2.el iphone alicam bi bakin acil

all1none

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarın 2.el iphone alıcam. şöyle bi şey merak ediyorum telefonu alıcagım adam kaskolamış ve garanti kasko onun üstüne. alırken her iki belgeninde orjinalini vericek. ürün teknosadan alınma. fautra benim adıma olmadıgı için ürünü aldıgıma dair bi kağıt imzalatmama gerek var mı? alıcagım adam teknosada çalışmış gerek olmadıgını her ikisinin orjinali bende oldugu sürece sıkıntı olmucagını söyledi. doğrumudur sizce ne yapayım ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
2. el telefon alıyorsan arzası var mı yok mu kontrol v.s. et.
Sonrasında kasko dediğin şey 1 yıllık olan pakettir. O paketın seri numarası faturada geçmesi gerekiyor eğeer 2 ürün aynı fatura içerisinde geçmiyorsa kasko geçersiz. Kasko dediği şey de zaten cepkask. icloud sıfırla, fatura aslını al. Ürünü sana sattığına dair imzalı kağıt ta alsan kanunen geçersiz kanunen geçerli olması için noter tasdiki olması gerekiyor, ama takma kafana birşey olmaz.

100 e yakın telefon aldım sattım faturalı olarak bir tanesinde bile bugüne kadar sorun yaşamadım yaşatmadım.

all1none

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. el telefon alıyorsan arzası var mı yok mu kontrol v.s. et.
Sonrasında kasko dediğin şey 1 yıllık olan pakettir. O paketın seri numarası faturada geçmesi gerekiyor eğeer 2 ürün aynı fatura içerisinde geçmiyorsa kasko geçersiz. Kasko dediği şey de zaten cepkask. icloud sıfırla, fatura aslını al. Ürünü sana sattığına dair imzalı kağıt ta alsan kanunen geçersiz kanunen geçerli olması için noter tasdiki olması gerekiyor, ama takma kafana birşey olmaz.
100 e yakın telefon aldım sattım faturalı olarak bir tanesinde bile bugüne kadar sorun yaşamadım
yaşatmadım.

gerek yok yani pek çok sağol

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Alsan da hükmü yok zaten.