- Konuyu başlatan
The Famous
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Gine aynı hata aynı yer herşeyi kaldırıp baştan kuruyorum yönetici olarak ama ccc gine hata veriyor.Aynen onu değiştirme.
Gine aynı hata aynı yer herşeyi kaldırıp baştan kuruyorum yönetici olarak ama ccc gine hata veriyor.Aynen onu değiştirme.
14,9 sürücüsündede aynı hatayı alıyorsan aklıma tek bişey geliyor. İşletim sisteminde olan bir problem, sizin yerinize olsam işletim sistemini yeniden kurarım.Gine aynı hata aynı yer herşeyi kaldırıp baştan kuruyorum yönetici olarak ama ccc gine hata veriyor.
Peki W8.1 64 Bit mi yoksa W7 64 Bit mi önerirsiniz W8.1 64 Bit 10 sn de açılıyo W7 yi hatırlamıyorum.14,9 sürücüsündede aynı hatayı alıyorsan aklıma tek bişey geliyor. İşletim sisteminde olan bir problem, sizin yerinize olsam işletim sistemini yeniden kurarım.
Burdan daha fazla yardımcı olamıycam, bende tıkandım.
Windows 8.1 64 iyidir.Peki W8.1 64 Bit mi yoksa W7 64 Bit mi önerirsiniz W8.1 64 Bit 10 sn de açılıyo W7 yi hatırlamıyorum.
Peki format atınca olucağı kesin mi ?Windows 8.1 64 iyidir.
SSD'yi tak Windows 7'de 8'de 5sn'de açılır![]()
%98 ihtimalle olur, Temiz format her zaman iyi gelir.Peki format atınca olucağı kesin mi ?
Tamam teşekkürler.%98 ihtimalle olur, Temiz format her zaman iyi gelir.
Formattan önce ekran kartını sök ve APU ile format at. Sonra OMEGA sürücüsünü kur, kurulumdan sonra ekran kartını tak.
Rica ederim, iyi geceler.Tamam teşekkürler.
Çok değişik bi taktikle denedim ccc yi kurmayı ve oldu.Rica ederim, iyi geceler.
Hayırlı olsun ozamanÇok değişik bi taktikle denedim ccc yi kurmayı ve oldu.
Setup klasörünün içinden ccc nin setupını açtım ve yükledim sadece CCC yüklendi sonunda zafer![]()
Sağolun yardımlarınız için.Hayırlı olsun ozaman![]()