MolvadaGama
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Bir zahmetUğraşıyım yani![]()

Bir zahmetUğraşıyım yani![]()
gine olmadıBir zahmet![]()
Olmadı derken, nasıl bir hata alıyorsunuz. Resim ekleyebilirseniz iyi olur.gine olmadı
Paket yükleme hatası catalyst control centerı kurarken hatayı veriyor.Olmadı derken, nasıl bir hata alıyorsunuz. Resim ekleyebilirseniz iyi olur.
Verdiğiniz linkteki dosyayla benim indirdiğim dosya linkleri aynı hiçbir fark yok.Verdiğim linkten indirip kurun. Sizin yükleme paketi masaüstü pc için değil.
http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+8.1+-+64
Arka pencere başlığındaki mobility yazısını görünce öyle düşündümVerdiğiniz linkteki dosyayla benim indirdiğim dosya linkleri aynı hiçbir fark yok.
3kere denedim apu devredeyken 4. denicem şimdi bundan sonra yarına bırakıcam bide o baya eski fotoArka pencere başlığındaki mobility yazısını görünce öyle düşündüm
Uzaktan yardımcı olmak zor oluyor, sürücüyü kaldırın, yeniden başlatın tekrar kurmayı deneyin.
Yine aynı hatayı alırsanız uğraşmayın 14.9 sürümüne devam edin. Biraz araştırdım, ve bir çok kişi bu sorundan şikayetçi.3kere denedim apu devredeyken 4. denicem şimdi bundan sonra yarına bırakıcam bide o baya eski fotosadece sorun aynı
14.9 sürümünü nerden bulabilirim ?Şuanda CCC hiç yüklü değilYine aynı hatayı alırsanız uğraşmayın 14.9 sürümüne devam edin. Biraz araştırdım, ve bir çok kişi bu sorundan şikayetçi.
Bende yükledim fakat sorun yaşamdım, ilginç.
http://support.amd.com/en-us/download/desktop/previous/detail?os=Windows 8.1 - 64&rev=14.914.9 sürümünü nerden bulabilirim ?Şuanda CCC hiç yüklü değil
Ekran sürücüsünü yüklerken bi 2 ekran oluyo sonra tekrar tek ekrana dönüyo ccc hata vermese 2 ekran kullancam gibi
Soldakinden daha iyi 1024 p ama 1280 olması kötü tüplü love <3Ekran sürücüsünü yüklerken kaç tane ekran takarsan okadar görüntü alırsın, bu normal bişey çünkü sürücü çıkışları tanıyor.
Bendede var FENA 2 tane siyah renkte aynısı![]()
Sonuç nedir?Soldakinden daha iyi 1024 p ama 1280 olması kötü tüplü love <3
Grafik donanımı algılanıyorda kaldı 5-10 dk bende iptal edip kapadım pc yi yarın bakıcam yardım için teşekkürlerSonuç nedir?
Rica ederim.Grafik donanımı algılanıyorda kaldı 5-10 dk bende iptal edip kapadım pc yi yarın bakıcam yardım için teşekkürler
Omega sürümü ile aralarında ne gibi bir fark var omega da AMD Gaming Evolved çalışmıyordu kayıt cihazı 14.9 da çalışır mı ?O zaman 14,9 versiyonunu kurun.
Aralarındaki farkı internetten araştırın derim. AMD Gaming Evolved için ise 14,9 sürücüsünü kurarken özel seçin ve oradaki yüklenecek sürücülerde AMD Gaming Evolved var ise kullanabilirsiniz.Omega sürümü ile aralarında ne gibi bir fark var omega da AMD Gaming Evolved çalışmıyordu kayıt cihazı 14.9 da çalışır mı ?
Gine hata verdi bi yeniden başlatmadan kaldırcam yeniden başlatıp kurucam olmassa ...Aralarındaki farkı internetten araştırın derim. AMD Gaming Evolved için ise 14,9 sürücüsünü kurarken özel seçin ve oradaki yüklenecek sürücülerde AMD Gaming Evolved var ise kullanabilirsiniz.
Evet takılıŞuan harici ekran kartı takılı değil demi ?
Daha öncede söyledim, ekran kartını söküp sürücüyü APU şeklinde kurun sonra ekran kartını takın. Sürücü APU ve GPU'yu karıştırdığı için sürücüyü yükleyemiyor.Evet takılı
Deniyorum.Daha öncede söyledim, ekran kartını söküp sürücüyü APU şeklinde kurun sonra ekran kartını takın. Sürücü APU ve GPU'yu karıştırdığı için sürücüyü yükleyemiyor.
Primary Video Device PCI olarak mı kalacakMulti monitör Enable olacak, İntegrated Graphics 1G
Aynen onu değiştirme.Primary Video Device PCI olarak mı kalacak