İphone güncelleme geri alma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rivovi96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ben android den iphone geçmek istiyorum android de teli güncelleditlen sonra ileride stok rom yükleyebiliyorsun iphone da da bu varmı güncellemeyi geri alma aldığım cihazı güncellemeden 3 yıl kullankam istiyorum youtube de hiç güncellenmemiş ama takır takır çalışan 3gs videoları gördüm

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
İphone da. Yeni versiyon cıktıkdan sonra 3 4 gün içinde bir önceki versiyona geçebilirsin imzalar kapanınca onceki versiyona geçiş yapılamaz.
Bu süre iiçersinde yeni veriyonu begenmezsen. Gecersin

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İphone da. Yeni versiyon cıktıkdan sonra 3 4 gün içinde bir önceki versiyona geçebilirsin imzalar kapanınca onceki versiyona geçiş yapılamaz.
Bu süre iiçersinde yeni veriyonu begenmezsen. Gecersin

anladığım kadarıyla yeni güncelleme geldi yükledin beğenmedin 3-4 gün içinde güncellemeyi geri alabiliyosun zamanında almazsan kalıyor
şunuda merak ettim güncellemeyi beğenmeyip geri aldım ileride yani birkaç ay sonra gene yeni güncellemeye geçebilirmiyim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
yeni güncellemeyi istediğin kadar yükleyebilisin sorun olmaz.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
anladığım kadarıyla yeni güncelleme geldi yükledin beğenmedin 3-4 gün içinde güncellemeyi geri alabiliyosun zamanında almazsan kalıyor
şunuda merak ettim güncellemeyi beğenmeyip geri aldım ileride yani birkaç ay sonra gene yeni güncellemeye geçebilirmiyim

İstedigin zAman son güncellemeyi yükleyebilirsin
Önceki güncellemeyi geçmek için ise Yeni güncelleme cıktıkdan 3. 4 gun kadar sonrasına kadar zamanın var

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İstedigin zAman son güncellemeyi yükleyebilirsin
Önceki güncellemeyi geçmek için ise Yeni güncelleme cıktıkdan 3. 4 gun kadar sonrasına kadar zamanın var

mesela 4s kullananlar ios8 den şikayetci ama yükleyeli 3-4 günü geçti tekrar nasıl geri sürüme geçebilirler imkanı yokmu

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardes sen neden mis gibi androidden vazgeciyorsun ki :D anroidde kafana göre takıl istedigini yap :D ama ios ta bu yok. En basitinden arayüz bile sıkıcı

ckarakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Jb li ios u en kral Androde değişmem. ;)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
mesela 4s kullananlar ios8 den şikayetci ama yükleyeli 3-4 günü geçti tekrar nasıl geri sürüme geçebilirler imkanı yokmu

Her yeni güncelleme ek yenilikler getirir be telefon ağırlaşır. 4s devrini tamamldı ios8 ile yavaşladı. Şuan geri donüş yok. Ye gğncelleyecen yada. Güncelelyenlerin yorumlarını dikkate alacan

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kardes sen neden mis gibi androidden vazgeciyorsun ki :D anroidde kafana göre takıl istedigini yap :D ama ios ta bu yok. En basitinden arayüz bile sıkıcı

kardeş android den çok sıkıldım launcher ların hepsini denedim hepsi sıkıcı ve kasıyor şuan lg g2 kullanıyorum oda süper telefon ama ondanda sıkıldım iphone de parayı yazılıma veriyosun ondan güzel kamera uygulaması galeri , müzik , rehber uygulamaları çok güzel hem telefonda tek yaptığım clash of clans oynamak ve face twit instagram da takılmak iphone 6 çok güzel ama çok hassas g2 mi o kadar düşürdümkü aynı durumlarda iphone 6 yı düşürmüş olsam 10 kere ekranı gitmişti ondam arasındaki fiyat farkına göre iphone 5 yada 5s alıcam

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
İphone. 6 yı spigen kılıf ile cok daha sağlam çok düşürdüm ve zerre azilme olmadı 6 alıp kafan rahat 3. 4 yıl kullanırsın 5s ile 2 sene daha devam edersin ama 5s inde tek elle kullanımı güzel 5 den ızak durmalı şimdi. Seneye cok verim alamazsın

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İphone. 6 yı spigen kılıf ile cok daha sağlam çok düşürdüm ve zerre azilme olmadı 6 alıp kafan rahat 3. 4 yıl kullanırsın 5s ile 2 sene daha devam edersin ama 5s inde tek elle kullanımı güzel 5 den ızak durmalı şimdi. Seneye cok verim alamazsın

6 tı tek elle kullanım nasıl g2 bana büyük geliyor ellerim biraz küçük

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
G2 büyük geliyorsa bu da büyük gelecektir. Elektroworlde acık teşhir var gidip deneyebilirsin ama 5s ideal senin elin için

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Guncellemeyince uygulamalar düzgün çalışmıyor diyorlar o doğrumu Apple güncellemeye zorluyormu güncellemeden de düzgün kullanamazmiyiz

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Apple ile alakalı degil uygulamaları apple yapmıyor sen ben gibi kişiler yapıyor. Güncellemediginde. Yeni bir uygulama cıkar. Minimum en son sürüm neyse onu ister ve ya geliştirici. Kendi belirler.

Hâla ios 4 kullanıpda uygulamarı kullanan insanalr var sıkkntı yok