İphone 6 kullanıyorum gene şarjj:(

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum.internette gezinirken otamatik parlaklıkta konum kapalı bildirimler bir kaç şey açık halde 3g ile kullanırken 4-5 saat arası gidiyor oyun oynadığım zaman 3saat kullanımda biriyor .Batarya yorumlarına baktım adamlar hem oyun oynayıp inrçternette gezinip 8-9 hatta oyun oynamayıp 11saat kullanım süresi vermiş .Bu değerlerin yanında bataryamda sorun var mı 1 aylık telefon .O değerleri görünce insan ister istemez üzülüyor Valla :(

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende plus var o kadar süre almıyorum iphonelar her zaman şarj konusunda sıkıntılıydı hala da öyle, bataryayı komple boşalt sonra tam şarj yap hala problem varsa gönder garantiye. şimdiden randevu almaya çalış ben alamadım genpaya yolladım eski telefonu.

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende plus var o kadar süre almıyorum iphonelar her zaman şarj konusunda sıkıntılıydı hala da öyle, bataryayı komple boşalt sonra tam şarj yap hala problem varsa gönder garantiye. şimdiden randevu almaya çalış ben alamadım genpaya yolladım eski telefonu.

1ayda 2 kez öyle yaptım birdaha yaparım olmassa başka çözümü yokmu ne zaman bi telefon garantiye giderse içi açılırsa telefonda sorunlar başlıyor yani föndermek istemiyorum .Bide bazıları abartıyor mu yani yollarsam eğer boşuna gitmiş olmasın ya.Birde sizin kullanım süreniz nasıl 8saat gidiyor mu?

ozgurcakir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mail kisiler takvim bolumunde verileri ilet kismini elle olarak ayarla. iclouda gir belgeler veriler fotograflar isine yaramayacaklari deaktif et.

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mail kisiler takvim bolumunde verileri ilet kismini elle olarak ayarla. iclouda gir belgeler veriler fotograflar isine yaramayacaklari deaktif et.

Teşekkür ederimde zaten öyle .beni üzende bu ya hepsini böyle elle vb yaptığıma rağmen intertte dolaşırken 4,5 saat anca gidiyor bunları önemsemen adamlar 9 saati buluyor

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Note 3 can gerisi heyecan valla hergün en az 1 saat oyun oynuyorum, genelde müzik dinliyorum internette takılıyorum mobil veri genelde açık sabah 8 de % 100 sarjla güne başlıyorum ve aksam 9-10 a kadar dayanıyor aksam 10 gibi falanda sarja takıyorum 3200 mAh batarya 1 günü rahat çıkarıyor 😎