koyuncu68425
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Milli piyangodan para çıktı bende telefonu değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz arkadaşlar ?
note 4,z3,g3 arasında kaldım iphone düşünmüyorum amanasıl bir şey lazım... hiç mi şu olsun şöle olsun dediğin bir şey yok
Abi 16 yaşındayım dahaev araba var galiba![]()
teşekkür ederim ilgin içinParayı düşünmeyipte Iphone 6+ alınır, şu ankı en iyi telefon artı brend...
Hiçbirtürlü ilgilenmiyorsanız android olarak bana göre en iyisi Samsung Note 4 Edge, dizaynı hoşunuza gitmezse veya arayuzu sevmiyorsanız Sony Xperian Z3 alın
En iyileri bunlar şu an, bu arada önyargı yok
Sana şunu diyeyim s4 kullaniyorum ve ağustos 2013 de almistim telefonda sadece 2 oyun var ve gözüm gibi bakıyorum telefona. Kasma mı dersin takılma mı dersin diz boyu. Bıktırdı artik ki.apple alacağim.
Samsung alpha desen üretimi durdu artik uretilmeyecek boşuna almanin mantığı yok.
Samsung note 4 desen bir süre note 3 kullandim onda da kasma sorunu vardi 4de de var tüm samsunglarda genel sorun bu uzak dur samsungdan.
Bizim Note 3de kasma yok belki snapdragonlu olduğu için olabilir siz Exynos işlemcili olan modeli denediniz galiba?
Note 4 de hala kasma varmı? ben kontrol ettim baktım bir şey olmadı çatır çatır çalışıyorda yoksa bana şanslı telefonmu denk geldi? boşuna önermeyelim o zaman üyelere?
Zaten hemen değil kullanimdan 4 5 ay sonra ortaya çıkıyor.
S4 kullandim aynı sorun, note 2 kullandım aynı sorun note 3 kullandim ayni sorun şuan s4 kullanmaya devam ediyorum neredeyse telefonu duvarlara firlaticam o derece ayrıca samsung sorunlarına bakarsanız kullananlarin %95'i bir zaman sonra takilma donma geç algılama gibi sorunlarla karsilasiyor.
Bir seferliğine mahsus zaten hocam o kadar takıntım yok.Piyango parası olunca yiyip içesi gelmiyor insanın o paraylaMerhaba,
Benden tavsiye, 10,000TL telefonda alsan 2 yıl sonra 20,000TL daha iyisi çıkıcak.
Şu anda telefonlardan beklentin nedir? neler yapmak istiyorsun ve yapabiliyorsun? bunları düşün karar ver ona göre bir telefon seçelim size.
25,000TL çıktı diye en kral telefonu almak yanlış olur mesela sadece facebookda gezmek için telefon alıyorsanız neden 2500TL verirsiniz ki? 1000TL ye G2 gibi telefonlar var.
Elime ilk defa para geçiyor kendime bir kereye mahsus en kral telefonu almak istiyorum gibi bir düşünceniz varsa saygı duyarım Z3,Note 4 gibi telefonlara bakabilirsiniz.
HTC'yi kameradan dolayı önermiyorum ne kadarda ultra piksel olsada 4MP olduğu için pek tatmin edici değil gibi.
Z3, Note 4 iPhone 6+ öneriyorum.
Her şeyden önce bir mağzaya gidip telefonları elinize alın kurcalayın bakın hangisi daha hoş gelicek? karar verin ona göre alın ama Z3 de olsun Note 4'de iphone 6+'da hepsi sizi yıllarca yüksek performansda idare edicek telefonlardır pişman olmazsınız.
G3 önermiyorum tabi bu şahsi düşüncem katılıp katılmayanlar olabilir.
Bir seferliğine mahsus zaten hocam o kadar takıntım yok.Piyango parası olunca yiyip içesi gelmiyor insanın o parayla