LG G Flex 2 Ön İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
LG G Flex 2 Ön İncelemesi

ShiftDelete.Net ekibi CES 2015'ten video ve haberlerine devam ediyor. Snapdragon 810 işlemcili LG G Flex 2'yi sizler için değerlendirdik. İşte karşınızda LG G Flex 2...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Sanırım herkes Asus'u bekliyor (:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
G2 kullanıyorum optimus g3 romu yüklü bence arayuz konusunda lgnin üstüne yok tabi hız olarak değil de kullanışlılık olarak bence zirvede.Açıyorum youtube inceleme izliyorum yanda da oyun çalışıyor.Telefon büyükse küçült ekranı kullan tek elle bunun gibi birçok artısı var.Yeni telefon alacak olsam kesinlikle ya bu g Flex 2 olur yada g4 olur.Zaten tek sıkıntı 2gb ramdi 3gblısıda olacak bu yüzden bence süper olmuş.Zaten alıştım tuşların arkada olmasına diğerleri acayip geliyor artık :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G2 kullanıyorum optimus g3 romu yüklü bence arayuz konusunda lgnin üstüne yok tabi hız olarak değil de kullanışlılık olarak bence zirvede.Açıyorum youtube inceleme izliyorum yanda da oyun çalışıyor.Telefon büyükse küçült ekranı kullan tek elle bunun gibi birçok artısı var.Yeni telefon alacak olsam kesinlikle ya bu g Flex 2 olur yada g4 olur.Zaten tek sıkıntı 2gb ramdi 3gblısıda olacak bu yüzden bence süper olmuş.Zaten alıştım tuşların arkada olmasına diğerleri acayip geliyor artık :)

Bu dediğiniz özellik bir çok telefonda var hatta iphonelarda bile var tweak olarak, basit özellikler bunlar.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bu dediğiniz özellik bir çok telefonda var hatta iphonelarda bile var tweak olarak, basit özellikler bunlar.
Bildiğim kadarıyla birde samsungta var htc ve sonyde yok yada ben göremedim.İşin güzel tarafı hani g2de yok romla eklendi bu özellikler ama g3te var g Flex 2de ve g4te de olacak.Yani sen ekstra bişey yüklemeden kendinden olması güzel sadece biraz stabiliteye etki ediyor ama olsun idare ediyor.

sniper21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelsin, fiyati dussun g fleximi satip kirmizi 2yi alayim çok hoşuma gitti gercekten. Bu telefona alisinca kopamiyor insan.