D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Arkadaslar, ekranin resmini cekip nasil yolluyorsunuz? Bizede ögretin 

Hocam Home tuşu ve power tuşuna aynı anda basın. Veya kalem çıkartıp ekran alıntisina tıklayın. Iyi günlerArkadaslar, ekranin resmini cekip nasil yolluyorsunuz? Bizede ögretin![]()
Peki bunu direk foruma nasil yolluyorsunuz? Yoksa bilgisayara mi aktarmam gerekiyor?
Tapatalk kullanıyoruz. Orada kamera simgesi var. Ona basın. Galeri ye gelin ve resminizi seçinPeki bunu direk foruma nasil yolluyorsunuz? Yoksa bilgisayara mi aktarmam gerekiyor?
Tapatalk ile yüklersiniz.Peki bunu direk foruma nasil yolluyorsunuz? Yoksa bilgisayara mi aktarmam gerekiyor?
Dedim bir saniye sonra siz dedinizTapatalk ile yüklersiniz.
Hocam tapatalk kullanmıyormusunuz?Bilgisayara atıyorsunuz sonra hızlıresim sitesine yüklüyorsunuz, forumlar linkini kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz ve yorum olarak yolluyorsunuz direk ekran görüntüsü çıkıyor.
Telefondan hızlıresim'e girip upload yapabilirseniz telefondan da paylaşabilirsiniz.
Öyle olmuşDedim bir saniye sonra siz dediniz![]()
Tam baktım hemen geldi güldüm gülesim yoktuÖyle olmuş![]()
Hocam launcher bende çok bug veriyor sizde durum nasıl?Tabi onları da görmek isteriz
Teşekkürler bu arada
- - - Mesaj Güncellendi - - -
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
Bende çok stabil çalışıyor.Çok memnunum [emoji1] sizde ne gibi buglar veriyor?Hocam launcher bende çok bug veriyor sizde durum nasıl?
Discovery [emoji41]
İki harf yazıyorum 3. Ye gelince hepsini siliyo, fazla uygulama açıp ana ekrana gelince optimize ediyor bi dakika falan sürüyor, bazen bastığımı algılamıyor...Bende çok stabil çalışıyor.Çok memnunum [emoji1] sizde ne gibi buglar veriyor?