kullandım. Sonuç yine aynı. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen öyle. ben işte 1 masaüstü pc ve evde de 1 masaüstü ve 1 leptop olmak üzere toplam 3 pc ile alakadarım her zaman. ama bir yerde chrome oturumu açmış olmalıyım ki youtube geçmişime hiç izlemediğim videolar ekleniyor sürekli. şifremi de değiştirmek istemiyorum. lakin dediğin gibi art niyetli biri olsa oturum açık chrome ile hayatımı kaydırır. tüm sanal dünya sitelerimi ve şifrelerimi kendi elimle ayağına serebilirim. :S

yine gmail adresi ile youtube'da oturum açarak, beğendiğiniz bir videonun altındaki beğen tuşuna basarak kolayca profilinizdeki "beğendiğiniz videolar" a arşivlersiniz. yada favorilerime ekle diyerek ayrı bir başlık altında toplayablirsiniz.

Youtube sitesinde o beyenen videolarında sınırı var denedim bir süre sonra beyeni kabul etmiyor. Arşiv dolu diyor.

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sdn okuru benim giriş yapmadan cevap verdim pardon cevaplarınızı bekliyorum.

Hayal kırıklığı yaşıyorum şuan yıllardır biriktirdiğim youtube site adreslerim bloke oldu.:( Hepsi html olarak kayıtlı.:( Chorome sizdede son zamanlarda böyle oldu mu? Bu sorundan kurtulmam lazım chorome yi bir şekilde düzeltmem lazım.

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aynen dediğiniz gibi yapıyorum winrar arşivleme yönteminide virüs bulaşmasın amacıyla kullandım. Sonuç yine aynı. :(
Şimdi html dosyası olarak dışarı aktarınca o dosyayı oynama kesin dosyanın yapısını bozuyorsun ondan almıyor chrome yer imlerini yoksa almaması için bi sebeb yok.. Ben devamlı yer imlerimi bu şekilde muhafaza ediyorum senkron işinden her zaman uzak durdum hem chrome da hem de Firefox ta..

Olmazsa o yer imlerinin bulunduğu html dosyasını bi yere upload et sonra ben indireyim herhangi bir chromium altyapılı tarayıcıya aktarayım.. Sonra tekrar dışarı aktarıp dosyayı sana vereyim. Bide o şekilde dene bakalım yer imlerini kurtarabilecekmiyiz.

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Modemi kapatınca her şey normale döndü. Modemi açınca berbat oluyor karışıyor site klasörleri.