Kitap tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kestal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Beğenmesem onermezdim :D polisiye-cinayet romani. Bana karışık gelmisti ama kitabi birakamadim. Icine cekiyor sizi. Urperdigim ve agzimin acik kaldığı bolum cok fazla. Yazarın diger kitaplarini okuduysaniz kalitesini anlayacaksinizdir. Kesinlikle okumanizi oneririm.
Ok kardeş teşekkürler[emoji106] E biraz cahiliz idare et artık [emoji6] Neokur.com danda bakayım okuyanlar ne demiş başka tavsiyen varsa alabilirim

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
bana romantzm ya da fantastik türünde kitaplar önerebilir misiniz? birde afrikalı leo yu okumayı düşünüyorum sizce nasıl bir kitap.

swaggieber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okuduğum en iyi seriydi. Gerci yuzuklerin efendisi serisini okumadim :D [MENTION=336021]kestal[/MENTION]

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Beğenmesem onermezdim :D polisiye-cinayet romani. Bana karışık gelmisti ama kitabi birakamadim. Icine cekiyor sizi. Urperdigim ve agzimin acik kaldığı bolum cok fazla. Yazarın diger kitaplarini okuduysaniz kalitesini anlayacaksinizdir. Kesinlikle okumanizi oneririm.
Şu kitabı bi bulamadım yahu seyyar satıcıdada kalmamış zaten :mrgreen: Birde Dünyanın İlk Günü adlı bir kitap varmış onuda bu aralar aramaktayım.Arkadaşlar sizden bir ricam olacak bu kitapları normal piyasadan daha ucuza netden alabileceğimiz site varmı? Tabi güvenilir olmasıda şart...

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar Yüzüklerin Efendisi sizce okuyayım mı? Bu konuyu açarken bir arkadaş tavsiye etmişti fakat o ara bu türden kitap okumak istemiyordum.Fakat geçen gün Hobbit in son serisini sinemada izlemem den dolayı artık şu Orta Cağı asıl kaynağından istifade etmeye karar verdim[emoji4] Yalnız filmi öyle yada böyle izlemiş olduk okurken bu durum olumsuz yönde etki etmez mi.Yardımcı olursanız sevinirim.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Yüzüklerin Efendisi sizce okuyayım mı? Bu konuyu açarken bir arkadaş tavsiye etmişti fakat o ara bu türden kitap okumak istemiyordum.Fakat geçen gün Hobbit in son serisini sinemada izlemem den dolayı artık şu Orta Cağı asıl kaynağından istifade etmeye karar verdim[emoji4] Yalnız filmi öyle yada böyle izlemiş olduk okurken bu durum olumsuz yönde etki etmez mi.Yardımcı olursanız sevinirim.

Bence filmi olan kitapların filmini izlemeniz olmayanlarinkini okumanizi tavsiye ederim

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bence filmi olan kitapların filmini izlemeniz olmayanlarinkini okumanizi tavsiye ederim
Silmarillion veya diğerlerini zaten şu an okuma düşüncem yok.Sadece Yüzüklerin Efendisi nı şu anlık kestirdim.Yani okuma diyorsunuz.Peki neden böyle düşünüyosun ? Okurken heyecanı kactigindan mı yoksa başka bir neden mi?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Silmarillion veya diğerlerini zaten şu an okuma düşüncem yok.Sadece Yüzüklerin Efendisi nı şu anlık kestirdim.Yani okuma diyorsunuz.Peki neden böyle düşünüyosun ? Okurken heyecanı kactigindan mı yoksa başka bir neden mi?

Diyorum ya filmi olanlarin filmini seyredin, olmayanlarin kitabini okuyun

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Geçen gün "Zülfü Livaneli - Serenad" kitabını okudum. Hala etkisindeyim. Müthiş bir kitap. Kesinlikle okuyun.

Nyks o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her ne kadar filmini izlemiş olsanda kitapta ayrı bir hava vardır daha geniş bir şekilde anlatılır , zevk alırsın.Bence okumalısın

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Her ne kadar filmini izlemiş olsanda kitapta ayrı bir hava vardır daha geniş bir şekilde anlatılır , zevk alırsın.Bence okumalısın
Cevap için teşekkürler hepsiburada dan 10 tl hediye çekim var almayı düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir Garip Elveda - Çağan Yüksel

Şiir seviyorsan zaten bayılırsın. Ama sevmiyorsan da okunabilecek düzeyde modern şiirlerle dolu etkileyici bir kitap. Tavsiye ederim kesinlikle..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir Garip Elveda - Çağan Yüksel

Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Çok güzel bir dille yazılmış şiirler içeriyor.

İdefix, D&R ve pandora sitelerinden kolayca ulaşılabilir durumda...

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
William R. Forstchen "Bir Saniye Sonra"

Konuyu hortlatmak istemem fakat hortlatılmaya değer bir konu
Kitap önerilerine devam

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Serenad kitabını bende okudum baya güzel di .Yakın tarihin tozlu raflarıni devirerek indiriyor gözler önüne seriyor en güzeli ise sıkmadan bir okuma deneyimi veriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Celalettin Baylan - "Bensen O? Bizsiz Onlar..." (distopya romanı. içinde şifreler, zeka soruları, parolalar, ilginç karakterler var. sürükleyici bir roman. elinden bırakamıyorsun. 142 sayfayı bir çırpıda bitiriyorsun. tadı damağında kalıyor.)

raftboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açlık oyunlarını beğendiysen Labirent serisini de beğenirsin.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
[MENTION=462716]raftboy[/MENTION] Evet Açlık Oyunları serisi benim için muazzam güzel bşr seri oldu fakat Labirent serisi için aynı şeyleri söyleyemem. İlk filmi sinemada izleyip geri kalan kitapları okumuş biri olarak son iki kitap kuru gürültü aksiyon dan başka bir şey değil benim gözümde.Seri bitdiği halde hala o büyük gizemin cevap verilenemsi bana göre acınası r durum.Umarım filmlerini (özellikle son filmi) kitaptan farklı çekerler.