Analog tuşları mı çalışmıyor yoksa bildiğimiz yön tuşlarımı ? Eğer yön tuşlarıysa kesinlikle sıkıntı olmaması lazım. Ama analogsa o bendede çalışmıyor.Razor f type gamepad aldım fifa 15 için ama yön tuşları calismiyor joystick olarak ayarladim ama sorun nedir
@KatyPerry
Kolun tam ortasında start ve select in altındaki mode tuşuna basıpta denedinizmi analogu aktif hale getirmeyi ? Eğer onun haricindede olmuyorsa gerçekten tuhaf yapacak başka birşey kalmıyor. Ben oynuyorum benim kolda hiçbir sorun yokYön tuşları çalışmıyor dostum tuşları ayarladim ama yön calismiyor
Hani joystick kısım varya orası
Kolun tam ortasında start ve select in altındaki mode tuşuna basıpta denedinizmi analogu aktif hale getirmeyi ? Eğer onun haricindede olmuyorsa gerçekten tuhaf yapacak başka birşey kalmıyor. Ben oynuyorum benim kolda hiçbir sorun yokBirde özelden attığım programıda deneyin.
Dediğim gibi normalde sol Joiystick kendi kendine olması gereken bir özellik. select ve startın altında bulunan mode tuşuna bastığınızda aktif olması lazım eğer olmassa sorun oyundan yada koldan kaynaklanabilir. En iyisi başka oyun varsa oraya girip test edin eğer başka oyunda olursa sorun fifada.Tamam calisiyor simdi ama ben sol joystick ile hareket olsun istiyorum sag ile hareket ediyor
Dediğim gibi normalde sol Joiystick kendi kendine olması gereken bir özellik. select ve startın altında bulunan mode tuşuna bastığınızda aktif olması lazım eğer olmassa sorun oyundan yada koldan kaynaklanabilir. En iyisi başka oyun varsa oraya girip test edin eğer başka oyunda olursa sorun fifada.
Eğer genede olmassa sorun sizin koldaÇünkü bende sıkıntı yok her türlü oluyor.
Vallahi ilk defa öyle birşey duydum . (Yani bildiğimiz yön verme tuşu olarak sağ analogta yön veriliyo.) Benim bildiğim yön verme sol analogda olur. Bu konuda yapabileceğim bişey yok malesef bende ilk defa bunu sizden duyuyorum.Kol calisiyor tamam mode isigi kirmizi da yaniyor o da tamam tek sorun iki tane joystick varya sag ve sol olarak bende sag calisiyor sola.aktarmak istiyorum onu
Vallahi ilk defa öyle birşey duydum . (Yani bildiğimiz yön verme tuşu olarak sağ analogta yön veriliyo.) Benim bildiğim yön verme sol analogda olur. Bu konuda yapabileceğim bişey yok malesef bende ilk defa bunu sizden duyuyorum.
Not: Sizde bu koldan çok çektiniz![]()
Siz en iyisi o kolu iade etme hakkınız varsa geri verin. Başka bir kol alın.Valla evet sol ve sag joysticklerden sağ olan calisiyor ve dolayisiyla kolu tutamiyorum bile düzgün sol çalışsa normal düzelecek hersey
Valla basima bela oldu
Siz en iyisi o kolu iade etme hakkınız varsa geri verin. Başka bir kol alın.